Baby til to drenge: Mænds værelse til børn og teenagere

Baby til to drenge: Mænds værelse til børn og teenagere

Et børnerum til to drenge er en separat verden, selv et univers, der lever efter sine egne love. Interiøret i en sådan forudsætning skal svare til behovene hos to onde, rastløse og ekstremt nysgerrige udviklingspersoner.

Drengeens egenart ved enhver alder er, at de ikke tolererer almindelighed, monotoni og kedsomhed overhovedet.

Baby til to drenge

De kan ikke besættes i lang tid af en ting, alt har brug for variation. Den ideelle fyldning af børnehaven er ikke noget, der simpelthen er smukt og funktionelt. Antallet af indvendige elementer bør så meget som muligt omdannes, foldes, udfoldes, flyttes og om muligt ikke brydes. Voksen utroligt svært at forstå, hvad der kunne føre denne eller hin idé om børn: deres værelse kan omdannes til et stadion, en racerbane, et sted med krig eller naturkatastrofer, samt en platform for opførelsen af ​​krisecentre, hytter og huse i puder. I dette tilfælde kan alle transformationer forekomme i løbet af dagen og endda flere gange.

Baby design til to drenge

Baby til drenge

To sønner i familien - dette er ægte lykke. Men samtidig, og en hel katastrofe for indretningen. Alt, der kan skrues af, skrues af, alt der kan bryde er bundet til at bryde, og alt, der kan flyttes, vil nødvendigvis ende i en anden del af rummet.

Baby til to drenge

Planlægning af design af et børns soveværelse til to drenge skal i første omgang tage højde for mindst fem faktorer:

 • alder af børn og aldersforskel;
 • karakter og præferencer af sønner;
 • rummets funktionalitet;
 • styrke, pålidelighed og holdbarhed af indvendige emner
 • sikkerhed.

Baby til to drenge

Samtidig skal interiøret indrettes i passende stil. Blødt sengetøj vil helt sikkert være grimt for grimheden, og sønnerne vil før eller senere have et brændende ønske om at sprede farvepalet. For eksempel ved hjælp af markører, gouache, klistermærker, tandpasta, læbestift eller endda en sko polsk.

Inden man påbegynder implementeringen af ​​planer for organisering og design af børns rum, er det vigtigt at afgøre, hvad der stadig skal gøres og hvad man ikke skal gøre. Valget bør i mange henseender være baseret på børnenes alder.

Baby til to drenge

Baby værelse

I den tidlige barndom viser drenge ikke særlig all-destruktiv aktivitet. I denne periode af deres liv er fred, komfort og en følelse af sikkerhed vigtige. Samtidig skal interiøret have børn til at lave noget: tegning, spil eller for eksempel læsning. For at koncentrere sønns opmærksomhed på virkelig værdifulde ting, skal du opdele rumrummet til funktionelle områder.

Baby design til to drenge

 • Soveområde. En køjeseng til babyer er uacceptabel, da et fald fra endda sådan en tilsyneladende ubetydelig højde kan resultere i skader, skrig og hysterik. Sengene kan placeres langs to modstående vægge på en sådan måde, at børn kan se hinanden og snakke med hinanden. Under sengene er det tilrådeligt at placere en drawout-boks, hvor du kan placere legetøj, soveværktøj eller ting. På sengens vægge kan du hænge et billede i rammen med indtrykte lyse og usædvanlige øjeblikke fra børns liv.

Baby til to drenge

 • Arbejdsområde. Arbejdsområdet er et sted for kreativitet og eksperimentering. Nødvendigt har du brug for et bredt bord, hvor du kan lave håndværk og tegne, komfortable stole samt en række af lave hylder til opbevaring af skriftligt og kunstnerisk tilbehør.

Baby til to drenge

 • Spilzone. Rumpladsen skal rumme mindst halvdelen af ​​rummet. Her kan du lægge skuffer og kister til legetøj, lave bløde puster samt eventuelle bløde genstande, som du kan hoppe og springe over.

Baby til to drenge

 • Funktionelt område. Skabe, stativer og kommoder skal placeres i et separat område. For det første vil det undgå ønsket om at grave i ting på udkig efter noget interessant og lette rengøringsprocessen.

Baby design til to drenge

Interiøret skal være designet i overensstemmelse med børnehaveområderne: soveværelset - de klassiske bløde halvtoner, beroligende sindene hos børnene; Arbejdsområde - den letteste del af rummet, hvor du kan arbejde komfortabelt; en legeplads - lyse og interessante udskrifter, fotos og billeder, masser af legetøj, prynt og underholdende ting.

Funktionsområdet skal være så kedeligt og uattraktivt som muligt.

Baby til to drenge

Teen Room

Det indre af et børnerum til teenagere er genstand for en separat samtale. Voksne drenge er utroligt aktive, nysgerrige og allestedsnærværende, så de behøver bare de rette betingelser for den korrekte dannelse af personligheden. Her er det igen nødvendigt at ty til fordelingen af ​​rummet i zoner.

 • Soveværelset. Restzone skal være interessant. En køjeseng eller hems vil være et glimrende valg. Ved siden af ​​sengen er bedre at arrangere en lille stativ eller et par sengeborde, hvor børnene vil være i stand til at lagre alle mulige ting, fra de brogede flyers, slutter dele af engang brudt ure og legetøj. Hvis der ikke er et sådant "lagerhus", så vil madrasser og senge regelmæssigt forekomme klynger af affald og affald.

Baby til to drenge

 • Arbejdsområde. At læse eller studere for unge kan være en reel test, hvis arbejdsområdet ikke er korrekt udformet. Rummet i denne del af rummet skal fokusere børnenes opmærksomhed på vigtige ting fra det overordnede synspunkt: bøger, notesbøger, lærebøger og album.

Baby design til to drenge

  Stir interesse i at udvikle klasser er mulig ved hjælp af forskellige tricks: en farverig og atmosfærisk plakat på væggen viser den gale geni af tegneserie, konstruere noget svært eller for eksempel et verdenskort, der er designet i overensstemmelse med ånden i de tidlige opdagelsesrejsende, eller et billede af en berømt figur - alt dette vil åbne pladsen til barnets fantasi og blive en slags motiverende faktor.

Teenagere elsker at efterligne interessante personligheder. Og i arbejdsområdet, lad disse mennesker være søfolk, pionerer og opfindere end helte fra tegneserier eller film.

Baby til to drenge

 • Funktionelt område. Skabe og kommoder til teenagere er noget selvklart og giver ikke noget særligt ønske om at vende dem alle på hovedet. Og så kan disse elementer i interiøret placeres i hele lokalet, på ethvert passende sted.

Baby til to drenge

 • Spilzone. Spilzonen for teenagere er måske den sværeste i arrangementet. Det er nødvendigt at tage hensyn til sønnernes interesser og præferencer og huske på samme tid, at de kan ændre sig natten over. Først og fremmest bør denne zone være rummelig. Drenge kan finde den mest uventede brug af tomme kvadratmeter: opbyg et hus med puder, arranger en fodboldkamp eller kæmp pude på puderne ... Alt er begrænset kun af barns fantasi. Og omkringliggende genstande.

Baby til to drenge

At dekorere det indre af et børnehave til to teenage drenge er ret svært. Det er nødvendigt først og fremmest at tage hensyn til børnenes ønsker selv. Det er vigtigt ikke at forsøge at manipulere deres mening, for ikke at afprøve sætningerne "okay, like" og derefter at erklære at de selv valgte et sådant interiør.

Selvfølgelig er blindt at følge deres ideer heller ikke den bedste løsning, men det er stadig nødvendigt at konsultere dine sønner om farveområdet, møbler og andre ting.

Baby til to drenge

Væggene i børnenes soveværelse kan dekoreres med interessante plakater, plakater og billeder af dine yndlingsaktører eller filmhelte. Skønheden i trykte dekorative elementer er, at de let kan ændres eller fjernes helt.

Også værd at overveje er den kreative mulighed: at gøre væggene egnede til tegning. Fortrinsvis multipel. Dette kan gøres ved hjælp af et mærkebræt, der let rengøres med den mest almindelige svamp.

Baby til to drenge

Interiøret i børnehaven for unge bør omfatte forskellige "hemmelige" steder. Det vil sige steder, hvor du kan gemme forskellige interessante eller utilsigtet ødelagte ting. Ellers vil alt skraldespanden blive spredt omkring de mest uventede steder i lejligheden.

Video Galleri

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

6 + 2 =