Izdelovanje božičnih okraskov s papirja: najboljše ideje za ustvarjalnost

Izdelovanje božičnih okraskov s papirja: najboljše ideje za ustvarjalnost

Praznovanje novega leta in božiča je postavilo idejo o približevanju družinskih članov, sorodnikov in bližnjih. Splošna zasedba ustvarjalnosti je dobra priložnost za zanimanje odraslih in otrok, dejanska priložnost pa bo izdelava novoletnih igrač, izdelanih iz papirja z lastnimi rokami. Na predvečer praznikov je lepo preživeti čas s svojo družino in lepo dekorirati hišo, preden ura udari 12-krat.

Božična dekoracija iz papirja, izdelana z lastnimi rokami, lahko obesimo na božično drevo, stene, strop. Svetle barve igrač in venci napolnijo hišo s prazničnim vzdušjem, bodo v zadnjem dnevu 2017 dali dobro razpoloženje.

Božični okraski iz bele knjige (mojstrski razredi)

Preprost in dostopen material za ustvarjalnost je bela knjiga. Barva se popolnoma ujema z novoletno temo. Okraski so povezani s puhastim snegom, ledenimi vzorci na oknih, snežno bele mraze. Iz bele knjige izrezati snežinke, narediti zabavne vytynanki, figure angelov, je mogoče uporabiti okraske za dekor sobe, okna, registracijo krzna. Mojstrski razred za izdelavo takih izdelkov je precej preprost, odrasli in otroci se bodo uspešno soočili z delom.

Snežinke

Klasična božična dekoracija je navadna ne-odstranljiva snežinka. Beli izdelki na oknih izgledajo lepo, še posebej, če naredite snežinke različnih velikosti z neenakomernimi vzorci. Glavna stvar je, da snežinke pravilno vstavite iz papirja.

Proizvodni proces:

 1. Vzemite list A4 papirja, ga preklopite na polovico diagonalno.
 2. Odvečni del je odrezan, obstaja trikotnik.
 3. Povežite vogale, upognite papir in ponovite.
 4. Ravni kot obdelovanca, zavit v rob.
 5. Odrežite presežek papirja, premaknite obris vzorca.
 6. Izrežite belo snežinko in se razprostrite.

Snežinke iz papirja z lastnimi rokami

Snežinke iz papirja z lastnimi rokami

Na oknih je bolj enostavno lepiti preproste bele snežinke, izvedene kot prtički. Preprosto jih je mogoče zložiti, uporabiti vzorec vzorca, razrezati. Zamisli o shemah lahko vzamete s fotografijo spodaj ali pa se prikažete sami.

Snežinke iz papirja
6 različic snežin z različnimi vzorci

Outlaws

Volumetrične figurice slapa z veliko luknjicami lahko predstavljate kot čudovito novoletno darilo, ki se drži božičnega drevesa ali jih lahko okrasite z oknom. Če želite ustvariti plovilo, potrebujete bel papir, predlogo za rob, pisalni nož, lepilo, rezanje za rezanje (primerno za rezanje).

Kako skleniti poroko:

 1. Natisniti je treba vzorec slike iz interneta.
 2. Za tridimenzionalno sliko se natisnejo dve kopiji.
 3. Papir je na krovu, z nožem so izrezani vsi vzorci.
 4. Na dnu slike pustite list papirja za lepljenje.
 5. Izrezane slike so zlepljene v zgornjem delu.
 6. Spodnji trakovi so oblikovani v obročasto sponko, zlepljeni skupaj.

Volumetrična kaša iz papirja

Številka se zdi obsežna in stabilna, tako papirni dekor izgleda lepo v sobi. Kot podlago lahko vzamete vzorec božičnega drevesa na spodnji sliki.

Vzorec za tridimenzionalno šaržo
Prenesite sliko in jo natisnite na tiskalniku

Angeli

Božične in božične teme se odlično ujemajo s papirnatimi angeli. Tradicionalno so narejeni iz belega papirja, raven ali kosi.

Več možnosti za ustvarjanje angelov:

 • Natisnite predlogo s tiskalnikom, izrežite sliko, okrasite z bleščicami, okrasnimi šopami, obesite na bleščeče niti.

Angel predloge za papir

 • Izrežite tridimenzionalni angel, papirni elementi: dva okrnjena stožca, glava, halo, rokavi, krila. Cones krat, lepilo, na obleko pritrditi preostale elemente slike.

Volumetrični angel papirja z lastnimi rokami

 • Ročno izdelana po svoji risbi. List je zložen na polovico, narišite na eni polovici slike angela s krili, halo, razrezajte ročno izdelane, raztegnite - številka je pripravljena.

Angel papirja z lastnimi rokami

Če z nohte obrezujete žareče anđeo in pripravite več številk, boste dobili zanimivo dekoracijo za lestenec.

Angeli iz papirja v lestenec

Hiša

Za novoletno dekoracijo lahko pripravite hiše za pravljice in okrasite nekatere dele plovila z bleščicami. Hiše so lahko izdelane iz starih razglednic, kartona, nepotrebnih škatel. Vzorec za izdelavo božičnih odlik iz papirja se prenese in natisne.

Predloga za izdelavo hiše iz papirja
Primer predloge

Nato se shema prenese na papir. Hišo izrezajte po vzorcu, papir preklekajte vzdolž linije krat (dobite polje). Ločeno odrežite streho, dim, okna. Vsi elementi plovila so zlepljeni v dokončano škatlo, po želji pa krasijo.

Hiša papirja z lastnimi rokami

Takšne papirja Božični okraski z rokami, lahko ustvarite celotno kompozicijo, okrasite svojo okensko polico, dodamo figurice pravljično znakov, Dedek Mraz, Snow Maiden.

Hiša papirja za novo leto z lastnimi rokami

Novoletni okraski iz barvnega papirja (mojstrski razredi)

Lepe in nenavadne božične dekoracije iz barvnega papirja z lastnimi rokami lahko vnaprej pripravite na počitnice. Takšne svetle obrti se uporabljajo za dekoriranje prostora, visi na božično drevo. Celo majhen otrok lahko naredi preprosto verižno verigo.

Morate pripraviti škarje, lepilo, več sklopov barvni papir v oblik obrti, po želji izberite lepe kroglice, kroglice, okrasnih, ploščice, barvne trakove. Preproste božične dekoracije, izdelane iz svojih papirjev, so zanimive in relevantne.

Preprosti venci

Najenostavnejši novoletni venci so veriga. Za njo izberite papir različnih barv za izmenjavo povezav med seboj. Reši obdelovancev poljubnih dolžin in debelino, potem so vsi trakovi prilepljena - najprej prvo povezavo z navojem vanjo papirni trak, lepilo spet ponovimo korake do želene dolžine Venec cvetja.

Garland papirnati obroči

Še ena zanimiva različica dekoracije je veriga barvnih srčkov, veliko pa je lažje združiti elemente s spenjalnikom. Po analogiji s prejšnjim glavnim razredom se iz obarvanega papirja razreže želeno število ozkih trakov. Bodite prva dva trakova, s spenjačem pritrjeni, obrnjenega (kot se odpre), povezati dva prosta robove, so dodali dva nova trakove in nato pritrdite nosilec. Izkazalo se je nenavadno dekoracijo, elegantno izgleda v dekorju sobe.

Garland papirja srca

Žar papirnate kroglice

Zapleteno dekoracijo je obsežna venca, sestavljena iz večbarvnih papirnatih kroglic. Poleg tega je za izdelavo plovila potreben šivalni stroj, vendar če to ni, lahko delo opravite ročno.

Kako narediti vencu iz papirnatih kroglic:

 1. Cut iz barvnega papirja 6 krogov enake velikosti v različnih barvah.
 2. Pripravite več sklopov krogov vzdolž dolžine vencev.
 3. Na stroju je stegljen rob, nato naslednji in do konca.
 4. Previdno zaviti drobce namesto šiva, ki tvorijo svetle kroglice.

Žar papirnate kroglice z lastnimi rokami

Za obrt, lahko vzamete papir ali neenoten papir - kramp bo bolj zabavno. Girlande visijo z diagonalnih kotičkov sobe, jih okrasijo z božično drevo, stenami, stropom.

Žar papirnate kroglice

Žar od zastavic

Priljubljena božična dekoracija za hišo je vencanica pisanih večbarvnih papirnatih zastav. Na barvnem papirju narišite kvadratek s središčno linijo in izrežite. Bi bil dvosmerni element. Na enak način pripravite zastave druge barve. Vsaka škatla se odpre, lepilo se nanese na linijo prevleke in močan navoj je zlepljen, dokler ne natipkate pravilne količine papirnih delov za venci.

Žar papirnate zastavice z lastnimi rokami

Druga možnost je, da so zastave trikotne oblike, ki ležejo skupaj proste robove izdelkov. Včasih za to dekoracijo uporabite zavihke barvne tkanine. Po novem letu lahko obleke zastavite z zastavami za oblikovanje otroških počitnic.

Zastavica papirnate zastavice

Herringbone

Kaj je novo leto brez božičnega drevesa? Okrasite praznično lepoto lahko svoje obrti iz barvnega papirja. Če želite narediti obsežen okrašen obesek, morate vzeti papir, škarje, lepenko, lepilo in škotski trak.

Naredimo božično drevo v tem vrstnem redu:

1. Izrežite večbarvne ozke identične trakove in naredite stožec papirja.

Božično drevo barvnega papirja z lastnimi rokami

2. Robovi vsakega traku so zlepljeni skupaj kot zanko.

Božično drevo barvnega papirja z lastnimi rokami

3. Košare so z lepilnim trakom ali lepilom prilepljene v stožec, od spodaj navzgor.

Božično drevo barvnega papirja z lastnimi rokami

4. Okrasite vrv kosmičev in očes z vsakim dekorjem, lahko obešeni in okrasite na drevesu.

Božično drevo barvnega papirja z lastnimi rokami

Kot varianta zbranih papirnatih jelk oglasa Garland - Sliki zašite s svetlo ali trak pritrjeni nad-nižji (naključno) na barvni kabel.

Božične kroglice

Eden od najbolj priljubljenih božičnih okraskov je kroglice. Barvite, svetle, sijoče igrače naredijo božično drevesu lepše in zabavnejše. Božične kroglice lahko izdelate iz barvnega papirja.

Iz papirnatih trakov

Če želite narediti preprosto kroglico, odrežite tanke trakove za papir (najmanj 18 kosov, več trakov, lepšo igračo) in dva majhna kroga. Izberite veliko kroglico, vstavite nit v njo in oba konca navoja navijte v oko igle.

Po tem se na iglo vpnejo papirni krog in vsi pripravljeni trakovi na enem robu. Naslednji korak je, da preklopite drugi rob vsakega traku, drugi krog in drugo noge po vrstnem redu in izvlecite očesno luknjo. Če šivate nit, dobite lepo igračo v obliki kroglice, jo lahko dodatno okrasite.

Božična kroglica barvnega papirja

Iz krogov

Ta možnost je še preprostejša:

 1. Iz barvnega papirja izrežemo veliko krogov iste velikosti.
 2. Zložite kroge s kupom, narišite črto na sredini.
 3. V tej vrstici pritrdite skodelice s sponkami ali rezinami.
 4. Med vsakim parom krogov kapljajte lepilo - nato od zgoraj, nato pa od spodaj.
 5. Za lepilo igrače po točki, da se je izkazalo, da je žoga obsežna.

Božična kroglica barvnega papirja

Pleteni baloni iz papirja

Uporabite lahko že pripravljene sheme novoletnih dekoracij, da naredite kroglice in jih odstranite iz papirja z lastnimi rokami ali tkanje kompleksnih igrač. Na vzorcih izrezljamo črtaste trakove in majhen krog. Razširite podrobnosti v obliki rože, v sredini lepilo krog. Nato moramo trakovi prepletati, kot so pletenice številnih pramenov.

Da se dizajn ne razpade, in je bilo prikladno delo, so trakovi pritrjeni z običajnimi oblačili za oblačila. Na koncu tkanja se oblikuje krogla, robovi kovinčastih trakov pa se ponovno pritrdijo skupaj s krogom in navijata zanko sijoče nitke.

Božična kroglica barvnega papirja

Novoletni papir za žogo
Možnost 1
Novoletni papir za žogo
Možnost 2
Novoletni papir za žogo
Možnost 3

Na videu: novoletni krog barvnega papirja.

Magic Fixtures

Lanke iz barvnega papirja izgledajo nenavadno in izvirno na božično drevo. Okraske so enostavne, celo otroci se lahko spopadajo z delom. Svetilke simbolizirajo toplino, bogastvo, blaginjo in srečo. Obstaja več preprostih mojstrskih razredov, kako narediti novoletno dekoracijo s svojimi rokami iz papirja v obliki svetilk na božično drevo.

Najbolj priljubljena možnost: ob dveh listov različnih barv iz ene lepilo kanal - srednji baklo, in drugi list je prepognjen na pol, nazaj od roba cm vrstici 1 se izvaja. Nato izrezkajte z gube na vlečeno črto. Odrezano pločevino je treba odpreti, zaviti okoli cilindrične cevi, lepljati robove in na vrhu svetilke narediti zanko.

Svetilka iz papirja z lastnimi rokami za novo leto

Lanke iz papirja z lastnimi rokami za novo leto

Striped Svetilka

Če želite narediti čudovito igračo, morate izrezati veliko tankih trakov barvenega papirja - vse podrobnosti dekoracije morajo biti enake velikosti, dolžine približno 15 cm. Stripi zložijo rob do roba, na tej točki prebodite z iglo vsak kos, ki se razteza skozi njo ali vrvico.

Prosti Lace rob se vleče skozi luknjo na drugem robu traku in potegnite nežno tvori lok - podolgovato zanko. Zgornji del svetilko (kjer robni pasovi) oblikovan tanek papir trak okoli in zaokroži zanke bo prosto visi, tvori hruškasta svetilko za tanke trakove.

Svetilka iz papirnatih trakov z lastnimi rokami

Kitajska svetilka

Kitajci so izumitelji papirja, naučili so se od njega izdelati zanimive dekorativne izdelke. Novoletna kitajska luči bodo okrasili praznično božično drevo. Za delo uporabite shemo, lahko sami odrežite segmente svetilke. Velikost enega dela je v povprečju 10 cm, glede na shemo na vrhu in dnu vsakega segmenta so krogi za zavarovanje svetilke.

Kako narediti okras:

 1. Prestavite risbo na barvni papir.
 2. Svetilka je sestavljena iz šestih segmentov.
 3. Izrežite obdelovanca, lepite robove.
 4. Oblikujte zgornji in spodnji del svetilke.
 5. Šušite niz spodnjih vrčkov, nato pa na vrh.
 6. Izvedite pritrjevanje in zanko. Pripravljena je luštna kitajska svetilka.

Kitajska papirna luč z lastnimi rokami

Kitajska luč iz papirne predloge
Uporabite to predlogo, da izrežete segmente svetilke

Nebesna svetilka

Dekoracija bo izvedena na principu leteče svetilke, vendar vam ga ni treba sprožiti v nebo. Dekoracija je izdelana iz svetlega papirja. Pripraviti moramo velik list - 24 s 60 cm. Zložen je na polovico in nato v obliki harmonike. Nato se lista raztegne, trikotne gube se izvajajo vzdolž središča (vzdolž linije). Enaki naboji so zgornji in spodnji. Iz obdelovanega predmeta z lepilnim figurativno trikotnim cilindrom lepimo svetlo zanko.

Nebeška svetilka s svojimi rokami iz papirja

Oče Frost in Snežna deklica

Novo leto je nepredstavljivo brez glavnih značilnosti praznika - Božiček in Snežna mati. Zaradi njih preprosto uporabo barvni papir cyan (modra), rdeča, bela, rumena, zmanjšati elemente Božič se figurice.

Iz modrega papirja izrežite krog za Snow Maiden in iz rdeče - za Božiček. Krogi so razrezani na sredino, zloženi s stožcem in zlepljeni, pri tem pa se bazirajo na slikah. Ločeno odrežite ravno kokošnik za Snežino, na stožcu se narežejo majhne reže in element se vstavi v njih. Prej, na kokoshnik palico obraz obraz, na belem ovalu, in za - kos koščke rumene barve. Za večji realizem lahko naredite majhne ročke, spodnji del plašča snežne dekoracije pa bele barve.

Snežaka in dedek Frost iz papirja z lastnimi rokami

Božiček je barvan obraz, lepljen na stožčasto podlago. Potem izrežite majhno konusno kapo rdeče barve. Dekorativni element, ki ga morate imeti, je debela brada, po želji pa lahko izdelate vrečko z darili.

Božiček iz barvnega papirja z lastnimi rokami

Če želite, da so številke glavnih novoletnih znakov bolj trpežne in obsežne, lahko uporabite barvni karton namesto papirja. Če želite narediti rob ali brado, se bel papir razreže v tanke trakove, vsak trak je navit na pero ali svinčnik - to bo volumen. Lahko vam okrasite že pripravljene figure po lastni presoji s snežinami, zvezdicami, koščki bombažne volne.

Novoletni venec

V okraski za novoletne praznike se uporablja venec, ki simbolizira blaginjo, dolgoživost, upanje in srečo. Vence služi kot nekakšen amulet za družinsko ogenj iz različnih težav. Tradicionalno, dekoracija visi nad vhodnimi vrati. Če želite narediti zelo preprost venec barvenega papirja, potrebujete več zelenih listov. V ustvarjalnem procesu je treba otroka povezati.

Master-razred za izdelavo novoletne dekoracije:

 1. Izberite veliko ploščo, si oglejmo okvir na listi barvne lepenke (venec bo močnejši) - to je dno.
 2. V središču velikega kroga, pod drožjo, je izrezan manjši krog, zaradi česar je venca venca, ki spominja na luknjo.
 3. Na zelenem papirju so dlani otroka drsili s svinčnikom in izrezali veliko drobcev - bolj, bolj lepo je dekoracijo.
 4. "Ladoshki" lepilo na obroču, delno prekrivajo drug drugega. Ni strah, če se izkaže naključno - tako zanimivo.
 5. Do "palme" držijo svetle dekoracije - zvonci, loki, trakovi.

Novoletni venec iz papirja z lastnimi rokami

3D okraski papirja (mojstrski razredi)

Novoletni dekor vedno izgleda bolj zanimiv, če so okraski veliki. Težje jih naredite kot ploske igrače, snežinke ali vence, vendar je to mogoče za vse. Za ustvarjalnost uporabite papir različnih barv, dodatnega dekorja, svetlih trakov, čipk, bleščečih niti.

Velike obrti - zvezde, snežinke, kroglice, venci - obesite na božično drevo ali na strop. Po predstavitvi malo domišljije in potrpljenja lahko ustvarite izvirne igrače, elegantne in tridimenzionalne božične dekoracije z lastnimi rokami iz papirja.

Volumetrične žogice

Zanimiva dekoracija belega papirja je precej preprosta. Za izdelavo ročnih potrebujejo listov, lepilo, svinčnik, škarje, majhen krožnik, kovanec, kroglice (okrasnih, ploščice), ribolov linijo.

Kako narediti kroglice:

 1. Čopič, ki se pripne papirju, zaokroži 4 praznine.
 2. V sredini vsakega kroga narišite obris kovanega.
 3. Izrežite papirne kroge (še ne dotikaj se sredine).
 4. Na vsakem krožnem svinčniku narišemo osem vrstic, ne da bi dosegli osrednji vrč.
 5. V vsakem sektorju vstavite svinčnik, zavite robove, lepilo.
 6. Vsaka žoga potrebuje 4 blanka, lahko se posuši.
 7. Elementi so povezani z notranjimi stranicami, luknja je izdelana z iglo in črta se črta. Originalni božični okras izgleda lepo na drevesu in v venci.

Volumetrična kroglica papirja s svojimi rokami

3D zvezda

Priljubljena igrača za novo leto drevo je koničasta zvezda. Krone na vrhu drevesa, daje dekorju popoln videz. Da bi izdelek izgledal bolj realistično, lahko ustvarite 3D 3D zvezdo iz barvnega papirja.

Izvedba dela:

 1. Izrežite dva enaka kvadrata - velikost in barva sta poljubna.
 2. Blanks dvojno krat na polovico, dva večkrat diagonalno.
 3. Razdeli delček igrače - jasno vidne linije gub.
 4. Vsak kot je ovit v notranjost (npr. Otroško letalo).
 5. Robovi vogalov so zlepljeni v skladu z načelom papirnatih vrečk za volumen.
 6. Podobno se izvede drugi delček igrače.
 7. Priprava obdelovancev med seboj povežite med seboj, lepilo, lepilo.

3D zvezda iz papirja za novo leto

Izkazalo se je tridimenzionalna zvezda s poudarjenimi žarki. Pripeti trak ali čipko in obleči božično drevo. Za poenostavitev dela lahko zanko položite med drobce zvezde pred lepljenjem.

Na videu: tridimenzionalna zvezda iz papirja.

Volumetrične snežinke

Bele snežne kapljice se uporabljajo za okrasitev oken, krasijo območje v bližini kamina. Če se izdelki raztezate s srebrno nitjo, lahko oblečete vence s snežinami v sobi. Zanimivo je videti božična odlikovanja iz belega papirja, ko so snežinke različnih velikosti z neenakimi vzorci. Za izvedbo snežin s tridimenzionalnim središčem potrebujete bel papir, svinčnik, škarje.

Postopek:

 1. Format A4 je preklopljen na polovico, razrezan na dva dela.
 2. Vsak kos je zložen diagonalno, dodatno odrezano.
 3. Dobljeni kvadrati ponovno dvakrat zložijo in diagonalno.
 4. Iz praznih mest je jedro snežinke z dvema zarezama.
 5. Odrezki so narejeni od roba do vogala, brez rezanja obdelovanca do konca.
 6. V zgornjem delu naredite figuralen izrez za izdelavo cvetnih listov.
 7. Izdelek se raztegne, notranje cvetne lističe se zlepljajo v sredino.

Volumetrična snežinka iz papirja z lastnimi rokami

Podobno se izvede tudi drugi del snežinke. Po tem so deli skupaj zlepljeni skupaj. Kot rezultat, dobimo dvostransko volumetrično snežni pas, od ene in od druge strani v sredini je cvet.

Volumetrična snežinka iz papirja

Novoletni okraski iz kartona (mojstrski razredi)

Za izdelavo igrač in božičnih okraskov se pogosto uporablja karton. Debela knjiga ima svojo obliko tudi, omogoča lepi tridimenzionalne podatkih, pridobljenih iz lepenke popolnoma štiristransko božično drevo, stožci za izdelavo Božička.

Bulk žoge

Prijava drevesa v novem letu ne pomeni brez dekoracij v obliki kroglic. Velike in majhne, ​​enobarvne in večbarvne igrače visijo na drevesu v kaotičnem zaporedju.

Zanimivo je, da si tridimenzionalne kroglice barvnega kartona ali krep papirja in belega kartona. To je enostavno in hitro:

 1. Iz gostega barvnega papirja, rezane kroge iste velikosti - 20 kosov, polmer 3,5 cm.
 2. Ločeno naredite enakostranični vzorec trikotnika, tako da je jasno vpisan v krog.
 3. On je notranjost predoblikovancev opisani trikotnik, bodo njeni strani postaviti krogi krat.
 4. Pod vladarjem previdno zložite na vsako vrč, ovijte papir na sprednji strani.
 5. Vzemite pet drobcev, nastali ventili krogov so zamazani z lepilom, se priključijo obdelovancem - vrhu žoge.
 6. Luknjo se naredi s šilo, v njej se vstavi čipka, dna petih drugih praznih plošč se izvede na enak način, vendar brez čevlje.
 7. Od desetih preostalih praznih robov je trak pritrjen na ventil, obroč je zaprt, priključen je zgornji, spodnji in srednji del krogle.

Bulk žogo na drevesu papirja z lastnimi rokami

Za izdelavo velikih kroglic lahko uporabite stare kartice ali barvne kartone. Igrače okrasijo z majhnim dekorjem, posutimi z bleščicami, narezanim dežjem.

Žoga na božično drevo iz kartona z lastnimi rokami

Kartonska smreka

Različica božične dekoracije ali igrač je božično drevo iz barvne lepenke. Na gosto lista barve najpogostejše drevo, ki poskušajo zdržati simetrija smreke tace na. Za to je obdelovanec, da drugo kot del flex ribja kost vertikalno prilepljena prazne in okrašena z majhnimi krogi barvni papir, zvezde, kroglice, ploščice, kroglice.

Drevo papirja z lastnimi rokami

Da ne bi zalepijo številk, je možno, da se vrezi (ena slepa reši z vrha do sredine linije pregibanja, in drugi - od dna do središča) in za vnos izdelka v drug drugega. Zaradi gostota številk kartonskih ne bo razpadel.

Kapljica iz kartona z lastnimi rokami

Kako okrasiti drevo z okraski papirja

Na novo leto drevo, okrašeno z lastnimi obrti, lepo izgledalo, morate pravilno obesiti papirne igrače in okraske. Obstaja več možnosti za nakit - piramido, spiralno, vertikalno ali vodoravno. Vsaka pot je zanimiva, morate paziti na obliko, velikost in barvo domačih igrač, izdelanih iz papirja.

Možnosti za oblikovanje lepote novega leta:

 • Vrh jelice je okrašen z obilnim zvezdo zlate barve - barvo Zemljinega psa.

Zlata zvezda na drevesu

 • V prihodnjem letu so smrekovši psi okrašeni s srednje velikimi figurami barvnih shem z nizko vsebino. Še posebej dejanska uporaba nakita iz naravnih materialov - papirja, lesa, burlapa, stožcev in vejic.

Kako okrasiti božično drevo za novoletno noč

 • V osrednjem delu drevesa lahko postavite pes figure, da pritegnete srečo in blaginjo.

Psi na drevesu s svojimi rokami

 • Uporabite vijolice zlate, rjave, rumene, zelene, rdeče, vijolične, bež.

Kako okrasiti božično drevo za novoletno noč

 • Papirne kroglice, verige, zastavice, povezane v venci, visijo v eni smeri - vodoravno, spiralno, navpično, od vrha do dna.

Kako okrasiti božično drevo za Novo leto 2018

 • V kaotičnem vrstnem redu na drevesu lovijo kroglice srednje velikosti, igrače so lahko enake ali različne.

Kako okrasiti božično drevo za Novo leto 2018

 • Dopolnite dekor s številkami Božiček, Snow Maiden, angeli, določite nekaj majhnih snežinke.

Kako okrasiti božično drevo za Novo leto 2018

Pred dekoriranjem jelke s papirnatimi igračami in ročno izdelanimi izdelki so na drevesu obesili venci z luči. Lahko uporabite malo sijočo dež ali dopolnite načrt puhaste "snežne kepe".

Jelka urejena po vaših željah, vendar dekor v prihodnjem letu, je izbrati naravno, nizko-ključ, v rjave barve (vse barve), z nevsiljivih svetlimi poudarki - nekaj rdečimi trakovi, vijolične zvonov, papirja stožci, okrašena z biseri. Nato pa v letu 2018, je prepričan, da bi hišo srečo in blaginjo.

Novoletni obrti origami (2 videa)

Vse možnosti za dekoracijo (50 slik)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

39 − = 35