Frumos fals cu lumina de fundal pentru apartament

Frumos fals cu lumina de fundal pentru apartament

Tendințele de design în proiectarea încăperilor ne oferă constant soluții profitabile și noi tendințe. Anterior, o fereastră falsă în interior a fost considerată un atribut exclusiv al luxului, astăzi designerii folosesc tot mai mult această mișcare pentru a crea un design original.

Falsul cu iluminarea făcut de propriile mâini va aduce o atingere de nostalgie în interior și va ajuta să rămână în tendința tendințelor moderne, în care romantismul este evaluat.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Vocația principală pentru simularea unei ferestre este expansiunea vizuală a spațiului. Ferestrele decorative sunt utilizate în încăperi mici. Poate fi o cameră de zi, o sală de intrare, un dormitor, o bucătărie sau o baie. Un alt scop al acestui element în interior este funcția pur decorativă. Puteți alege orice peisaj pentru decor, iar cadrul poate deveni o decorare a camerei, dacă selectați materialele și stilistica potrivită pentru design.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Și dacă faci o fereastră falsă cu iluminare din spate, aceasta va deveni o sursă suplimentară de iluminare. Este adesea instalat în mod fals în camere cu iluminare naturală proastă datorită locației dezavantajoase a acestor ferestre sau absenței lor totale. Nu doriți să plătiți o sumă semnificativă pentru munca artistului și designerului? În acest articol, puteți citi cum să faceți o fereastră falsă în fundal, fără a utiliza materiale și tehnologii scumpe.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Falsul iluminat din spate în interiorul camerei

Există două tipuri principale de ferestre decorative în sufragerie:

  • pe perete;
  • pe tavan.

Al doilea tip de decorare necesită cheltuieli mult mai mari decât prima. Pentru a face o fereastră decorativă pe tavan ar trebui să aveți anumite abilități și tehnologii. Prin urmare, oprim numele pe versiunea de perete.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Deschiderile de ferestre decorative de perete pot fi iluminate și fără. O nișă fără lumină de fundal nu poate funcționa pe deplin ca o extensie vizuală a încăperii și o sursă suplimentară de iluminare. În interior, ferestrele cu iluminare sunt utilizate cel mai adesea pentru a face o cameră mică mai spațioasă.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Cum se va potrivi fereastra în proiect

Armonia în interior este un factor important. Ar trebui să fie luată în considerare atunci când creați un falshkon cu propriile mâini. Fereastra trebuie să fie în armonie cu accentul principal din interior. De exemplu, dacă camera este decorată într-un stil minimalist, este mai bine să faceți o fereastră cu vedere spre metropolă. Ca cadru, sunt adecvate un panou din plastic subțire sau baghete de turnare. Elementul poate fi făcut mare, fereastra intensifică în mod semnificativ interiorul camerei cu o cantitate mică de mobilier.

Camera, realizată în stil Art Nouveau, poate fi decorată cu o fereastră mică, cu un cadru gros din lemn natural sau de turnare, dar panoul ar trebui să aibă un aspect clasic.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Ramă din turnare este ușor de făcut de unul singur. Fereastra poate fi decorată cu perdele reale pentru un realism mai mare. Ca peisaj, puteți alege un poster cu o imagine romantică, de exemplu - o luncă înflorită, o stradă veche sau un peisaj cu un lac asemănător oglinzii.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Cum se face o fereastră falsă cu iluminare din spate

Trebuie să se înțeleagă că prezența iluminării este asociată cu necesitatea unei nișă în perete. Este în el și va fi montat iluminat.

Există două metode folosite pentru a crea o nișă sub o deschidere de ferestre cu iluminare din spate:

  • să taie o nișă;
  • faceți-o folosind o construcție din plăci de ghips.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Dacă deschiderea este mică, probabil - va fi mai ușor să faceți o gaură în perete. Dar acest proces va dura mult timp, va fi asociat cu un zgomot considerabil, iar pentru mult timp va fi necesar să scapi de o cantitate imensă de praf. Dacă acești factori nu reprezintă o problemă pentru dvs., puteți aplica această metodă.

Este mult mai ușor să faci o nișă în peretele plăcilor de ipsos. Nu este necesar să montați o structură din profil și gips-carton pe toate pereții, doar unul va fi suficient.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Acest eveniment nu este costisitor. Singurul dezavantaj al acestei soluții este nevoia de a "fura" câțiva centimetri de spațiul liber al camerei. Dar în spatele panoului puteți ascunde cablajul care duce la lumina de fundal.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Din ce să faci un cadru pentru o fereastră cu iluminare

Creați un design falshko cu propriile mâini este ușor, principalul lucru este să decideți cu privire la materialele folosite.

Ca cadru, pot fi aplicate următoarele opțiuni:

  • vechiul cadru de cai, va trebui să fie șlefuit, vopsit sau lăcuit;
  • cadru special comandat din panouri metal-plastic cu ferestre cu geam termopan ieftin;
  • cadru din turnare.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

În cadrul lemnului și metalului plastic se poate introduce sticlă, iar imaginea va fi amplasată la o anumită distanță de acesta. Acest exemplu de realizare pare deosebit de eficient, astfel încât - imaginea nu se distinge de prezenta peisajul exterior.

Tapetele sau un poster ar trebui să aibă o calitate bună, altfel fereastra va arăta într-un interior ieftin și necorespunzător. Imaginea este mai bine plasată în spatele geamului.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Trebuie să aveți grijă să deschideți nișa: deși este rară, este necesar să schimbați sursele de lumină și nu este recomandabil să dezmembrați întreaga structură pentru aceasta.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Care va fi punctul culminant

Asigurați-vă că iluminarea din spate a propriilor mâini este destul de ușoară. Dar mai întâi trebuie să decidem care elemente luminoase vor fi folosite.

Poate fi:

  • Elemente LED;
  • lampă fluorescentă;
  • lămpi incandescente obișnuite.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Fâșia LED este cea mai simplă și cea mai economică opțiune. Poate fi rulat în jurul perimetrului ferestrei, dar uneori o panglică destul de scurtă este în partea inferioară sau superioară. Această soluție poate face peisajul mai natural, de exemplu - lumina va curge numai din cer sau din apă.

Lampa fluorescentă este o altă opțiune bună, dar iluminarea va fi mai luminată. Este capabil să evidențieze întreaga zonă a peisajului.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Lămpile cu incandescență ar trebui să fie curate. Din acestea, suprafața imaginii și a sticlei pot deveni foarte fierbinți, deci folosim doar becurile cu putere minimă.

falshko cu iluminare prin mâinile proprii

Instalarea ulterioară a dispozitivelor de iluminare poate fi făcută pentru a instala cadrul și imaginea. Vă reamintim că designul trebuie să fie detașabil. Nu uitați că uneori lumina de fundal pentru fereastră, realizată de dvs., ar trebui să fie oprită. Înainte de a monta fereastra cu lumină, ar trebui să fie subliniată pe perete, apoi - aplicați decorul, și numai apoi continuați lucrările de instalare.

Imitarea ferestrei (3 filme)

Varietate de opțiuni pentru realizarea ferestrelor false (29 fotografii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

80 − = 72