Bambuska tkanina za zidove kao zalijepljena (foto i video)

Bambuska tkanina za zidove kao zalijepljena (foto i video)

foto
Uobičajena pozadina daje put prirodnim materijalima. Uostalom, želim vidjeti prirodne platnene ploče u svom stanu.

Bambuska tkanina za zidove kao zalijepljena (foto i video)

Ljepilo na bambusovoj pozadini treba primijeniti s pogrešne strane.

Pomoć u stvaranju novog interijera može bambus tapeta.

Dizajn je zanimljiv i neobičan. Međutim, prije posla, morate znati kako lijepiti bambusovu pozadinu. Uostalom, snaga i pouzdanost struktura ovise o tom procesu.

Bambuski pozadine za interijer

Proizvodi se mogu kupiti u zgradama ili salonima za unutarnja rješenja. Bambus tapeta je dizajn, fiksiran na osnovi tkanine. Dimenzije platna i njihov izgled mogu se razlikovati. Dakle, za rad s velikim prostorom, majstori stječu elemente širine 1800-2500 mm. U procesu dorade bambus tapeta može se rezati.

Bambuska tkanina za zidove kao zalijepljena (foto i video)

Da biste lijepili bambusovu pozadinu trebate tekuće nokte.

Za izradu pregača u kuhinji ili drugim područjima, možete kupiti bambus tapete širine od oko 1000 mm. U ovom slučaju platno će imati ekonomičnu potrošnju. U trgovinama možete kupiti proizvod na temelju odgovarajuće veličine.

Značajna struktura je širina letvica. Ovi elementi naglašavaju prirodno podrijetlo materijala. Oni mogu otkriti zglobove ili neujednačenu teksturu. Ali ta je tekstura prednost pozadine. Uostalom, u unutrašnjosti nećete naći dva istovjetna platna. Svi se razlikuju po izgledu.

Proizvodi mogu varirati u boji. Razne nijanse, od svjetla do zasićenih tamnih tonova, omogućuju uspješno kombiniranje posteljine u unutrašnjosti. Jedna od najčešćih boja je wenge. Savršeno se uklapa u namještaj u sobi, dorade materijala i podnih obloge. Stoga ga dizajneri sve više koriste u svojim projektima. Uostalom, ova boja ne samo da nadopunjuje stil, već i značajno ukrašava.

Kako lijepiti bambusovu pozadinu?

U procesu rada potrebno je rezati proizvode. Postupak možete napraviti s tiskarskim nožem ili škarama. Ovi alati su relevantni kada želite podijeliti platno po letvicama. Element za rezanje mora se prevoziti između letvica krajnjeg dijela. Tako će rez na tkaninu. Postupak je brz i jednostavan.

Teško je rezati materijal preko lamela. U tom slučaju koristite vrtnu bušilicu ili električnu pilu. Alati će biti potreban za rad, budući da list ima visoku gustoću. A nemoguće ga je rezati običnim škarama. Za rezanje preporuča se popraviti pozadinu na ravnu površinu. To se može učiniti uz pomoć zgrade šibe. Zatim napravite postupak s vanjske strane proizvoda.

Bambuska tkanina za zidove kao zalijepljena (foto i video)

Tijekom vremena, bambusna pozadina izblijedi i izgubi svoj izvorni izgled.

Sljedeći korak je pripremiti osnovu za rad. Zidovi ne smiju sadržavati stare materijale, pukotine i nepravilnosti. Sva problematična područja tretirana su s kitom. Smjesa se nanosi na površinu, raspršenu špatulom. Kako bi baza bila jaka i pouzdana, preporuča se i primer. Ona će zaštititi površinu od pojave gljivica, plijesni i kondenzacije.

Dakle, za doradu radova trebat će vam alati i materijali:

 • pozadine bambusa;
 • kit;
 • primer;
 • zgrada škotski;
 • škare;
 • električna pila;
 • posebna ljepila;
 • tekući nokti;
 • lopatica;
 • rulet;
 • gumeni valjak.

Rad treba početi tek nakon što je potreban bambusov materijal za dan u sobi. Tako se proizvod prilagođava. Da biste popravili pozadinu na zidu, morate kupiti poseban ljepilo. To bi trebao biti dizajniran za rad s bambus tapeta ili teških materijala. Ne biste smjeli spremiti na ovaj alat. Zbog svoje kvalitete ovisi o trajnosti strukture.

Ljepilo mora biti ravnomjerno raspoređeno na površinu noža i željeno područje na zidu. Zatim se proizvodi ostave neko vrijeme, tako da sredstvo za fiksiranje postane transparentno. Nakon toga materijal se nanosi na zid i izvodi se s gumenim valjkom. Ako su neka područja bila slabo propuštena, možete završiti rad tekućim noktima. U svakom slučaju, prije nego što provedete postupak, pažljivo proučite upute na pakiranju proizvoda.

Ako se tijekom rada na platnenim točkama oblikuje ljepilo, preporučuje se uklanjanje suhom krpom ili spužvom. Treba uzeti u obzir da se pozadina odmah čvrsto pričvršćuje na zid. Stoga je preporučljivo označiti područje na kojem će se završiti. Tako će materijal biti fiksiran točno i precizno.

Značajke rada s tkaninom od bambusa

Lijepljeni proizvodi međusobno su spojeni. U pravilu je istaknut šav završnih konstrukcija. ali to samo naglašava prirodnu strukturu materijala. Neki čarobnjaci koriste posebne profile kako bi stvorili skladnu sliku. Također su izrađene od bambusa. Uz njihovu pomoć možete spoj biti uredan. U tu svrhu odabran je profil sličan boji glavnog proizvoda. Docking strukture pomažu kombinirati pozadinu. Mogu se postaviti okomito ili vodoravno.

Pored opisanih detalja, majstori primjenjuju rubne profile. Zahvaljujući njima možete napraviti zanimljivu konturu pozadine. Ova metoda je posebno relevantna kada je materijal na istaknutom mjestu ili emitira određenu zonu u sobi. Dodatni elementi pomažu u ukrašavanju dizajna i dovršavaju ga.

Za one vlasnike koji ne znaju zalijepiti bambusove pozadine i gdje ih primjenjivati, postoje razne ideje za dizajn. Tako, na primjer, pomoću dizajna možete ukrasiti otvaranje prozora. Zahvaljujući dizajnu, dizajn će biti neuobičajen i originalan. Međutim, treba imati na umu da se opći stil prostorije mora kombinirati s prirodnim materijalima.

Proizvodi mogu povećati izolaciju buke u sobi, oni su otporni na taloženje prašine i drugih sitnih čestica. Međutim, treba uzeti u obzir da tijekom rada treba izbjegavati prekomjernu vlažnost. Prilikom brige o površini preporuča se prednost suhom čišćenju. Ne može se pohraniti u podrumima i sobama s visokom vlagom. Za završnu obradu preporučuje se odabir mjesta na kojima nema jake sunčeve svjetlosti. Inače će svijetle boje materijala postati izblijedjele.

Prije nego što zalijepite bambusovu pozadinu, trebate odlučiti o cjelokupnom dizajnu. Taj će dizajn biti savršena dopuna japanskom stilu. Kombinacija bambusovih proizvoda s ukrasom od tkanine, drvenog parketa, prostirke i detalja s simboličnim ukrasima postat će prekrasan ukras prostorije. A ako kombinirate pozadinu s posebnim bambusovim pločama, dizajn će biti potpuni i potpuni.

Bambuska pozadina je aktualna dodatak za bilo kakav popravak. Uz njihovu pomoć možete završiti cijelu sobu ili staviti određeni naglasak u kuću. Ti atributi stvaraju posebno raspoloženje u sobi. Oni čine atmosferu luksuzni i neponovljivi. Uostalom, prirodni materijali su jedinstveni. Koristeći ih kod kuće, možete uživati ​​u prirodnosti i čistoći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

15 − 12 =