Gardiner til et hyggeligt soveværelse (+38 fotos)

Gardiner til et hyggeligt soveværelse (+38 fotos)

I soveværelset bruger en mand en tredjedel af sit liv og glider om natten drømme. Dette sted, som ikke blot opkræver energi, men også positive følelser for hele dagen. Derfor er det så vigtigt at vælge rummets design og alle dets komponenter i rolige afslappende toner, der vil tilfredsstille dig. Gardiner til soveværelset er en uundværlig egenskab i det indre. Takket være dem ser soveværelset helt og hyggeligt ud, og deres rolle er lige så vigtig som en seng eller et skab. Nye nyheder og trends i mode i designløsninger gælder for gardiner. Vi skal studere dem ordentligt for at kunne vælge moderne gardiner til soveværelset. Den nyeste mode åbner et bredt udvalg af stoffer og gardinfarver til enhver smag. Men smag alene er ikke nok.

Når du vælger gardiner på soveværelset vinduet, overveje dens design. Gardiner skal ikke komme i forgrunden eller klart afvige i stil med interiøret.

soveværelse gardiner

For eksempel vil tunge fløjlgardiner, for al sin pragt og luksus, helt sikkert ikke passe ind i landets stil.

soveværelse gardiner

Funktioner af gardiner i soveværelset

Først og fremmest er det vigtigt at bestemme hvilken funktion af gardiner, der er din prioritet. Hvis gardinerne til soveværelset vil udføre din dekorationsfunktion, kan du vælge kort eller mellemlang længde, lyssignaler fra lys gennemskinnelige og gennemsigtige stoffer. Komplet designtilbehøret, f.eks. Børster, bånd, podkvaty, lambrequins.

soveværelse gardiner

Hvis gardinerne kræver en beskyttende funktion mod lyse stråler, vil mørke lange gardiner af tætte stoffer, fx fløjl, brokade, satin, jacquard, passe. For at skjule værelset fra fremmede vis indad passer sådanne gardiner som rullegardiner, romerske gardiner, persienner.

Romersk persienner har udseende af en stofklud, som er fastgjort til corniceen og har en løftemekanisme. De er gode til soveværelser med vinduer af ikke-standardform og størrelse.

soveværelse gardiner

Glem ikke ejerne af balkoner i soveværelserne om gardinernes funktionalitet. Til passagen til balkonen var fri, egnede gardiner, persienner, trådgardiner. Elskere af klassikerne kan vælge og almindelige gardiner til soveværelset og hente dem for nemheds skyld på beslagets sider.  

soveværelse gardiner

Valg af farver

For at vælge farveopløsningen til dine gardiner skal du altid følge reglen om, at gardiner til soveværelset ikke bør være iøjnefaldende og irriterende med for lyst eller mørk farve. Gardiner skal ikke kun passe ind i interiøret i farve, men også med succes at supplere designet. Derfor er der i mode altid kombinationer af gardiner med gulvets farve, møbler, sengetæpper på sengen, vægge og andet tilbehør. Designere foreslår at vælge farver af gardiner lettere end farverne på soveværelset selv. De er særligt egnede i et mørkt lille soveværelse, hvor lille lys trænger ind. Den samme regel gælder for de romerske gardiner.

Hvis du vælger gardinerne, der består af to eller tre lag, kombinerer farverne med rimelighed.

soveværelse gardiner

Fremragende assistent bliver "farvekompasset", hvor designerne kombinerer farver i interiøret. For hovedtyllen er det bedre at vælge lyse farver: hvid, pink, lilla, beige, blå. Til tyngre lag af gardiner er mættede, mørke eller dybe farver egnede: burgunder, lilla, blå, brune. Ofte er det andet og tredje lag mørkt og udvalgt i en tone til individuelle genstande af interiøret.

 Sådanne nyheder som stof med kontrastfodring og blackout er blevet tendenser på grund af deres stilhed og funktionalitet.

33

Udvælgelse af materialer

Som enhver indretning i indretningen kræver soveværelset gardiner særlig pleje. Derfor vælger man materiale til dem, man bør også tænke på praktisk. De bedste materialer til gardiner i soveværelset er naturlige.

Det kan være produkter fra:

 • bomuld;
 • hør;
 • viskose;
 • silke;
 • fløjl;
 • bambus.

soveværelse gardiner

På romersk persienner er oftere naturlige materialer. Naturlige stoffer er miljøvenlige, de glæder øjet med et behageligt design og giver behagelige taktile følelser. Deres pris er meget dyrere end kunstige materialer, så du kan vælge det materiale, der passer dig, med naturlige sammensatte fibre.

soveværelse gardiner

Sådanne væv omfatter:

 • polyester - et sådant stof i ren form eller med tilsætning af bomuld er ikke kun populært, men også praktisk. Den kan vaskes i en skrivemaskine, og den deformeres ikke under vask;
 • organza - lys, gennemsigtig, men samtidig stærkt stof;
 • Atlas - glat flydende stof, der ser udsøgt og luksuriøst ud;
 • silke og "patchwork" - årets nyskabelser, som vil føje til originalitetens design.

Til lambrequin koster dyre stoffer af brokade, fløjl, damask i vinduet. Men du kan også bruge bomuld, linned og andre stoffer.

soveværelse gardiner

Gardiner og indretning

Soveværelse stilen spiller også en vigtig rolle i udvælgelsen af ​​gardiner. Under hensyntagen til det er valgt klassisk, romersk, japansk, italiensk, rull, kort, lang, skygge, asymmetrisk, nat og andre gardiner. Der er mange sorter, men hvad gardiner til soveværelset er kombineret med en bestemt stil er stadig værd at udforske.

soveværelse gardiner

Altså:

 • Designet i den klassiske stil er kendetegnet ved tunge gardiner af velour, fløjl eller tweed. De ser hyggelige og bløde ud. Fyldt med luksus klassisk interiør satin og silke med voluminøse folder. Med gardiner i denne stil passer perfekt til de romerske gardiner;
 • for stil moderne kendetegnet ved ujævne, lige så usymmetriske linjer på gardinerne. Vinduet kan indrammes fra to sider, men på forskellige måder;
 • Designet i landstil indeholder romantiske lyse farver af gardiner, for eksempel lilla, blå, grøn, gul, med fint mønster. Også egnede er lette og naturlige stoffer, artikler lavet af fløjl eller silke er upassende;
 • Vinduet i skandinavisk stil tolererer ikke fine små ting. Her er strenge lysgardiner velkommen: hvid, lilla, lyserød, beige fra naturlige stoffer uden overskud;
 • I den japanske stil, som i den østlige stil, overvejer råstoffer og enkelhed. Egnede korte gardiner, rulle, romerske, som kan udstedes ornamenter.

Gardiner til soveværelset "Episcopal ærmer", der er bundet på flere steder, dekorere designet i stil med vintage, art deco og fusion.

soveværelse gardiner

Ikke-standardiserede løsninger

Gør vinduet soveværelset gardiner, glem ikke originaliteten. Dit soveværelse skal være anderledes i sin unikke smag.

soveværelse gardiner

Derfor vil du finde nogle nyttige tips nyttige:

 • Den kontrasterende foring ser oprindelige ud, og billederne på den fra fløjl kan kombineres positivt og fremhæve andre detaljer og tilbehør i interiøret.
 • Den lyse farvede cornice ser meget attraktiv ud. Juicy farver, som du kan forestille dig, for eksempel lilla, hindbær, citron, opdatere interiøret. Men vær forberedt på, at den farve du vil have, er hurtig og nem at finde ikke, så du selv skal male corniceen.
 • Brug af tilbehør, hvis det tillader design af dit soveværelse, tilføjer altid hygge. De er et stort udvalg: snørebånd, kvaster, frynser, perler, holdere. Hvis du søger efter en passende detalje, skal du tage et billede af dine gardiner for at forenkle søgningen.
 • Dekorative fastgørelsesanordninger tiltrækker altid opmærksomhed. Normalt er de vant til at understrege det høje loft.
 • De vandrette striber blev ikke så længe siden blevet moderne, men fastgjort i den. Du kan kombinere flere varianter af stoffer, der kombinerer både lyse og mørke farver eller afhenter den færdige. Som en variant af den vandrette strimmel kan man overveje adskillelsen med et lille bånd, fx fra fløjl eller et dekorationselement. Romerske gardiner ser godt ud med striber i interiøret.

Video Galleri

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 79 = 81