Alat za ugradnju kapaka i njegovih karakteristika

Alat za ugradnju kapaka i njegovih karakteristika

Izvođenje kod kuće instalacija kapaka s vlastitim rukama može se obaviti bez korištenja posebnog ručnog alata za ugradnju kapaka, tj. Ako postoji još jedan alat za ruku. Da biste to učinili, zasigurno ćete morati instalirati ove elemente, što vam omogućuje da napravite rupe u obliku kružnog oblika.

Alat za ugradnju kapaka i njegovih karakteristika

Ugradnja kapaka kod kuće vrši se s posebnim alatima.

Umjesto bušenja, upotrijebite okruglu metalnu cijev koja može biti jedan koljena stare, propale antene, čekić s prikladnom ručkom. Zauzima se metalna kugla, primjerice, iz ležaja ili dječjeg magnetskog dizajera.

Kako koristiti alat za ruku prilikom instaliranja usana

Najprije morate napraviti rupu i proći kapak u njega, ostavljajući šešir na prednjoj strani. Preokrenuvši proizvod, potporni prsten se nalazi na poleđini. Uzimajući metalnu kuglu, čiji je promjer nešto veći od promjera dijela otvora, koji ima oblik cilindričnog izbočenja, treba ga staviti na taj dio i udariti ga čekićem. Bit će ravnanje lopatica i pričvršćivanje bloka.

Alat za ugradnju kapaka i njegovih karakteristika

Uređaj za brtvljenje na ušicama: a-matrica b-bušiti c-klip g-gornji podlošak klipa 1 - matrični jastuk 2 - vodilica dijela bušenja 3 - udarni dio bušotine 4 jezgre potoka.

Za maksimalnu snagu trebate malo udariti čavlima na zakovicu, ali ne biste trebali truditi, inače će uništiti vrstu hardvera. Da biste koristili ovu metodu, trebali biste imati iskustva u radu sa svim gore navedenim alatima, koji će ispravno izračunati utjecaj na loptu.

Kada koristite improvizirane alate tijekom instalacije, vrlo će proces rada nastaviti vrlo sporo. Istovremeno, potrebni su mnogi dodatni alati koji moraju biti dostupni na farmi. Ugradite dodatnu opremu s posebnim kliještima koji omogućuju izravnavanje cilindričnog dijela okvira sličnog vijka.

Nakon ravnanja kliješta, svornjak okvira trebao bi ostati na prednjoj strani proizvoda, a poluga, koja je spljoštena, savijena je na suprotnu stranu. Treba ga koristiti kao prstenasti prsten, koji je njegova druga polovica. Potrebno je, jer često proces ekspanzije može dovesti do pucanja cilindra, tj. Zidova. Nakon toga nastaju pukotine i oštri rubovi, što može oštetiti materijal kopiranjem.

Kako bi se spriječilo oštećenje tkanine, potrebno je koristiti posebnu podlogu za prsten koji je u dodiru s materijalom iz kojeg je proizvod napravljen. To neće dopustiti pojavu pukotina, ogrebotina ili suza.

Korištenje kliješta u procesu ugradnje kapaka je dostupno svima i ne zahtijeva nikakvu dodatnu vještinu za rad s ovim tipom ručnog alata.

Karakteristike ručnih alata i metoda uporabe

Možete odabrati najčešće vrste alata koji omogućuju instalaciju eyeleta. Izvođenje instalacije možete koristiti:

Alat za ugradnju kapaka i njegovih karakteristika

U montažeru Fiskarsovih rupica nalazi se 3 dodatna oprema za ugradnju ušica različitih promjera.

 1. Instalator Fiskars.
 2. Alat za ušice "4-u-1" ili sklopivi čekić.
 3. Panchhem za instalaciju kapaka.
 4. Kliješta za ugradnju blokova "Micron" NT-2 (proizvođača Gamma).
 5. Instalater "Kangaro".
 6. Kropodaylom.

Instalater Fiskars uključuje alate koji vam omogućuju ugradnju ušica različitih promjera, u broju od tri komada. Koriste se, radeći s različitim materijalima, čija gustoća iznosi do 400 g, među njima se može razlikovati sljedeće:

 1. Papir.
 2. Plastični.
 3. Tanka koža.
 4. Tanka folija.
 5. Osjećao.
 6. Kartona, itd.

Instalater se postavlja na površinu materijala s vrhom, koji je po potrebi lijena boja. Obavezno postavite poseban sag, koji štiti proizvod od oštećenja. Prilikom pričvršćivanja lila, trebali biste podignuti vrh s slobodnom rukom s slobodnom rukom, koja ima sivu boju, što će vam omogućiti da se opustite tako što ćete ga osloboditi.

Proširuje proljeće ne više od 5 cm. Nakon toga, proizvod se postavlja lice zajedno s otvorom, koji mora biti poravnan s radnom rupom kada je proizvod okrenut prema dolje. Tada biste trebali instalirati sivi vrh instalatera i povucite lijeni vrh prema gore. Ako je potrebno, treba ponovno raditi.

Alat za ugradnju kapaka i njegovih karakteristika

Kliješta za ugradnju blokova su prikladna i lagana za rukovanje.

Pomoću bušenja za ugradnju možete staviti ušice promjera 4-5 mm. Pomoću bušenja privitak obuhvaća privitke koji omogućuju pričvršćivanje rupa. Da biste ugradili ušice, okrenite čep, utisnite bušilicu i napravite potrebne rupe. Nakon povratka mlaznice se zatvaraju s pincetom.

Ukupni set "Micron" pinceta NT-2 tvrtke Gamma uključuje 100 broj blokova promjera od 4 mm. Za izradu pinceta koristi se jak materijal. Opremljeni su ručkom anatomskog oblika, ravnala koja vam omogućuje da odredite promjer blokova, bušaća rupa, koja prvo udari rupe. Ugradite ušice, samo stisnite držače pinceta. Istim načelom, ugrađuju se pincete Kangaro.

Kao kod montaže, koristite čekić

Alat za ugradnju kapaka i njegovih karakteristika

Postupak ugradnje kapaka.

Demontabilni čekić je alat za instalaciju, koji ima nekoliko baits. Oni su međusobno pričvršćeni, a zatim i na sami alat, koji su istodobno prilično teški i stoga su prikladni za pohranu.

Pomoću sklopivog čekića, ako je potrebno, ugradite ušice veličine 6 mm ili više. Tijekom montaže, čekić proizvodi puno buke, što je negativni trenutak kada se koristi, pogotovo ako se koristi u kasnim večernjim satima. Pozitivan učinak rada može se postići ugradnjom grommeta na bilo kojoj udaljenosti od ruba proizvoda.

Najvažnija točka u procesu rada je prisutnost tvrde površine radnog mjesta, jer inače inače neće biti točno instaliran. Upotrijebite odvojivi čekić koji slijedi strogo prema uputama:

Alat za ugradnju kapaka i njegovih karakteristika

Prilikom rukovanja ručnim pritiskom za montažu očnih rupčića koristi se prilikom postavljanja kapaka na kožu ili osjetilo.

 1. Prvo, označeni su mjesta gdje su blokovi instalirani.
 2. Pri pripremanju čvrste, ravne površine stavite papir ili drugi materijal s oznakom na njemu.
 3. Nakon toga, bušilica se stavlja u okomiti položaj i na njemu se nanosi niz udaraca čekićem.
 4. Nakon polaganja bušotine provjerite rupu.
 5. Ako ne postoji, tada se uz pomoć vrha u obliku kugle instalacija istiskuje ili buši više puta.
 6. Okrenite proizvod umetnite lijevak s prednje strane i zatim ga stavite prema dolje.

U posljednjoj fazi, svornjak montažera treba umetnuti u nogu ručice, koja je spljoštena, udarajući ga čekićem.

Ručni alati "impuls" za proizvodnju proizvoda s ušicama

Alat za ugradnju kapaka i njegovih karakteristika

Za ugradnju ušica različitih promjera koristite različite privitke.

Pomoću alata "Impulsa" možete instalirati kapaljke i kod kuće iu industrijsku proizvodnju. Alat probija proizvode za ušice promjera 10 mm, što je neophodno za guste tkanine, uključujući i tarpauline. Alatom "Impulsa" možete raditi na tkaninama velikih formata ako su postavljeni na stol ili na pod.

Za ugradnju kapaka s ovim alatom izuzetno je jednostavan, možete ga držati prikladnom ručkom, uzevši ju u lijevu ruku. Da bi alat bio u stanju rada, držač okidača je pričvršćen na posebnu stablu. Kvaliteta alata ovisi o optimalnom položaju okidača.

Tijekom instalacije okidač se može namjestiti pomoću vijka za podešavanje. S unutarnjim šesterokutom integriranim u alat možete lako napraviti sve potrebne prilagodbe. Sam je vijak za podešavanje smješten u navojnoj rupi okidača, pri čemu je pričvršćen.

Alat je opremljen magnetnim zatvaračem, koji je neophodan za ugradnju očnog režnja, čiji prsten mora biti umetnut u matricu. Zatim instrument mora biti stavljen pod materijal. Uz pomoć oštrih lifta, proizvod se može upravljati jednim udarcem slobodnom rukom.

Kada koristite "impuls", povucite okidač ručicom prstom nakon ispravnog pozicioniranja alata. Treba primijeniti jedan ili dva udarca na oštricu, čvrsto pritisnuti na materijal, jer će se bloka proširiti. Ako postoji iskustvo, pozitivan rezultat će se dobiti nakon prvog moždanog udara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

6 + 3 =