Uudistimme parvekkeen mukavaan huoneeseen (+35 kuvaa)

Uudistimme parvekkeen mukavaan huoneeseen (+35 kuvaa)

Kuinka tehdä huone parvekkeelta ja siten tarjota itsellesi lisää mittareita? Kun parannus on kunnostettu, sinun on huolehdittava eristyksestä ja lasista, huone toimii talvella ja kesällä. Nykyään suuri valikoima metalli-muovi-ikkunoita valittaessa niitä on syytä harkita, että niiden on kestettävä kovia pakkasia.

Parvekkeiden parvekkeet, loggiat valmistetaan laajasta profiilista, jonka ansiosta lämpöä säilytetään huoneessa 30 asteen pakkasessa.

miten tehdä olohuone parvekkeelta

Windows on erilainen

Yleensä kehittäjät asentavat asunnossa ei ole kalliita ikkunoita säästämiseksi, tällaiset ikkunat nopeasti heikkenevät ja murentua muutamassa vuodessa. Lisävarusteiden laatu on tärkeä rooli, ikkunat avautuvat ja suljetaan parvekkeella, kehyksen on oltava korkealaatuista. Kaksinkertaisten ikkunoiden asentaminen on välttämätöntä tiilien tai lohkojen osalta, joiden korkeus ei saa olla pienempi kuin 95 senttimetriä, on suositeltavaa tehdä korkeus 105 cm.

On parempi olla asentamatta ikkunoita itse, kutsua asiantuntijoita, he tekevät sen laadullisesti ja tarjoavat takuun ikkunoille.

miten tehdä olohuone parvekkeelta

Parvekkeen lämmitys

Voit lämmittää parvekkeen itse, ilman isäntien apua. Kun parvekkeella olevat ikkunat on asennettu, on tarpeen käsitellä saumat tiivistysaineella. Vanha eristys on purettava, ja jos sitä ei ole, puhdista seinät ja valmistaudu ne työhön. Jos seinien pinnassa on halkeamia ja halkeamia, kiinnitä ne kiinnitysvaahtoon. Älä säästä rahaa vaahdon kiinnittämiseen, huonolaatuinen materiaali ei kestä kestämään lämpötilan ja kosteuden muutoksia. Huono vaahto putoaa, ja kaikki työ heikkenee.

miten tehdä olohuone parvekkeelta

Lämmittämiseen parvekkeelle tarvetta käyttää vaahtoa tai mineraalivillaa, on monia muita materiaaleja, mutta hinta- / laatu, kaksi suosituinta ja pitkäikäinen.

Kuumennuksen asentaminen:

  • eristyskerros liimataan aitaukseen;
  • puusta valmistetut laatat, jotka on kiinnitetty kattoon ja lattiaan metallikulmilla;
  • toinen eristekerros on kiinnitetty laatikon väliin;
  • tehdä parvekkeen koristelu muovipaneeleilla tai vuorauksella.

miten tehdä olohuone parvekkeelta

Seuraavaksi sinun on eristettävä lattia, se tehdään samoin kuin seinillä tai lämmin kerros on tehty, mutta tämän vuoksi on tarpeen soittaa asiantuntijoille. Kun kaikki eristys on tehty, voit jatkaa parvekkeen koristelua olohuoneessa. Parvekkeelta voi tehdä toimisto- tai leikkihuone, makuuhuone tai lastentarha, kirjasto tai elokuvateatteri, on paljon vaihtoehtoja, kaikki riippuu haluustasi ja koostaan.

 Kokonaan poistaa väliseinän kylpyhuone ja parveke, ja kohdista taso sukupuoleen on lailla kielletty, mutta on myös vaarallinen, koska seinät on suuri kuormitus, ja se voi olla suuria ongelmia.

miten tehdä olohuone parvekkeelta

Lisätä hyötyä alue voidaan yhdistää tilaa tilaa viereisen parvekkeella. Tämä tehdään yksinkertaisesti: ikkuna ja ovi on poistettava, sitten osasta on vain paristo seinällä, ja parveke tulee osaksi huoneesta. Tällainen seinä voidaan korjata baarilaskimelle tai alkuperäiselle pöydälle.

miten tehdä olohuone parvekkeelta

Lasten huone parvekkeelta

Niille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten lasten parvekkeet tehdään ennen kaikkea, on tarpeen ajatella eristystä ja turvallisuutta. Kuinka eristää jo tunnetun parvekkeen, mutta se on turvallista uteliaille lapsille tehdä kassin ulkopuolelta. Jotta lapsi olisi mukava leikkiä parvekkeella, sinun on tehtävä lämmin kerros. Tätä varten kutsumme asiantuntijoiden väärän asentoon järjestelmän voi olla ongelmallista käsitellä tätä tarpeen purkaa osittain tai jopa kokonaan lattia.

miten tehdä olohuone parvekkeelta

Värin valinta

Kun on olemassa mahdollisuus valita, miten saada lapsi parvekkeelta, on tärkeää kiinnittää huomiota väriratkaisuun. Parvekkeet ja logiikat eivät voi ylpeillä suurikokoisista, joten visuaalisen laajennuksen kannalta on syytä valita valoisa ja vaalea sävy. Rauhalliset värit tulevat rauhallisiin väreihin, ne edistävät toimintaa ja piristävät. Aktiivisille lapsille sopivimmat ovat myös beige- ja lila-värien rauhalliset värit.

Kun valitset sisätilojen lastenhuoneen parvekkeelle, on otettava huomioon lapsen toiveet ja hänen luonteensa ominaisuudet, ei ole myöskään tarpeetonta kysyä psykologien neuvontaa.

miten tehdä olohuone parvekkeelta

Lapset todella pitävät huoneista, jotka on suunniteltu teemalla, anna niiden olla suosikki kirja tai sarjakuva tai ehkä sankari. Mutta teini-ikäiselle on tärkeää ottaa huomioon hänen harrastuksensa ja luoda lapsen kanssa henkilökohtainen tila. Tee parveke lastenhuoneen jatkaminen ei ole vaikeaa, useimmiten tällä vyöhykkeellä tehdään pelivyöhyke tai paikka opiskeluun ja opiskeluun. Valitessaan huonekaluja on välttämätöntä yrittää tehdä se mahdollisimman toimivaksi ja ottaa paljon tilaa.

Jos teet oikein huonekalujen ja toiminnallisten alueiden järjestelyn, säännöllinen loggia voi myös toimia makuuhuoneena. Päätä, mikä huone parvekkeelta tekee suunnittelijoiden ehdotuksesta, ja siellä on paljon niitä Internetissä.

miten tehdä olohuone parvekkeelta

Miten saada parveke huoneeseen

Monet ihmiset haluavat tehdä makuuhuone parvekkeelta, riippuen koosta, sängyn ja tietokoneen työpöytä voidaan sijoittaa, tai voit tehdä pukuhuone ulos parvekkeelta. Jos parvekkeelle on tarkoitus sijoittaa kaappi, sen täytyy välttämättä olla suljettu, jotta asiat eivät palaudu auringossa. Työpöydän asettamisessa sinun on otettava huomioon myös auringonvalo.

Jos sijoittelu on väärä, tietokoneen näyttö syttyy, mikä ei ole mukava. Jos parveke sijaitsee aurinkoisella puolella, paksut verhot auttavat ratkaisemaan ongelman, samoin kuin parvekkeella makuupaikka.

miten tehdä olohuone parvekkeelta

Pienellä parvekkeella voit sijoittaa parivuoteen, vaikka ei ole tilaa kaappiin. Mutta tämä ongelma on helppo ratkaista, koska vaatteiden säilytystilaa voidaan tehdä sängyn alla. Jotta tilaa voidaan laajentaa visuaalisesti, kaapin ovet voidaan peilata ja huolehtia lisävalaistuksesta. Huonekalujen ja seinien väri valitaan kirkkaaksi tai lempeäksi valoksi, mikä myös luo suuren tilan illuusion.

miten tehdä olohuone parvekkeelta

Parveke jatkuvana huoneena

Parvekkeelle liitetyn huoneen suunnittelu mahdollistaa kaksi vaihtoehtoa:

  • nämä kaksi täysin itsenäistä huonetta, huone, joka liittyy parvekkeelle, tulee käytävä, ja nämä kaksi tilaa ovat täysin erilaiset sisätilat;
  • Huone ja loggia tehdään yhtenä tilana, kun ne täydentävät toisiaan.

miten tehdä olohuone parvekkeelta

Ensimmäisessä tapauksessa huone ja parveke erotetaan visuaalisesti sisustuksella, tämä voi olla verho tai paneeli. Tämä järjestely sopii hyvin asuntoihin, joissa on suuri alue. Jos huone on pieni, on parasta lisätä sitä parvekkeella. Huoneenlisällä voi olla erilainen toiminnallinen tarkoitus, usein virkistysalue tai toimisto, kirjasto tai koko pukuhuone. Tämän vaihtoehdon avulla tärkein asia on, että huoneen ja parvekkeen suunnittelu ovat samat ja täydentävät toisiaan.

miten tehdä olohuone parvekkeelta

Mitä sulauttamisen yhteydessä suositellaan:

  • yhteinen kerros, jos huoneen ja parvekkeen välillä on ero, sitten tehdään siisti askel;
  • Seinät on valmistettu samasta tyylistä, ne on valmistettu samasta väristä;
  • huonekalut on valittu samankaltaisiksi, se on parempi yhdestä kokoelmasta;
  • Voit peittää aukon kauniilla kipsilevyrakenteella.

miten tehdä olohuone parvekkeelta

Jos huone toimii makuuhuoneena, on tarpeen käyttää pastellivärejä, näyttää hyvältä suurelta tilavalta vuodelta ja televisiosta vastakkaiselta puolelta. Voit tehdä yksinoikeita korjauksia käyttämällä tapettia sängyn ympärillä. Älä ole tarpeetonta, siellä on yöpöydät ja vaatekaappi. Toimistossa on oltava pöytä ja sopiva tuoli. Sen varmistamiseksi, että asiat voidaan tallentaa seinille, on parempi käyttää kirjahyllyjä ja lukkoja, joissa on suuret hyllyt.

Videogalleria

Kuvagalleria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 38 = 46