Garderoba z lastnimi rokami, kako opremiti garderobo iz shrambe

Garderoba z lastnimi rokami, kako opremiti garderobo iz shrambe

Če v hiši ali apartmaju imate shrambo ali shrambo, podstrešje, shrambo, lahko ustvarite udobno garderobo z lastnimi rokami. Ideje o izvedbi so različne, le površina je 2 m² ali več. Potrebno je namestiti svetilke, vstaviti ogledalo, priložiti različne police, druge pripomočke z lastnimi rokami.

V apartmaju je velika soba, lahko jih delno pripeljete do mini garderobe. Konstruirajte razdelitev mavčne plošče ali modulov posebnega dizajna. Naredi to. Za prileganje v notranjost prostora.

Če imate priložnost, da izvedete eno od možnosti za opremljanje garderobe, menite, da je faza načrtovanja končana. Ustvari ideje. Potem razmišljajte o tem, kako bo plašilni prostor dokončal sam? Obstajata dve glavni možnosti:

 1. Nakup v gradbenem supermarketu ali trgovinskem polju z obešalniki in vodili. Inkarnate svoje ideje za oblikovanje.
 2. Pokličite domov mojstra ali samostojno opremite različne police s škatlami, ki bodo prišle ven. Prednost je drevo, mavčne plošče iz mavca.

Ponudbe

 1. Garderoba mora biti praktična, funkcionalna, prostorna. Udobno je njegova naprava na mestu shrambe.

  Garderoba z lastnimi rokami, kako opremiti garderobo iz shrambe

 2. Razdeliti na območja.
 3. Polnjenje je odlično - opremljeno je s primernim pohištvom.
 4. Odlična osvetlitev.

  Garderoba z lastnimi rokami, kako opremiti garderobo iz shrambe

 5. Opremljen s prezračevanjem.

Utelešenje ideje

Najprej jasno razumeti, kakšna mora biti prava garderoba od shrambe ali drugje? To ni nekaj kavljev na steni in nekaj polic. Potrebujemo ustvarjalne ideje.

Ne razmišljajte samo o tem, kako zgraditi garderobo v osebju, ampak tudi, da bi našli mesto za čevlje, vrhnjo oblačilo, različne stvari in norčke.

Na primer, za nogavice s kavbojkami, majice. To idejo lahko uporabite kot šalo, vendar je v tem veliko resnice, praktičnosti in priročnosti.

Pomembno je, da se odločite, kako opremiti garderobo? V majhnih apartmajih so možnosti, kako narediti svoje roke, omejene. To je bodisi talni konec koridorja bodisi niška shrambe.

Garderoba z lastnimi rokami, kako opremiti garderobo iz shrambe

Manj pogosto obnovo naredi sam, ko je del prostora dodeljen garderobi. Ta mini garderoba je težko storiti sami, potrebujemo pomoč mojstra. Potrebujete ideje za očiščenje in to je vredno.

Garderoba z lastnimi rokami, kako opremiti garderobo iz shrambe

Niša pod garderobo ni vedno tako prostorna, kot želite. Najpogosteje je prostornina in polnjenje takšna, da je primerna za namestitev omarice. Čeprav, če ste spretnosti in bo postal precej prostoren.

Najbolj privlačna možnost, pod garderobo je opremiti prostor s shrambo ali mrtvim koncem na hodniku.

Garderoba z lastnimi rokami, kako opremiti garderobo iz shrambe

Potreben je manjši ponovni razvoj. Potrebno je spremeniti lokacijo vrat, ki se nahajajo med prostori. Torej se bo prostor pod garderobo povečal. Premikanje vrat za izdelavo lastnih rok ni težko in ga ni treba uskladiti.

Mnogi ljudje privlačijo možnost, da si ustvarijo svoje roke, ločijo del spalne sobe z mavčno ploščo in tam organizirajo garderobo. Sedeži so dovolj za impresivno prostorno omarico. Mimogrede, podobno omarico lahko postavite v drugo sobo ali zgrajeno namesto shrambe.

Materiali

Lahko izdelate garderobo iz materialov, ki se uporabljajo v pohištvenem poslu. Upoštevajte, da garderobo mavčne plošče - za amaterski mojster za dolgo časa in z okusom, da bi. Pravzaprav, drywall ni namenjen pohištvu, ker je nekoliko krhka, zlahka zlomi. Uporablja se za dokončanje sten, stropa, tla za shrambo, zelo malo izpostavljena obremenitvi.

Izdelava pohištva za garderobno garderobno omarico ni dobra izbira. Je težka, krhka. Police lahko upogibajo pod težo. Pohištvo iz mavčne plošče je nujno okvir. Okvir je precej zapleten. In ko sami sestavite izdelek - previdno obrezajte.

Polica, ki je tanka od 5 cm od mavčne plošče, ni mogoče izdelati. Drywall absorbira vlago, kar ni dobro za obešanje obleke v omari. Ampak, če ste spretni, lahko zgradite garderobo iz mavčne plošče.

Garderobna omara iz mavčnih plošč

Garderoba z lastnimi rokami, kako opremiti garderobo iz shrambe

Drywall je univerzalen. Z njim, samo dela za začetnika in profesionalca. To je preprosto, če želite, da v garderobi ali v drugi sobi naredite garderobo, kjer boste izbrali mesto za to. Naredite okvir iz kovine, obložene z mavčno ploščo, in tam bo šlo delo.

Potreben material za mavčne plošče iz mavca: potrebno število listov mavčnih plošč, kovinskih stojal (profilov) za rezanje kovine - posebne škarje, več vijakov, izvijač.

Okvir zberemo z lastnimi rokami. Stojala, vodila, iz kovinskega merila in izrežite toliko, kolikor je potrebno za okrasitev prostora. Z vijakom pritrdite na strop, tla, stene.

Začnite pritrjevanje iz talnih profilov, nato pa privijte steno (navpično). Dokončajte delo s stropnimi nosilci (pogledajte vodoravno). Potem jih pritrdite skupaj. Uporabite prečno. Zaščitite police. Si končal? Struktura je stabilna, močna in zanesljiva. Self-cut pritrdite te profile. Tam bo okvir garderobe.

Montaža

Na vrhu konstrukcije je plašč z mavčno ploščo. Dobro je, če je opaža v več plasteh. Naprava med mavčnimi ploščami: bombažna volna z grelcem. Dobite čudovito zvočno izolacijo. Obrat je primeren tukaj. Šivi se obdelujejo s kiti.

Razsvetljava

Garderoba z lastnimi rokami, kako opremiti garderobo iz shrambe

Lepo si oglejte vgrajene reflektorje. Police so močno osvetljene. V garderobi raztegnite strop z mavčne plošče in šivajte tam. Na mestu shrambe je lepo skladišče oblačil.

Izdelujemo stene

Stene se prilepijo s standardnimi - pralni tapetami. To je ekonomično, praktično. Ideje za notranjo dekoracijo garderobe so drugačne. Chic garderoba, obložena z lesom. Toda drevo ni poceni. Alternativa je uporaba plošč iz vlaknenih plošč, iverne plošče za imitacije lesenih plošč, vendar izgledajo normalno.

Vrata

Garderoba z lastnimi rokami, kako opremiti garderobo iz shrambe

Najboljša možnost je drsna vrata. To je praktično, lepo, funkcionalno. Kupite gradbena vrata na gradbenem trgu ali naredite sami. Izberite model vrat, nato pa izberite valje za to. Valjčki lahko namestite na vrhu in na dnu vrat.

Če želite, da vrata služijo že vrsto let, izberite kakovostne videoposnetke. Tudi če niso najcenejši. Na funkcionalnost vrat vpliva kakovostno polnjenje - sistem valjčnih ležajev. Namestite stezo na strop ali na tla in si oglejte, kamor morate namestiti vrata.

Talne obloge

Garderoba z lastnimi rokami, kako opremiti garderobo iz shrambe

Ne postavljajte preprog, majhnih preprog v garderobi. Izberite material za podlago garderobe, ki se zlahka izbriše. Očistimo jo s čopičem ali metlo. Laminatne talne obloge s parketom in linoleumom se brez težav očistijo.