Izbira Roman in rolete v Ob: design tips

Rolo žaluzije - funkcionalni in praktični izdelki, v kombinaciji s svojimi prednostmi, boljšimi od klasičnih različic zavese zavese. Če poberem visokokakovostne zavese roll vrsto, in jih bo uporabil, ki se drži osnovnih pravil delovanja, boste dobili lepo in trajno okno dekoracijo, da bo pravi okras notranjosti vašega doma.

Izbira Roman in rolete v Ob: design tips

Laconic rolete v kuhinji

V tem članku bomo razmislili, zakaj je bolje kupiti žaluzije v Ob. Ugotovili boste, kakšne prednosti in slabosti imajo takšne zavese, kakšen je njihov dizajn in kako skrbeti za tekstilne izdelke izdelka. Upoštevali bomo tudi cene najbolj priljubljenih žaluzij v hipermarketu Oba in preučili priporočila za njihovo izbiro in nakup.

Značilnosti in prednosti žaluzij

Rolna zavesa je integrirana tekstilna tkanina, ki pokriva zastekleno okensko odprtino. V zaprtem položaju se zavesa previdno odvija na gredi, pritrjeni na okvir, znotraj ali zunaj okenskega odprtina. Pri uporabi se tkanina premika vzdolž vodilnih letvice, ker je v spodnjem delu prisotna utežna sredstva, se ne dotika in ne ploskanja niti z močnim vlečkom.

Izbira Roman in rolete v Ob: design tips

Gred, na katerem je tkanina navita, je pritrjena v poljubnem položaju, s čimer je mogoče prilagoditi stopnjo zapiranja oken s krpo in nastaviti želeno raven osvetlitve prostora. Izdelki rolete, odvisno od vrste konstrukcije, so razdeljeni na dve vrsti - odprta in zaprta.

V smislu praktičnosti so prednostne zaprta (kasetna) zavesa, katerih gred je skrita v plastični ali aluminijasti škatli. Kaseta pozitivno vpliva na dolgotrajnost tkanine - tkanina se ne umazanija in dobi dodatno zaščito pred mehanskimi poškodbami. Takte izdelki stanejo več kot odprte oblike, vendar je preplačilo v tem primeru racionalno.

Rolete v Ob se razvrstijo v vrste in so odvisne od metode upravljanja, po kateri se razlikujejo:

Izbira Roman in rolete v Ob: design tips

 • Izdelki s kabelsko verigo - nastavitev položaja takšnih zaves je podobna nadzoru klasičnih žaluzij. Veriga je nameščena na gredi z obeh strani, ko se premika, se gred vrti in se mreža razprostira, ali pa je nasprotno sestavljena v zvitku. To je najcenejša in najprestižnejša možnost nadzora, s skrbnim delovanjem, s katerim se ne pojavijo težave.

  Izbira Roman in rolete v Ob: design tips

 • Izdelki z vzmetnim držalom - najpogosteje je ta mehanizem nameščen na zavese, ki se odpirajo od spodaj navzgor. Z aktiviranjem vzmeti, nameščene na gredi, je mreža pritrjena, in ko je držalo izvlečeno, se tkanina samodejno odvija v prvotnem položaju. S takšnimi nosilci težave pogosto nastanejo zaradi strukturne obrabe, ki se odpravi s periodičnim nadomeščanjem iztegnjenega vzmet z novim.
 • Izdelki z električnim pogonom - avtomatska namestitev mreže v takšne izdelke se izvaja zaradi prisotnosti rotacijske gredi motorja. Sistem krmili daljinski upravljalnik ali gumb na okenski polici. Samodejne zavese v Obu so široko predstavljene tako v premiji kot tudi v srednjem segmentu cen.

Izbira Roman in rolete v Ob: design tips

Glavna prednost izdelkov iz valjanih izdelkov je tekstil, iz katerega so izdelane zavese. Zaradi tega, ker krpo ni mogoče umivati, so proizvajalci prisiljeni ravnati z impregnacijami, kar bistveno izboljša lastnosti materiala.

Kvaliteta zavesnega valja ima antistatičen, vodoodporen in prašno prevlečen nanos. Ne sme biti impregniran z mokri umazanijo, večina madežev iz tkanine pa je mogoče očistiti z vlažno krpo.

Izbira Roman in rolete v Ob: design tips

Visokokakovostni model

Da ne bi poškodovali zaščitnega premaza, je pomembno, da skrbite za rolete:

 1. Odstranite prah iz krpe s suho krpo;
 2. Če želite čiščenje resne umazanije, uporabite milno vodo ali detergent;
 3. Uporaba belila se ne priporoča, potem pa na tkanini lahko ostanejo madeži;
 4. Če se zavesa nahaja v kuhinji blizu peči, pri kuhanju hrane, potegnite platno - posušene kapljice maščobe, ki so na tkanino, je zelo težko obrišite.

Izbira Roman in rolete v Ob: design tips

Tkanine za zavese v OB so zastopali običajnih dekorativnih tekstilij in funkcionalne tkanine in zatemnitvene dan in noč, ki zagotavlja sto odstotkov mrk objektov in možnost, da spreminja intenzivnost prihajajoče svetlobe.

Zakaj Obi: prednosti nakupa zaves v hipermarketu

Hipermarket, Obi - nemško podjetje, vodilni ponudnik izdelkov za hišo, ki ima mrežo poslovalnic v prestolnici in večjih mestih v Rusiji, pa tudi svojo spletno trgovino za nakup, v kateri je blago dobavljeno kjerkoli v državi.

Z nakupom zavese in zaves v Obju dobite naslednje ugodnosti:

Izbira Roman in rolete v Ob: design tips

 • Zagotavljanje kakovosti - Obi zavese preverjajo zaposleni zaradi tovarniških napak, v primeru napak po nakupu imate pravico vrniti blago ali ga zamenjati za drug izdelek;
 • Končane zavese v Obu so predstavljene v veliki raznolikosti, dobite priložnost, da izberete zavese kakršne koli konfiguracije, barve in vzorca. Poleg tega, nakup zavese v Obi lahko uporabite storitev posameznega naročila, self-sestavljeni sistemi z vami všeč kapi, tkanine in dekorativne elemente, in dobil v že končal obliki.
 • Na zavesah in zavihkih v Ob se natisnejo, po naročilu naročnika, katera koli slika na njih - od priljubljene slike do fotografije bližnjih ljudi;

  Izbira Roman in rolete v Ob: design tips

 • Ustrezna cenovna politika je tudi hipermarket prednost - cena žaluzije v Obi je 600-800 rubljev, lahko rimske žaluzije v Obi bo kupil za 1,5-2 tisoč rubljev, in cena žaluzije v Obi začnejo pri 300 rubljev ..
 • Z nakupom roll zavese ali žaluzije Obi uporabo storitve njihove namestitve - bo zavesa nameščena izkušeni strokovnjaki in vam ne bo treba ukvarjati navodila za učenje in trdo delo.

Glejte VIDEOINSTRUKCIJA

Prav tako lahko kupite tkanine za zavese v Ob in sami dekor za okno sami, uresničevanje vaše ideje oblikovanja. V hipermarketu so predstavljeni tako proračunski sintetični materiali kot naravni tekstil iz žakarda, svile in satena.