Bagaimana ia kini bergaya dengan kertas dinding lem: arahan popular (foto)

Bagaimana ia kini bergaya dengan kertas dinding lem: arahan popular (foto)

Foto
Wallpaper adalah bahan penamat sejagat. Dia disayangi dan dipilih untuk kepraktisan dan kemudahan penggunaan, untuk peluang untuk mencipta gaya dan keselesaan individu di dalam bilik. Pada kertas dinding itu sendiri dan pada cara-cara melekatkan mereka, ada cukup aneh, bunyi, fesyen, oleh itu, memulakan pembaikan di rumah, tuan-tuan akan mengetahui bagaimana ia kini bergaya untuk gam dinding, apa arah yang ada dalam hiasan jenis ini.

Bagaimana ia kini bergaya dengan kertas dinding lem: arahan popular (foto)

Sebelum memilih kertas dinding, anda perlu menggariskan reka bentuk keseluruhan bilik, dan khususnya perabot yang akan ditempatkan di dalamnya.

Kebanyakan pemilik pangsapuri dan negara menempatkan kertas dinding gam dengan cara yang standard dan dengan itu lebih memberi tumpuan kepada memilih kertas dinding dan lem kepada mereka. Sentiasa bekerja sedang berjalan untuk memperbaiki ciri-ciri mereka, oleh itu, sebelum anda mula bekerja pada pemotongan dinding, anda harus berunding dengan pakar-pakar, yang lebih baik untuk memilih saat ini kertas dinding dan lem.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, sering terdapat fesyen untuk cara ini atau cara menampal dinding, jadi persoalan tentang bagaimana wallpaper berwarna bergaya, semakin popular di forum.

Mengkaji tren fesyen dalam gluing kertas dinding

Wallpaper di dalam rumah perlu ditukar. Berapa kerap ini dilakukan bergantung kepada keinginan dan kemungkinan kewangan para pemilik perumahan, jadi jawapan kepada persoalan tentang cara mengaplikasikan wallpaper akan berubah dari semasa ke semasa.

Hari ini terdapat beberapa trend fesyen:

Bagaimana ia kini bergaya dengan kertas dinding lem: arahan popular (foto)

Skema menampal dinding dengan kertas dinding.

  • gabungan menegak;
  • menganggarkan sendi;
  • kombinasi aksen;
  • patchwork, atau patchwork.

Sekarang, pada puncak populariti, cara yang rumit untuk membuat reka bentuk bilik asal adalah kombinasi menegak. Biasanya untuknya, gulung dipilih sama atau serupa dalam tekstur dan disisipkan dengan jalur. Gabungkan, misalnya, kertas dinding dalam jalur atau gambar besar dengan kertas dinding monophonik. Satu jenis kombinasi menegak dipanggil menampal bahagian atas dinding dengan gulung dengan corak yang besar, dan dari bawah kertas dinding atau pepejal pepejal. Sendi dibentuk oleh pengikat atau pengacuan.

Kesan yang sangat asli dapat dicapai jika anda mengatur penyambungan jalur kertas dinding yang berbeda dengan sendi yang digambarkan. Kaedah ini digunakan untuk kombinasi monokrom kertas dinding atau dalam corak warna yang berbeza. Sendi figur dilakukan dalam satah mendatar, menegak atau diagonal.

Satu lagi kombinasi dalam fesyen adalah gabungan aksen. Jenis pemadaman dinding ini membolehkan ruang ruang zonate. Walaupun dengan kaedah ini, anda boleh memilih dan mengalahkan elemen tertentu dalam pedalaman. Dengan gabungan aksen, serpihan kertas dinding dengan kontras atau corak besar digunakan, rangka atau pengacuan digunakan untuk membingkaikannya - ini menghasilkan kesan gambar dinding. Kaedah ini membolehkan anda memperuntukkan niche atau langkan. Untuk gabungan aksen, ia adalah baik untuk menggunakan kertas dinding.

Di dapur dan bilik kanak-kanak, dinding kelihatan asli, dihiasi dengan gabungan tampalan.

Peraturan utama dalam menggabungkan apabila menampal dinding: warna yang dipilih untuk dinding harus diulangi dalam perabot. Di samping itu, dalam gabungan mendatar di bahagian bawah dinding, skema warna harus lebih gelap daripada bahagian atas. Peraturan ini tidak boleh diikuti jika ruangan itu dinyalakan dengan baik.

Wallpaper bergaya sekarang boleh dipesan paling banyak di mana-mana syarikat percetakan, membawa mereka imej yang anda suka.

Salinan imej yang diperbesarkan dilakukan bergantung pada hasrat pelanggan untuk saiz yang berbeza pada tekstil atau kertas.

Bagaimana untuk memilih bahan yang sesuai untuk menggabungkan?

Bagaimana ia kini bergaya dengan kertas dinding lem: arahan popular (foto)

Urutan urutan dinding.

Untuk memilih bahan yang sesuai untuk menggabungkan, anda harus:

  • bandingkan warna dan tekstur;
  • pilih kombinasi yang betul;
  • pilih warna dan corak yang berbeza;
  • melakukan sendi asal.

Indah melihat kombinasi wallpaper dalam warna yang berbeza dan tekstur dengan lukisan berikutnya. Untuk kombinasi tersebut, bahan bukan tenunan dan gentian kaca dipilih.

Percetakan skrin sutera dan bahan dengan benang hologram tidak keluar dari fesyen. Jenis-jenis bahan yang digabungkan dengan warna matte melakukan zoning dinding di ruang tamu, memberi mereka rupa yang bergaya.

Indah melihat kombinasi kanvas buluh, bahan tumbuhan berdasarkan jut dengan kertas dinding kertas. Dalam kes ini, hiasan memberikan harmoni bilik, keselesaan dan mikroklimat yang sihat.

Arah popular dalam reka bentuk kertas dinding

Sekarang di puncak populariti, terdapat gulungan lebar. Memohon jenis bahan ini, ia menjadi mungkin untuk mendapatkan kesan dinding monolitik dengan mengurangkan bilangan lipit. Bekerja dengan gulung lebar jauh lebih mudah daripada dengan gulung standard.

Rangkaian warna kertas dinding popular adalah sangat luas: warna gelombang laut, warna berpasir, terung, warna tangerine, warna mawar kering, warna biru, cokelat.

Dalam fesyen lagi, abstraksi dan corak geometri, garis patah dan corak mengalir. Tidak kalah dengan langkah-langkah teratas populariti pelbagai jenis sel, jalur, corak bunga dan bunga. Anda juga boleh perhatikan peningkatan dalam saiz motif bunga, yang membolehkan mereka digunakan dalam pelbagai jenis gabungan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

5 + 5 =