Gam pelekat Quelyd (Kelid)

Gam pelekat Quelyd (Kelid)

Setiap pembaikan disertakan dengan pembelian bahan binaan. Membeli ini atau perkara-perkara yang perlu, anda melihat jenama terkenal dan tidak diketahui, cuba, perhatikan yang baik atau tidak kualiti bahan binaan. Dan jika anda membeli lebih banyak wallpaper anda memberi perhatian lebih kepada pewarna dan tekstur mereka dan pengilang yang lebih kecil, maka apabila anda memilih wallpaper kertas dinding keadaan berubah secara drastik.

Gam pelekat Quelyd (Kelid)

Pelekat "Quelyd" untuk kertas dinding, vinil dan bukan tenunan

Sudah tentu, jenama gam bagi kami tidak begitu penting seperti sifatnya: kekuatan, ketahanan, penggunaan sederhana, tetapi oleh jenama kita boleh memahami dengan lebih mendalam tentang apa ciri-ciri ini lebih baik.

Jenama Quelyd (Kelid)

Gam yang dipanggil Quelyd (Kelid) adalah jenama Perancis yang terkenal, ia diedarkan secara meluas dalam pelbagai kedai-kedai dinding. Mari kita ketahui lebih lanjut mengenai tampal dinding ini, mengapa ia menangkap sebahagian besar rak kedai, apa yang begitu baik dan sama ada ia mempunyai kelemahan.

Seperti yang telah kami katakan, pengeluaran kelip gam di Perancis, di zon EU. Di sana bahawa kilang pertama untuk pengeluaran bahan pelekat telah dibina pada abad yang lalu. Prinsip strategi produksi dan pemasaran, yang menjadi asas segala-galanya, didasarkan pada produk berkualiti tinggi dan pelbagai.

Gam pelekat Quelyd (Kelid)

Pelekat untuk kertas dinding vinil jenama "Kelid" - vinil Khas

Pelbagai bahan binaan yang dihasilkan oleh syarikat termasuk, sebagai tambahan kepada gam Kvelid, untuk semua jenis kertas dinding, jahitan, kekangan, cara untuk membuangnya, dan sebatian lain.

Selaras dengan standard antarabangsa, semua produk diperakui tanpa gagal, dokumen tambahan telah diterima di Rusia. Kualiti disahkan oleh semua jenis sijil dan norma standard pengurusan kualiti ISO.

Semasa karyanya, pengalaman syarikat dalam pengeluaran komponen perekat semakin berkembang. Dengan pengalaman itu, pemahaman baru tentang produk, garis itu diperluaskan, sebatian khas dihasilkan.

Gam pelekat Quelyd (Kelid)

Pelekat untuk dinding kaca jenama "Quelyd"

Terima kasih kepada yang sekarang kami mempunyai garis pelekat kertas dinding Quelyd, yang termasuk gam untuk setiap jenis kertas dinding dari kertas ke kertas dinding gentian kaca, serta pilihan tambahan untuk sendi dan sempadan.

Universality adalah salah satu kriteria utama dalam penilaian produk perusahaan. Gam quelyd dan sealant boleh digunakan dalam kerja mereka oleh kedua-dua profesional dan orang biasa.

Quelyd, komposisi

Pelekat untuk dinding Quelyd dijual dalam bentuk kering, serbuk. Granul gam kecil mudah dicampur dengan air ke jisim homogen, selain mengekalkan gam dalam bentuk kering dengan ketara meningkatkan hayatnya.

Gam pelekat Quelyd (Kelid)

Reka bentuk gam Eropah "Kelid" untuk kertas dinding bukan tenunan

Komponen dasar sebarang pes kertas dinding adalah kanji, dan di sini Kvelid tidak terkecuali. Walau bagaimanapun, kaedah pengeluaran untuk pengeluaran kanji disimpan dalam keyakinan yang ketat, kerana hasil yang dicapai oleh pakar syarikat sangat layak.

Komponen kedua yang tidak kurang penting adalah selulosa, yang memberikan komposisi konsistensi yang diperlukan dan meningkatkan sifat pelekatnya. Di samping itu, penambahan selulosa dalam komposisi pelekat untuk kertas dinding Quely positif menjejaskan harganya.

Produk Quelyd adalah segmen pertengahan pasaran pelekat. Di hadapan banyak gedung gedung terdapat perekat yang lebih mahal dan lebih murah.

Kos gam bergantung kepada tujuannya, semakin banyak kertas dinding yang harus ditampal, yang lebih kuat harus memegang komposisi. Biasanya, gam untuk bukan tenunan, vinil dan gentian kaca berdiri sedikit lebih mahal daripada untuk kertas.

Gam pelekat Quelyd (Kelid)

Gam non-woven "Kelid" untuk bilik basah

Apa yang boleh jadi luar biasa dalam gam kertas dinding? - anda bertanya, dan kami perhatikan bahawa dalam gam dari pengilang Quelyd terdapat aditif kimia yang menentang penampilan jamur dan jamur.

Mengkliki cendawan dan kulat dengan bahan bakteris pengikat gam dilakukan tanpa penyertaan anda. Hal ini terutama berlaku untuk bilik dan premis lembap dengan kertas dinding terpaku berdasarkan vinil, yang praktikalnya tidak membenarkan udara melewati.

Gam pelekat Quelyd (Kelid)

Versi versi gam "Quelyd"

Perjuangan terhadap serangga kecil juga merupakan ciri gam, ini difasilitasi oleh bahan tambahan serangga dalam komposisi. Selepas memproses permukaan apabila dinding, anda boleh menjadi tenang, tidak ada ternakan tidak akan bermula. Ia juga luar biasa bahawa bahan tambahan ini tidak memberi kesan kepada manusia, mereka benar-benar selamat.

Kelebihan utama gam Quelyd

Mari kita bawa borang mudah dan mudah difahami semua kelebihan utama gam, yang telah kita jelaskan, dan yang belum dibincangkan.

Penggunaan

Jumlah penggunaan gam berhubung dengan bilangan gulung kertas dinding ditunjukkan pada pakej, dalam kes kita, ia boleh dipanggil sederhana. Kurang gam - lebih banyak kekuatan.

Kepelbagaian

Dalam garisan pelekat Kelid, komposisi untuk semua jenis kertas dinding dibentangkan: kertas, vinil, asas bukan tenun, trotoar kaca. Di samping itu, terdapat "petunjuk" komposisi khas, yang membolehkan anda untuk mengesan permohonan pelekat pada kertas dinding.

Gam pelekat Quelyd (Kelid)

Gali "Kelid Cork" untuk merapikan kertas dinding gabus

Keselamatan

Kawalan dan ujian kualiti produk yang berterusan membuktikan bahawa gam kertas dinding Quelyd tidak membahayakan kesihatan manusia.

Kualiti

Penggunaan kertas dinding jangka panjang jenama ini menunjukkan bahawa ia sangat rapat dan tahan lama, berfungsi dengan baik dengan sendi dan tempat yang sukar dicapai.

Menyediakan pelekat untuk digunakan

Untuk meneruskan terus ke dinding, anda perlu mencampur tampal dinding. Ini sangat mudah, hanya ikuti arahan terperinci yang dicetak pada pakej. Melangkah langkah demi langkah dan mengikuti semua saranan, anda akan mendapat jisim pelekat yang sudah siap.

Gam pelekat Quelyd (Kelid)

Arahan untuk digunakan pada pek gam "Kelid"

Arahan pada pek gam kelihatan seperti ini:

  • Isi bekas dengan jumlah air suam tertentu, jumlah air boleh berbeza, bergantung kepada berapa banyak gam yang anda ingin dapatkan.
  • Menggunakan muncung pengadun pada gerudi atau kayu konvensional, campurkan air dengan perlahan dituangkan dengan gam.
  • Campuran yang dihasilkan mesti dibawa ke keadaan homogen, menghilangkan semua benjolan dan mengikis sisa-sisa gam dari tepi bekas. Dalam keadaan ini, tinggalkan untuk menyelesaikan beberapa minit. Masa adalah berbeza untuk rumusan yang berbeza, biasanya lebih dari 5 minit.
  • Setelah menahan gam untuk masa yang tertentu, anda perlu memastikan kesediaannya, yang mana ia sekali lagi terhalang. Jika komposisi cukup tebal dan likat, maka anda boleh mula menggunakan kertas dinding atau dinding.

Seperti yang anda dapat lihat, cadangan standard adalah mudah dan mudah difahami, mana-mana orang boleh mengatasinya.

Pelbagai Quelyd

Seperti yang telah kita sebutkan tadi, syarikat itu menghasilkan pelbagai pelekat yang dibahagikan kepada jenis kertas dinding.

Nama-nama kertas dinding pelekat jenama Kelid:

  • untuk kertas dinding dari kertas dikeluarkan quelyd express, super express,
  • untuk kertas dinding vinil dihasilkan vinil khas quelyd, penunjuk,
  • untuk kertas dinding pada nonwoven, masing-masing quelyd khas-bulu, bulu bukan tenunan,
  • untuk komposisi gentian kaca tidak menerima nama khas,
  • untuk sendi dan curbs quelyd raccord, bordure,
  • Komposisi cair, siap untuk kerja, dipanggil lukisan quelyd, ia juga digunakan untuk kerja-kerja kaca.

Gam pelekat Quelyd (Kelid)

Pelbagai jenis gam kertas dinding asas "Kelid"

Perhatikan hakikat bahawa tampal dinding digunakan pada permukaan yang berbeza, bergantung pada jenis kertas dinding yang disisipkan. Sebagai contoh, untuk substrat bukan tenunan sudah cukup untuk memohon gam ke dinding, dan untuk vinil, anda hanya boleh menggunakan kertas dinding.

Bekerja dengan gam Kelid

Glue Kelid sempurna memperlihatkan diri ketika bekerja dengan permukaan yang ideal, serta dilapisi dan diolah. Lekat pada kertas dinding seperti itu adalah keseronokan.

Tetapi jangan putus asa, jika perkara-perkara yang sedikit lebih buruk untuk anda di sini, quelyd, juga, pasti akan menghadapi, tetapi kecacatan dinding boleh muncul melalui kertas dinding.

Gam pelekat Quelyd (Kelid)

Pelekat "Spets-Flizelin" jenama kertas dinding "Quelyd" di kedai

Untuk mencari penempatan optimum dari sekeping kertas dinding di dinding, anda akan mempunyai masa yang cukup, pelekat kertas dinding moden tidak dapat dimengerti dengan serta-merta. Lem Quelyd menyimpan kertas dinding di dinding dengan cukup baik, tetapi ia juga memberi anda peluang untuk bermain dengan sedikit. Malah kertas dinding yang paling berat tidak berlepas dari dinding, tetapi dengan serta-merta mengherankannya, yang membolehkannya mengawalnya selebar mungkin.

Pita kertas siap boleh digunakan selama beberapa hari, sudah cukup untuk menyimpannya dalam bekas tertutup hermetically. Ia tidak kehilangan sifatnya dan sedia untuk digunakan.

Maklumat ringkas tentang gam kertas Quelyd akan berguna jika anda membuat keputusan untuk menggunakannya untuk dinding dinding di dalam bilik anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

51 − = 44