Stilfulde og hyggelige gardiner til hallen (+40 fotos)

Stilfulde og hyggelige gardiner til hallen (+40 fotos)

Ved design af et moderne opholdsrum skal der lægges særlig vægt på valget af gardiner. Luksuriøse og elite gardiner til hallen bliver en rigtig udsmykning af dit hus.

Før du køber et gardin i hallen, skal du omhyggeligt tænke på alt over, overveje flere forskellige muligheder, bestem farve, tekstur af produktet.

gardiner til hallen

Du kan købe færdige produkter eller originale gardiner til hallen til syning. Vælg gardiner til stuen er ikke let, du skal på forhånd se nogle af de mest egnede muligheder, være opmærksom på mode nyhederne, lav alle de nødvendige målinger og beregninger. Så det bliver lettere for dig at bestemme og bestille præcis de portier til hallen, som vil se mest fordelagtigt ud.

gardiner til hallen

Stof og tekstur

design Lokalerne vil være ufærdige uden gardiner til hallen. I dag kan fashionable designerprodukter fra forskellige farver, størrelser, farver købes til en meget overkommelig pris. Hvis du allerede har lavet de vigtigste beslutninger om vægge og tekstur af vægge, stilen i rummet, valget af lysekroner, lamper - det er på tide at gå videre til gardinerne i hallen.

gardiner til hallen

Når du køber gardiner, skal du være opmærksom på det materiale, de er fremstillet af. Moderne designprodukter kan enten være tekstureret eller kombineret.

Ofte er de lavet af følgende materialer:

 • atlas;
 • silke;
 • satin;
 • velour;
 • fløjl;
 • plys.

gardiner til hallen

Dukkerne selv kan være forskellige i størrelse, mat eller skinnende, dækket med trykte mønstre og collager. Hvis du har brug for natgardiner i hallen, er det bedre at være opmærksom på mere tætte materialer eller flerlags gardiner. Færdig og forholdsvis billig gardinhal er præsenteret på det moderne marked i en bred vifte. Ikke dårligt ser i det indre af elite og elegante gardiner fra organza med effekten af ​​overløb.

Aluminiumsgardinerne er vævet ind i stoffet af rummets lyster. Så når du tænder kunstig belysning, vil gardinerne svømme lidt, i nogle tilfælde kan du observere selv en skiftende farve.

gardiner til hallen

Skygge gardiner

Vælg ikke gardiner i salen af ​​en lys giftig skygge. Ikke den bedste måde at se for mørke gardiner i stuen. Det anbefales især ikke at købe gardiner i hallen af ​​mørk-bard, blå eller brun skygge, hvis vi beskæftiger os med et lille værelse med et lavt loft. Indretningsdesign en lille stue er bedre at dekorere ved hjælp af lyse farver. Du er velegnet stilfulde designer produkter af gylden, beige eller pastel pinkish nuance.

Lys gardiner på hallen vil se godt ud i ethvert interiør. Det er med deres hjælp, at du vil være i stand til rentabelt at dekorere stuen og tilføje chic til det sædvanlige design.

gardiner til hallen

Når foran ham en stue med utilstrækkeligt niveau af naturligt lys, er mørke gardiner til en hal med mættede nuancer simpelthen kontraindiceret. Her, ikke for tætte klassiske gardiner til stuen, lavet af lette vægtløse materialer: silke eller satin. Et lyst værelse kan indrettes ved hjælp af tykke gardiner med chokolade eller skygge. Sørg for, at gardinerne på hallen i hjemmet ikke kommer i kontrast med muren eller tapetets farve. Ideelt set bør gardinerne have samme farve som væggene i lejligheden. Den maksimale forskel på 1-2 toner er tilladt.

gardiner til hallen

Det er vigtigt at placere accenterne korrekt. Så hvis du vil koncentrere gæsterne om alle detaljer i interiøret, f.eks. På et massivt møbel - vælg gardinerne i hallen med en tone til det. Så du vil kunne opnå harmoni. Overhold reglerne for "varm" og "kold". Dekorerer det moderne interiør i rummet, hvis vinduer ser ud på solsiden, har du råd til gardinerne i hallen af ​​kolde nuancer: lysegrå, blålig, lilla.

Gardiner i hallen, med vinduer mod nord skal udføres i varme farver. Du kan købe færdige elitprodukter af beige, mejeri eller gylden skygge.

gardiner til hallen

Designfunktioner

Gardinens design og form er afgørende. Originale beslutninger og friske ideer hilses velkommen her.

Til salg kan du finde færdige nyheder:

 • yndefuld flerlags;
 • produkter fremstillet af fine luftstoffer, lette teksturer;
 • tunge tætte produkter lavet af fløjl eller satin;
 • materialer med draperi
 • originale designer produkter.

gardiner til hallen

Når vi står over for opgaven med at dekorere et interiør i en lille lejlighed med et lavt loft, bør man ikke købe korte gardiner. Så du reducerer kun visuelt afstanden fra gulv til loft. Det er bedre at købe ikke for brede gardiner af flyvende let materiale, hvilket ikke gør interiøret vanskeligere.

Komplet design af elite tilbehør, egnet til stilistik.

gardiner til hallen

For at give luksus vil grace hjælpe udskårne korte modeller, der er lavet af flere lag af materiale, forskellig i farve og tekstur. Komplekse stilistiske løsninger er ikke acceptable for hvert interiør. Men når det kommer til at dekorere stuen, kan du eksperimentere.

Vælg færdige produkter med udformningen af ​​stuen:

 • klassikere - symmetriske og elegante modeller med eyelets eller lambrequins;
 • Barok - frodige, luksuriøse gardiner med draperi, broderi, børster og plukker;
 • moderne - asymmetrisk draperi, lyse farver, flerlags
 • Provence - lys, nåde, naturlige nuancer, overflod af lyse farver, ikke for tætte stoffer.

gardiner til hallen

Moderne producenter giver køberen et stort udvalg af produkter. Det er kun for at gøre dit valg til fordel for modellen, der maksimalt fordelagtigt understreger din specielle stil.

Video Galleri

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 69 = 75