Imagini de fundal în dungi multicolore: decorăm pereții cu mintea

Imagini de fundal în dungi multicolore: decorăm pereții cu mintea

Designul interior nu este o sarcină ușoară. Moda pentru această decorare a pereților a apărut în anii 70, când baza pentru crearea unui spațiu interesant a fost metoda de structurare a acestuia: un joc de proporții, culori și forme geometrice. Astăzi, designerii folosesc pereți dungi într-o varietate de stiluri și camere. Vom lua în considerare modul în care să introducem corect imaginea de fundal în interior, cu ceea ce arată acest "vas" și cum să îl descurcăm în mod corespunzător.

Principalele reguli

În dormitor sau în bucătărie, nu contează. Principalul lucru în lucrul cu o astfel de imprimare este să-l combinați armonios cu mobila din cameră și, de asemenea, să se încadreze în spațiu. Urmați regulile de bază conform cărora noul interior ar fi potrivit nu doar pentru gusturile dvs., ci și pentru starea de spirit a camerei:

  • Înălțimea peretelui va apărea mai vizibil dacă ridicați proporțiile potrivite ale benzii: largul va întinde pereții spre laturi, iar cele înguste se vor întinde, ridicând tavanul deasupra nivelului ochiului.

roșii roșii

  • O bandă strălucitoare de nuanțe contrastante va face din cameră mai mică, în timp ce o combinație de tonuri pastelate - creează aspectul luminii împrăștiate.  Opțiunea cea mai avantajoasă - proiectarea unuia sau a doi pereți adiacenți cu tapet nețesute, cum ar fi o colorare. Deci, puteți experimenta cu spațiul, distorsionând-o sau, invers, - subliniind forma geometrică din interior. Acesta este un design tipic într-o bucătărie modernă sau cameră de zi.

dormitor

  • Textura pereților trebuie să fie neutră, de exemplu, luciu sau suprafață mată, să nu supraîncărcați pereții detaliilor. Acesta este un mod de a sublinia opere de artă, mobilier de culoare strălucitoare sau orice altă piesă funcțională de decor.

purpuriu dvan

  • Utilizați tapet nețesute cu dungi orizontale numai într-o cameră cu un tavan înalt, combinându-le cu iluminarea corectă: în plus față de centrala, ar trebui să existe lămpi în funcție de nivele și zone ale încăperii. Alternativă la aplicație: pentru a selecta cu ajutorul lor partea de lucru din bucătărie, creând un design retro clasic.

TV pe perete

Important: tapetul tapetat nețesut, cu imprimare în dungi, poate fi numai pe o suprafață pregătită cu grijă, cu capul îngust. Orice abatere, chiar și câțiva milimetri, va fi evidentă și va subția inconștient psihicul.

Decorarea zidurilor

Fusta tapetata in interior este aplicabila pentru o varietate de stiluri. Să ne uităm cum să le introducem corect în camere cu un anumit decor și idee. Acest tapet nețesut poate fi utilizat în siguranță pentru a decora pereții în diferite stiluri.

Stilul baroc tradițional implică utilizarea unei benzi orizontale în decorarea pereților. Pentru aceasta, se folosesc cele mai de succes combinații de nuanțe pastelate contrastante. alternativă: decorează pereții camerei de zi în spiritul neo-baroc, concentrându-se pe culori strălucitoare și lux de lux. Combinațiile clasice sugerează un joc moale de nuanțe: liliac, roz, albastru, maro și bej.

canapea maro

În aceleași anii '70, unde zidurile sunt adesea o pânză contrastanță pentru mobilier. Deci, puteți juca pe forme de diferență, completarea pereților dungi cu fitinguri cu contururi moi, rotunde. Banda este de asemenea realizată în culori contrastante contrastante, cum ar fi teracota și cobaltul, în nuanțe ascunse. Sau se observă un joc similar între mobilier și decorarea pereților. Cel mai bine este să încercați recepția în bucătărie.

piept de sertare și pat

A venit din Japonia minimalismul, în cazul în care apartamentele sunt incredibil de mici, are scopul de a sublinia spațiu în cameră, datorită forme simple și culori estompate, combinația dintre estetica high-tech și naturale. Deci, cea mai bună opțiune poate fi dungile orizontale bej, gri sau maro care pun accentul pe lățimea pereților, mobilierul scăzut și contururile simple ale decorului.

Moda pop-arta a venit la noi din anii '60, atunci când se imprimă «zebră» și picățele au devenit designul dominant pentru nimic, fie că este vorba de un perete, un filtru de cafea sau o rochie. Ca bază pentru inspirație, puteți să luați bomboanele unui copil: coroana a două sau trei nuanțe contrastante, dar mutite. Noi completăm astfel de tapet alb nețesute cu mobilier alb și - Voila! - un design îndrăzneț și original sau un living este pregătit.

fotoliu și pernă

Deseori, terasele, copii și balcoanele se comportă în stilul cabinei căpitanului, combinând dungi albe și albastre. Vă recomandăm să experimentați prin înlocuirea nisipului pe o tonuri de albastru și bej, și lipsa utilizării albastru în textile: perdele, draperii, perne, mobilier tapitat, etc. Aceasta tehnica va arata proaspete în bucătărie și în camera de zi ...

Important: în general, tapetul nețesut cu imprimare în dungi este împărțit în două tabere: pastel și luminos în culoare. Primul va crea un design frumos în dormitor sau în grădiniță, iar acesta din urmă va juca într-un mod nou în bucătărie, baie, va amenaja coridorul.

Strip pentru tipul de spațiu de locuit

După cum puteți vedea, nu numai stilul influențează alegerea culorii, tapetul nețesut cu dungi din interiorul aceleiași umbre joacă diferit în camere. Luați în considerare modul în care percepția de culoare se schimbă în funcție de scopul camerei, vom determina designul cel mai avantajos.

  • În bucătărie: designul implică utilizarea de nuanțe luminoase care provoacă apetitul. S-au lăsat cele mai bune tonuri pentru alte camere. Roșu verde roșu sau verde - perfecționează chiar mobilier vechi. În bucătărie, principalul lucru este să alocați o zonă, să gățiți sau să mâncați alimente.

masa și scaunul

  • coridor: puteți aplica o culoare maro, cu toate acestea, ar trebui să fie umbrite cu inserții bej, mobilier și câteva accesorii luminoase. Este important să nu supraîncărcați decorul. Coridorul este adesea îngust și lung, puteți juca cu expansiune vizuală cu culori deschise.

ghivece de flori

  • În dormitor: tapet albastru, liliac sau bej fleece - acesta este clasicul genului. O astfel de atmosferă va fi la culcare și perfect combinată cu mobilierul de tonuri de lumină și întuneric.

pat și imagini

  • În camera de zi: benzi maro evidențiază static al camerei, și gri - calm, reținere. Adăugați la ele piese metalice luminoase monocrome, iar designul va prelua o formă subtilă.

canapea și pernele

  • În baie: dungile verde și albe le vor reîmprospăta și vor face distracția de neuitat, încărcându-se cu un sentiment de vivacitate. gresie textura original poate accentua designul elegant la un nivel tactil, de exemplu, astăzi este la modă să folosească gresie sub copac, pietricele de mare și așa mai departe. N.

Acordați atenție: imaginea de fundal din banda orizontală vă permite să modificați spațiul și în verticale - pentru a atrage vederi.

Prima opțiune este mai ușor de combinat cu alte desene și printuri, puteți combina cu succes culorile. Principalul lucru - într-un spațiu slab luminat, nu folosiți elemente mari de culoare maro, negru și foarte întunecate pentru decorarea pereților, chiar și pentru un living spațios.

Cel mai important lucru - pentru a combina culori si modele, jucandu-se cu camera, astfel încât accentul a fost doar pe un singur lucru: de perete, mobilier, de lucru sau zona de agrement, etc. Nu Străduiți cu diferite imprimeuri, în imediata apropiere, se diluează designul cu ajutorul dreapta .. tuned de iluminat din mai multe surse și nu vă fie frică de a experimenta!

Galerie video


Galerie foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

80 + = 85