Edinstvene in elegantne fasade za kuhinjo z lastnimi rokami

Moderna kuhinja mora biti funkcionalna in ustvariti dobro razpoloženje. Konec koncev, ta soba je obiskana tako pogosto kot kopalnica. Stalna vlaga, šok, pare in maščobe hitro uničijo sprednje stene pohištva. V kuhinjo lahko ustvarite fasade z lastnimi rokami, ki popolnoma spremenijo videz celotne hiše. Različni materiali in dekorativni elementi omogočajo, da starodavna fasada kuhinje edinstvena. Malo spretnosti in domišljije.

Edinstvene in elegantne fasade za kuhinjo z lastnimi rokami

Neodvisno zaključevanje kuhinje in fasade

Moderna zasnova hiše ni mogoča brez lepega kuhinjskega pohištva

Edinstvene in elegantne fasade za kuhinjo z lastnimi rokami

Bili smo neodvisno v notranjosti kuhinje

Prijatelj je končal gradnjo hiše. Zdaj smo morali obnoviti kuhinjo v starem stanovanju, kjer je živel s svojo družino in našimi tete. Začeli smo reševati načine za okrasitev in okrasitev kuhinjskih fasad. Najlažja je bila barva v svetlih barvah. Potholes in praske čist in ravni s kiti. Toda enostavne proračunske rešitve niso za nas. Izbira materiala je velika:

 • les;
 • MDF;
 • Iverne plošče;
 • steklo;
 • plastika;
 • samolepilni film;
 • barva;
 • ozadje.

Kot dekoracijo lahko uporabite oblike, plastične elemente z imitacijo štukature, rezbarjenje, pribor.

Začeli smo z Vadikovim stanovanjem. Popolnoma spremeniti pohištvo ni smiselno, saj pogled izgubil samo fasado. Otroci so do zdaj rasli, večkrat pobarvali vrata miz in podstavkov s kredo in klobuki iz klobučevine. Na površini so bile praske, ne pa pranje madežev.

Obnavljamo z lastnimi rokami

Edinstvene in elegantne fasade za kuhinjo z lastnimi rokami

Neodvisna zaključna fasada v kuhinji

Imam dovolj orodij, od električnega brusilnika in konec z nizom nožev. Izmerili smo vsa vrata in naredili skico svojega prihodnjega videza, in kakšno dekoracijo je dala na to. Po tem je sam Vadik pripravil podrobnosti. Najprej odrežite velikost traku za okvir. Prečni drogovi dlje. Morali so narediti iztrebke - trnje, ki bi šli v utor navpičnih palic.

Na notranjem obodu okvirja prihodnjih kuhinjskih vrat so naredili majhen utor, enak širini debeline plošče. Po tem je prijatelj pripravil vložke. Ko sem zbrala vsa vrata fasade, sem preveril tesnost in splošno geometrijo.

Dekoracija fasade je potekala v slogu, da je zasnova celotne hiše klasična. Z uporabo vzorca na vzorcu smo uporabili različne nože za ustvarjanje okraskov na okvirju in izrezljan vzorec na plošči. Potem natančno polirani in polirani vse podrobnosti.

Fiksni elementi prihodnje fasade z lepilom. Vzeli smo posebno, za lesene površine. Uporabite lahko gradnjo PVA. Sestava je bila postavljena v žlebove, po povezavi pa so bili vsi presežni presežki hitro izbrisani.

Zdaj je bilo mogoče barvati, ustvariti temno ozadje in skozi barvo s svetlo barvo poudariti izrezljano dekoracijo. Uporabili smo prozorni premaz in mat lak. Heat iz naravnega lesa z edinstvenim vzorcem, dovolj, da ustvarite toplo vzdušje za celotno hišo.

Vgradili so opremo, vrata so bila obešena na njihovih mestih. Dokončali fasado z okrasnimi ročaji. Restavracija je trajala dolgo časa. Uspeli smo sami. Takšna fasada ni druga. Uspeli smo ne samo posodobiti notranjost kuhinje, temveč ustvariti edinstveno obliko starega kuhinjskega pohištva.

Najlažji za barvanje z emajlom

Edinstvene in elegantne fasade za kuhinjo z lastnimi rokami

Kuhinja Finishing

Vadik se je odločil z lastnimi rokami za izdelavo kuhinjskih fasad pri teti. Naši sorodniki so se odločili za proračunske možnosti. Bilo je dovolj, da barvajo sprednje stene s svetlo barvo, da posodabljajo notranjost. Glavna stvar je, da hitro opravite delo in ne morate zapustiti doma.

Prva fasada je bila izdelana iz lesa in vezanega lesa. Izgubil je pogled, a bil je celo. Najprej sem moral popraviti izkrivljene elemente in zamenjati dodatno opremo z mesti. Nato očistite in polirajte površino. Poravnajte vse s kiti in poliranjem znova. Pred barvanjem, dvojni premaz z belo prstjo.

Majhna površina kuhinje ni omogočila, da so fasade temne ali barvne v bogatih barvah. Osvežiti je bilo mogoče le s svetlobno barvo in majhnimi elementi dekorja. Obnova je potekala pod nadzorom in vodstvom tete. Zato smo morali izbrati trenutek, da bi jo odvrnili, vnaprej pripravili presenečenje. Na fasadi je prilepila dekoracijo vinila. Na vsaki vrsti je bila prijava v obliki šopek poljskih cvetov. Hlačna obleka je vnaprej naročena po velikosti. Dekoracijo smo lahko naredili čez nekaj minut.

Drugi sorodnik je imel večjo kuhinjo. Fasada je bila močno obrabljena in je bilo potrebno zamenjati ploščo. Odločili smo se za izdelavo vrat in sprednjih zidov plastičnih škatel.

 1. Za okvir uporabljen aluminijast profil. Rezanje v velikosti z rezilno ploščo.
 2. Elemente povežite z vijaki. Plastika je bila vstavljena v utore profila.
 3. Nameščene so bile naprave.
 4. Obesili so nova vrata in jih prilagajali.

Moral sem posodabljati. Fasada je bila polna barvne barve, njegova teta mu je zelo všeč. Delovno območje je bilo prekrito z belo plastiko. Okras je bil vinil, samo z drugačnim vzorcem. Isti okraski so bili postavljeni v kotičke.

Za izboljšanje podnebja doma uporabljamo naravne materiale.

Edinstvene in elegantne fasade za kuhinjo z lastnimi rokami

Fasada z lastnimi rokami

Za hišo v mestu je pomembno, da je v notranjosti več naravnih materialov. Les je drag. Proračunska možnost, ki vam omogoča, da posodobite pohištvo v kuhinji, naredite fasado ivernih plošč in MDF. Material sestavljajo odpadki iz naravnega lesa, zato je relativno poceni. Lahko je barvan, lakiran. Majhne stiskane podloge lahko ustvarijo reliefne vzorce. Rezalnik potrebuje poseben rezalnik. Orodje za drevo hitro sedi in dekoracija ima različne žlebove.

Pri delu s stisnjenimi ploščami je bilo najtežje odstraniti teto iz hiše. Med predelavo se v pljučih poravna majhen prah. Uporabili smo respiratorje. Starejša ženska nas je vedno poskušala dajati navodila, ne da bi zaščitila njene dihalne organe.

Do vrnitve moje tete iz dacha smo uspeli popolnoma posodobiti fasado na kuhinjskem pohištvu. Barva s pomočjo vrat in škatel pištol v bež barvi. Potem so s kratkimi nosilnimi valji pokrivali vse v belem tonu. Na koncu je bil uporabljen močan premaz. Ko se je ženska vrnila, jo je navdušila nova notranjost njene hiše. Takoj smo prejeli naziv najboljših nečakov v državi.

Ozadje in samolepilni kampiranje kot proračunska sprememba doma

Edinstvene in elegantne fasade za kuhinjo z lastnimi rokami

Kuhinja fasada

Naslednja mojstrovina, ki smo jo ustvarili s prijateljem, obnavljamo fasado kuhinje s steklenimi vrati. Bilo je dovolj, da smo posodobili okvire in postavili novo steklo. Z ustvarjalnim navdušenjem smo uporabili ozadje. Lahko jih lepimo na plošče in lakiramo. Prvotni rezultat je, ko prilepite tapiserije na zadnji strani omare. Skozi steklo si lahko ogledate posodo na policah. Slika ozadja ustvarja nenavadno ozadje in naredi trdno notranjost svetlejšo, bolj zabavno.

Na starih kuhinjskih kompletih iz dreves je dovolj, da očistite okvirje, da jih impregnirate z antiseptikom in voskom. Nato zamenjajte poškodovano steklo. Visoka kakovost fasad je presenetljiva. Sijajna površina stekla odraža žarke, ustvarja iluzijo prostora. Tudi skrita kuhinja se zdi prostorna in svetla. Zato nismo zaprli vrat z ozadjem in filmom. Najden je nov način za posodabljanje notranjosti.

Samolepilni film je odporen na vlago. Uporablja se lahko na predpasniku in materialu fasade. Ta dekoracija lahko posodobi fasado kuhinje, zapira majhne napake. Na dacha smo le prilepili film na vrata. Prednost tega dekorja v sposobnosti, da hitro spremenite konča na novem. Sčasoma so moje tete rad spremenile zasnovo in vsako sezono so lepile film na dacho.

Kalupi, fitingi in drugi okraski za fasado kuhinje

Edinstvene in elegantne fasade za kuhinjo z lastnimi rokami

Fasade za kuhinjo z lastnimi rokami

Obnavljanje kuhinjskih fasad iz iverne plošče, morate ustvariti količino dekorativnih elementov. Površine lesene iverne plošče je težko obdelati. Zato uporabljam nadzemne dekorativne elemente. Izstopni okvir se posnema z nadlogo. Prilepili sem vzorce iz penastega polistirena. Izdelane so v obliki štukature in so zlahka lepljene. Po barvanju fasada izgleda kot staro pohištvo Rococo in klasično pohištvo. Vse je odvisno od izbire dekorativnih elementov.

Potrebno je obnoviti fasado kuhinjskih pripomočkov. Za amaterje so na voljo za delo z lesom in ročno izdelavo. Če se šele začenjate sami popravljati, uporabite plastično, ozadje, film in barvo. Fantaziraj, preizkusi in dobi odličen rezultat.

Loading...