Kaj storiti najprej: ozadje ali stretch strop

Kaj storiti najprej: ozadje ali stretch strop

Prvič, ozadje ali raztegnite strop - vprašanje, ki vas zanima za tiste, ki se ukvarjajo s popravilom. Če razmišljate o popravilu, morate razumeti vrstni red dela in razumeti, kaj naj storite najprej. Da bi izboljšali kakovost obloge prostora in prihranili denar, je treba v vsaki situaciji posebej opredeliti vrstni red opravljanja dela. Prednost dela med popravilom igra pomembno vlogo ne samo v kakovosti, temveč tudi pri materialnih stroških. Če želite izbrati, kaj je najprej treba narediti, napačno strop ali ozadje, morate ugotoviti, kako se izvajajo vrste dela, kateri materiali so potrebni in kako je delo povezano.

Ozadja ali raztegne strop: kaj najprej in kako to vpliva

Da bi se lepilo ozadje prilagajanju stene mavčne plošče, mavca ali kitom. Pokleit ozadje, da je tisto, kar je prva stvar, na vprašanje, ki ga je treba najprej namestiti programsko opremo, ki lahko priklopite na stropu ni gladka površina pomeni, da je ni ravnost. Če imate željo, da bi dobro opraviti naprej spuščeni strop in nato pokleit steno, v tem primeru je osnova strop ni ravno nameščena in začasno tkanine površine volje krivulje. Tam so bili tudi primeri, ko je najprej za izdelavo lažno strop, in da se načrtujejo gradnjo mavčnih plošč, in njegov okvir mora biti pritrjena na strop, je bilo potrebno odstraniti drywall list iz stropa in ga obrezati.

Kaj storiti najprej: ozadje ali stretch strop

Ozadje je najbolje, da lepite pred stropom

Da bi se izognili demontaži, je najprej dovoljeno vgradnjo stropa, vendar s takšnim pogojem, da je treba zaščititi pred zaključkom.

Da zagotovite, da lepilo ne zadene, ni strop, morate pritrditi del stropa z lepilnim trakom, nato pa lepilo uporabiti in popraviti ozadje. Strokovnjaki so proti nameščanju stropov na ravne stene brez tapete, ker so po tapetanju odrezani od zgoraj in brez poškodb stropa ni mogoče storiti.

Prvič: raztegnite strop ali ozadje

Ko smo se naučili vse o spuščenih stropih, se moramo zdaj odločiti o izbiri: kaj pred tapetanjem ali vseeno lahko najprej raztegnete strop? Najprej morate razumeti, kako pogosto ste sodelovali pri tapetiranju ozadij. Če je bila zadnja popravila izvedena pred več kot 10 leti, da bi pritrdili baggio za PVC, se ne morete bati nadaljevati z ozadjem na ozadju na starih ozadjih. Ni vam treba skrbeti za poškodbe v procesu stropne montaže, ker čarovniki to počnejo zelo previdno.

 Če ste ljubitelj notranjosti nadgradnje z gospodarstva tapet, v tem primeru je bolje, da se držijo strop rob plastičnega roba z njeno pomočjo lahko preprosto odstranite staro ozadje in začeli lepljenje nov strop brez poškodb.

Če se odločite za namestitev stropne stropne površine, ne pozabite na izravnavo sten. Uskladitev je treba opraviti strogo pred raztezanjem tkanine. Kako to storiti, si lahko ogledate v video treningu. V primeru, da niste naredili poravnave, se platno ne bo raztegnilo več kot točno in bo pokvarilo videz.

Kaj storiti najprej: ozadje ali stretch strop

Stene je treba pripraviti, preden se platno raztegne do stropa

Posebna težava pri lepljenju ozadja na steni z raztegnjenim stropom je: narediti čudovit sklep, ne da bi poškodoval platno na stropu. To delo je treba opraviti zelo previdno.

Prva stvar, ki jo morate storiti, je pripraviti steno za tapete. Če želite to narediti, na steni ne bi smeli ostati starih ozadij, umazanije in prahu.

Nič manj pomembnega je, da je treba steno izravnati. Uporaba mavca za izravnavo ali celo stene z mavčno kartonsko kartušo ni zaželeno, ker je za prvotni prehod zelo težko.

Pred začetkom tapetanja je potrebno steno pripraviti. Stretch strop ne moti predpomnilnika, če čopič deluje lepo. Za zaščito stropa pred naključnim udarcem v osnovno ploščo lahko uporabite lepilni trak. Scotch bo prav tako potreben med lepilom sten. Pred začetkom lepljenja stenskega papirja je potrebno razmišljati, ali bo stropni podstavek zlepljen ali ne. Stropni podstavek je dekorativni element, s katerim lahko skrijete bageto, na kateri je strop pritrjen, in naredite prvotni prehod stene do stropa. V mnogih primerih uporaba obračanja olajša postopek lepljenja ozadja. Ker bo ozadje lepljeno le na robove, to je na nekem razdalji od raztegnjenega stropa, kar bo zmanjšalo verjetnost poškodb stropnega materiala.

Tudi Namestite podstavek se lahko izvede po tapet, v tem primeru bo podstavek skriti vse grbine lepljene trakov materiala. Preden začnete lepiti ozadje, jih morate dobro izmeriti, tako da vam jih ni treba kasneje izrezati. Prav tako je priporočljivo prilagoditi vzorec ozadja na tleh. Po eni strani je otežena, vendar pa, na drugi strani pa je veliko bolj udoben kot da dolžino ozadje in prilagodite risbo ob istem času. Če se je izkazalo, da je od vrha v ozadje, kar potrebujete za čiščenje, v tem primeru, lahko uporabite lopatico, morate tesno pritisniti proti ozadje na steno, nato previdno obrežemo z ostrim nožem. Ampak tukaj je potrebno delovati z veliko natančnostjo, ker če slučajno pritrdite stropni strop, boste morali poklicati strokovnjaka. Kavelj na stropu, ko obrezovanje ozadje, kar lahko le z roba stropa in jo pritrdite zelo enostavno, vendar je bolje, da poskusite, da ne škoduje rezilo. Če med lepljenje stenske tapete lepilo nesreči zadel strop, ne skrbite, saj lahko tapete enostavno sperite s toplo vodo.

Razvrščeni smo: kako ponovno prilepiti ozadje v stropni strop

Odločili smo se, da lepimo ozadje ali barvamo steno, v teh primerih pa je treba upoštevati en scenarij. Preden začnete s tapetiranjem ali barvanjem stene, morate vtisniti steno. Če se to ne naredi, se lahko nova ozadje zaustavi, zato se lahko barva odmakne.

Kaj storiti najprej: ozadje ali stretch strop

Preden namestite ozadje, je treba stene pripraviti

Vrstni red zaključka sten pod napetim stropom:

  • Najprej morate odstraniti dekorativni vložek, ki ščiti stene sten s stropom;
  • Potem morate lepiti robove stropa z lepilnim trakom, da preprečite poškodbe stropa in barvanje sten pri barvanju ozadja in barvanje sten;
  •  Na dno stropa smo postavili lopatico in plastiko, ki jo je treba zavrteti, in ozadje je treba odrezati z dna nastavljene lopatice;
  • Vgradnja vložkov je že narezana in z vgradnjo stropa.

Življenjska doba raztegne stropa je neznana in v vsakem primeru vsaj enkrat, vendar bo morala ponovno prilepiti ozadje.

Kaj storiti najprej: ozadje ali strop strop (video)

Kaj storite najprej? Lepilo ozadje ali zgornje meje? Že poznate odgovor. Za začetek lepljenja novih ozadij ne pozabite na pripravo zidov in vseh faz priprave. Odstranite stara ozadja, stene obravnavajte s temeljnim premazom, pokrijte vse luknje in razpoke, kiti ali omet. Se bojite poškodovati material? Proces obrezovanja odvečnih ozadij ni grozen. Veliko ozadje in obrezane, ne da bi pokvaril strop sam.