Dekor za kopalnico z lastnimi rokami: ideje in fotografije

Dekor za kopalnico z lastnimi rokami: ideje in fotografije

Dekor za kopalnico z lastnimi rokami: ideje in fotografije

Kako okrasiti kopalnico z lastnimi rokami in jo narediti izvirno? Večjih popravil z vgradnjo novih sanitarnih izdelkov, ploščic in drugih inovacij ni mogoče storiti v stanovanju, vendar obstaja velika želja po osvežitvi notranjosti. Naloga je zapletena. Ampak to lahko storite sami, ne da bi koga prosili za pomoč.

Projekt, ki ga izvajajo lastne roke, ima naslednje smernice:

  1. Dekorativna dekoracija ali dekor stropa in sten kopalnice.
  2. Spremeni razsvetljavo (namestitev novega in zamenjava starega, spreminjanje lokacije).
  3. Zamenjava ali dodajanje zaves in preprog.
  4. Dodatki.

Pri oblikovanju zasnove kopalnice, razmislite o kakšnem dekorju lahko spremenite ali dodate z lastnimi rokami.

Dokončaj

Dekor za kopalnico z lastnimi rokami: ideje in fotografije

Dekoracijo stropa in sten kopalnice z lastnimi rokami je osnova vaše ustvarjalne preobrazbe prostora. Zato vnaprej premislite, kakšno barvno paleto usklajuje z ozadjem, ki ste ga izbrali za svojo kopalnico? Še posebej je pomembno, da se odločite, katero izvedbo nameravate izvesti, če so stene ometane ali tlakovane.

Dekor majhne kopalnice bo videti super, če so stene svetlobe. Bolje je, če so barve enake v celotnem stanovanju. Ta notranjost je elegantna, vendar je po vašem okusu.

Dobitna kombinacija je bela strop, svetle stene in temni toni tla. Ta kombinacija temne in lahke, vizualno dvignite strop majhne kopalnice.

Ideje za dekoriranje

Dekor za kopalnico z lastnimi rokami: ideje in fotografije

  1. Hitro in poceni lahko spremenite notranjost kopalnice z barvanjem sten. Nova zasnova z lastnimi rokami bo spremenila celotno atmosfero v prostoru in bo preprečila plesni in glivice. Barva bo prikrila pomanjkljivosti zidov, vsaka barva pa ima svojo splošno vzdušje. Sprememba se bo spremenila.
  2. Ko izberete novo barvo sten kopalnice, se posvetujte s profesionalnimi oblikovalci in se ne zanašajte izključno na vaš okus. Najboljša dekoracija sten za majhno kopalnico v toplih pastelnih barvah in še posebej dobra so mehka rumena ali bež. Ali turkizno, barva morskega, azurnega in drugih odtenkov zelene in modre, vas bodo spomnili na morje, potovanje in zjutraj ves dan povečali razpoloženje.
  3. Danes dekor krasijo stene v stanovanju. On je od nalepk. Nalepke so narejene iz vinila, ki se ne boji visoke vlažnosti kopalnice. Nalepke ne morejo kupiti, okrasiti notranjost, slikati z lastnimi šabloni, na primer, abstraktno vodovodno in ogledalo. Bodite kreativni.
  4. Poskusite uresničiti zasnovani dizajn, na primer "Morski vetrič". Zavese in drugi elementi se izberejo v podobni barvni shemi. Na primer, stojalo za zobne ščetke in milo box lahko kupite s plavajočimi školjkami, kar dodaja barvo kopalnemu dekorju. Ali pa na policah školjk in morskih kamnov, vas bo spominjalo na poletni počitek na morju in se boste zjutraj razveselili ali pa se zvečer nehote sprostili.

Decoupage

Dekor za kopalnico z lastnimi rokami: ideje in fotografije

Če pogledamo malo v prihodnost, bomo videli izvirno obliko kopalnice, ki jo izdelujejo lastne roke. Ta dekor je v slogu "decoupage." Brezplačna možnost, kako oblikovati sobo v svojem slogu. Postavite svoj stan v red.

Materiali

Za izvedbo ideje so potrebni materiali. Kupite v katerem koli supermarketu velik, z vzorcem, ki vam je všeč, papirnatimi prtiči. Ponavadi je 50 kosov. v pakiranju. Dovolj je za dekor. Vaša notranjost bo z zvitjem.

Za lase bo potreben lak in lepilo (poseben). Če ne najdete takšnega laka, kupite akril. Potrebno bo: zlati obris za decoupage in ščetke (vzemite mehko). Komplet je pripravljen, začeti vključevati zasnovani dizajn v življenju.

Tehnologija

Dekor za kopalnico z lastnimi rokami: ideje in fotografije

Vzemite pripravljeno prtiček, odprite in previdno odrežite sliko. Oblikovanje zasnove - pri nakupu prtičkov izberite risbo, ki je svetlejša, da se izstopa ob ozadju ploščice ali druge kože, vendar je bila v istem barvnem obsegu, na primer modre barve.

Previdno odstranite kos tkiva z dna. Pritrdite sliko na ploščico in na vrhu lepila. Razširite celotno površino, ne puščajte mehurčkov.

Prtički so idealni za decoupage, ponovijo površino ploščice. Zdi se, da je bila risba vedno vedno. Posušeno lepilo je prozorno in ni vidno. Pokrij površino z lakom. Za moč, v dveh plasteh.

Uporaba kontura za dekoupiranje na robovih strešnika je priložnost, da naredite vzorec z lastnimi rokami, kar je podobno glavni risbi. Ponovite ta vzorec na drugih ploščicah. Neobvezno na vsaki lahko naredite risbo na kvadratku 9 ploščic, na primer.

Tehnologija dekoriranja katerega koli predmeta v kopalnici je enaka. Razlaga zasnove. Lahko okrasite umivalnik za roke, nosilec zobne ščetke, milo, smetnjak in straniščni pokrov. Pridobite izvirno notranjost, napolnjena z lastnimi rokami.

Preproga

Dekor za kopalnico z lastnimi rokami: ideje in fotografije

V kopalnici dajte lepo puhasto podlogo in uživajte v udobju. Rug kupi temno ali svetlo obarvano trdno snov. Če želite, z abstraktnim ornamentom, cvetličnim vzorcem ali živalsko podobo. Lepo je, da se ob potopljenem prhanju ali kopeli, utopijo z bosnimi nogami v puhasto preprogo. Življenje je sestavljeno iz majhnih užitkov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

42 + = 49