Mester Wehrwam til børnehaverens egne hænder

Mester Wehrwam til børnehaverens egne hænder

wigwam - hjem for de indfødte i Amerika. Denne bygning har en meget enkel struktur og gør det til en nem opgave for børn. Hytten kan installeres i huset eller i barnets soveværelse. Du kan gøre wigwammer dine egne hænder, og dit barn vil glæde sig over et sådant eksotisk møbel. For ham er lille plads tildelt i rummet. Efter at have lavet en foldbar version af huset til barnet, kan det tages væk i et afsides sted, let transporteres, flytter rundt i lejligheden eller tager væk til byen.

Når du laver et usædvanligt hus til børn, så spørg dem hvordan det vil se ud og vedhæft det til en kreativ lektion.

Wigwam med egne hænder i børnehaven

Når du vælger stilen med usædvanlige senge til børn, brug så mange dekorative elementer som muligt, praktiske materialer. Du kan bruge et tæppe sammen med puder: puderne bliver et blødt gulv, og tæppet over de øverste understøtninger simulerer væggene. Forskellige pompoms, papir og stof kranser er velegnede som dekorative elementer. Appliques, perler, fjer, grene er også nyttige til dekoration.

Wigwam i børnehaven med egne hænder

Fordele ved wigwams:

 1. Børnenes glæde og glæde - børnene vil være glade for den lille shalashik i rummet.
 2. Komfort - hvis der er behov for det, så kan du nemt folde og fjerne huset til børn.
 3. Mobilitet - hurtigt installeret på et bekvemt sted.
 4. Alsidighed - en børnehytte er praktisk både indendørs og udendørs (udendørs).
 5. Let rengøring - teltet er ikke bange for snavs og pletter: Hvis det er forurenet, kan du fjerne rammen fra stoffet og vaske det.
 6. Fælles kreativitet - opførelsen af ​​en hytte til et barn er simpel. Huset kan laves selvstændigt og involverer børnene i processen.

Wigwam stiv konstruktion

Hvis vi installerer et telt i huset, er det nødvendigt at forberede støtterne, grene af træer (et fremragende alternativ - bambus kviste) vil gøre. Hvis du selv beslutter at gøre alt arbejdet, skal du først og fremmest bestemme højden af ​​strukturen. Denne værdi afhænger af barnets vækst og alder, så han var komfortabel i huset og stedet var nok. Det vil tage mindst fire pinde for at gøre strukturen stabil.

Wigwam i børnehaven med egne hænder

Etaper til fremstilling af en hytte til et barn:

 1. Først sættes støtterne, så de ikke presser mod hinanden. Mellem dem er hældningen omkring 25 grader. Du får pinde, foldet i form af en blomst.
 2. Binde stifterne med reb og passere det flere gange mellem grenene.
 3. For stivning af strukturen skal du vedhæfte yderligere vandrette grene langs den nedre og midterste perimeter i det fremtidige hus.
 4. Hvis der er planlagt en stor højkonstruktion, skal du bruge mere solide træstænger til polerne. Til fastgørelse skal du bruge et reb, forborede huller i træstøtterne
 5. Bestem, hvilken dækning der skal bruges til at lave et hus. Hvis du beslutter dig for at gøre hele bygningen på egen hånd, så skal du dække strukturen med stykker stof eller sy et specielt omslag.
 6. Hvis du beslutter dig for at lave en version med en omslag, skal den skæres, dekoreres og syes sammen. Hele dækningen består af flere stykker trekantet væv. Til beregningen måler vi åbningerne mellem stængerne, tilføjer et par centimeter til sømmen og sy dækslet.
 7. Det klare design er dekoreret med elementer svarende til den valgte stil i hytten. For større sikkerhed, brug naturligt stof.

 
Wigwam i børnehaven med sine hænder

Suspended wigwam eller telt

Hytterne er installeret på balkoner, loftsrum, i et rum på en grundareal - hvor der kan være plads til de små indianere af deres ædle erhverv. Det er vigtigt, at der er mulighed for at skrue i en krog, hvor du kan hænge et stort stykke klud. Det vil være fantastisk, hvis huset har loftsbjælker - hytten er bygget øjeblikkeligt og fjernes også hurtigt.

wigwam i børnehaven med egne hænder

Fordelen ved hængende type hytter til børnehaven er, at børnene kan lege hele dagen i det, og du behøver ikke bekymre dig om deres sikkerhed. Men i sammenligning med den stationære version af hytten har den en åbenbar ulempe - for en hængende version er der brug for mere plads. Hvis der er nok ledig plads i babyens baby, så kan du nemt vælge denne indstilling.

Til værker er det nødvendigt at forberede materialer og værktøjer:

 • flerfarvet stof;
 • et par tæpper og puder;
 • hængende kroge eller bjælker;
 • roulette;
 • gymnastikbøjle;
 • saks, tråd, nål.

Først vælger vi et sted for teltet. Vi måler højden af ​​støtten ved hjælp af et roulettehjul, drej to kroge ind i loftet eller strålen. Vi tager stoffet, dets længde skal være dobbelt så stor som højden fra gulvet til krogen. Det er nødvendigt at tilføje yderligere 20 centimeter på hver side, så huset viste sig at være rummeligt og behageligt. Fastgør nu kluden på krogen ved loftet eller sving den over loftstrålen.

For større skønhed og eksotisme, brug flere stykker stof - wigwam vil være flerlagede, store og komfortable.

wigwam for børn med egne hænder

Vi fastgør kanterne af stofvæggene, bare trykke dem på gulvet med tunge bøger og kaster pude på toppen. Mere stationær tilgang indebærer arrangementet af grunden af ​​huset. For at gøre dette skal du tage en gymnastic hoop og pakke den rundt om enderne af stoffet hængende fra den øverste støtte. Vær ikke for ivrig efter at holde stoffet strækket. Inden i huset skal du lægge legetøj, puder, bøger og invitere et par venner, så hytten skal have en smule svage vægge for at passe til alt.

Wigwam hængende ved egne hænder

Der er mange flere måder at gøre wigwam på, selv store, så voksne kan blive med børn i deres ejendele. I huset kan du sætte et bord og stol, te, spil bliver sjovere.

Børnehus med egne hænder

Giv børn glæde, de vokser hurtigt op, og du skal have tid til at give dem maksimalt indtryk for udviklingen af ​​en fuldendt personlighed.

Video Galleri

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 2 = 7