Koliko metrov v enem robu ozadja

Koliko metrov v enem robu ozadja

Vprašanje je, koliko je v rollu ozadja števcev zelo pomembno. To je parameter skupaj s širino, ki vam omogoča, da natančno izračuna zahtevano količino materiala za delo. Upoštevati je treba, da imajo različne vrste izdelkov za valjanje dimenzije, ki se med seboj razlikujejo. Prav tako obstajajo razlike glede na državo proizvodnje.

Koliko metrov v enem robu ozadja

Standardi

Trenutno obstajajo standardi, na katerih se skoraj vsi proizvajalci ozadij opirajo. Vendar je treba opozoriti, da se vrednosti, ki se nahajajo na ozemlju CIS, Evrope in Amerike, močno razlikujejo. Zato so končni podatki na etiketi tako pomembni.

Koliko metrov v enem robu ozadja

Legenda na tovarniški oznaki ozadja

Dodelite najbolj priljubljene sorte:

  1. Na splošno velja, da je najpogostejša širina 50 cm. V bistvu to ni povsem točno, izdelki so na voljo v širini 53 cm. Standardna dolžina takšnih zvitkov je 8 in 10 m. Včasih lahko dosežete 12 m.
  2. Večina tujih proizvajalcev ne proizvaja izdelkov s širino 50 cm. Njihova standardna vrednost je 74 cm v dolžini 10 m.
  3. Včasih lahko naletite na ozadje s parametri širine 0,6 m in dolžine 8 ali 10 m.
  4. Trenutno so široki izdelki priljubljeni, zato je veliko metrov v kotni širini ozadij širine 1 metra posebej aktualna težava. Treba je opozoriti, da je vrednost 100 cm tudi pogojna, prava širina je 106 cm. Najpogostejša dolžina je 10 m. Obstajajo izdelki z visoko gostoto pri prodaji, kar znatno poveča težo. Zato so težke krpe izdelane v zvitkih 5 m.

Koliko metrov v enem robu ozadja

Običajno imajo široka ozadja standardno dolžino 10 metrov, vendar so tudi izdelki v 5 metrih

Na opombo! Na ozemlju Ruske federacije obstajajo določeni standardi za proizvodnjo valjanih materialov. Glavne možnosti so dve, imajo točno velikost: 530 (1060) na 1005 mm.

Indikatorji glede na vrsto

Vsak tip materiala ima svoje najpogosteje zaznane kazalnike, ki jih je treba usmeriti, da bi dobili predhodne izračune. Posebnost izdelkov za rolete je, da se končno število opravi neposredno ob nakupu. To je posledica dejstva, da ni vedno v skladišču stavbe v prisotnosti želenih izdelkov z zahtevano dolžino.

En roličen ozadje, odvisno od vrste, meri:

  • Papirni izdelki so na voljo v širini 53 cm in dolgi 10 m. Čeprav včasih obstajajo različice 8 in 12 m.
  • Vinilni izdelki imajo parametre: 0,5 m širine in 15 m dolžine.
  • Spremembe flizeline se ustvarjajo v velikosti 106 na 1000 (1200) cm.
  • Tekstilni materiali so narejeni s širino 0,5 do 0,8 m in dolžino 10 m.

Koliko metrov v enem robu ozadja

Nalepka papirja za Alians je široka 53 cm in dolga 10 m

Vrednosti pa se lahko razlikujejo, če govorimo o izdelkih, ki se proizvajajo za veletrgovske kupce. V to kategorijo spadajo podjetja in organizacije, ki se ukvarjajo z obsežnimi popravljalnimi in zaključnimi deli. Izdelati jih je s širino 0,8, 1 in 1,5 metra. V tem primeru, v enem zvitku ozadij od 10 do 25 metrov.

Na opombo! Včasih so na trgu popolnoma nestandardne možnosti. Smatramo, da so zakonska zveza in se realizirajo praktično po nabavni ceni. Po potrebi lahko po naročilu izdelamo tudi nekatere sorte.

Koliko metrov v enem robu ozadja

Širina pokvarjene mreže ima lahko na začetku, srednjem in koncu valja različne indekse, kar povzroča velike težave pri priklopu

Ozadje velikih širin

Ozadje za metro, včasih imenovano »metri«, postaja vse večja priljubljenost. To je posledica dejstva, da ti izdelki tvorijo nekaj sklepov in delo traja manj časa. Vendar so ti materiali precej težki lepljivi sami, zato se proces izvaja s partnerjem. Obstajajo proizvodi zelo impresivne dolžine - 25 in 50 m, so prilepili steno na slikanje.

Koliko metrov v enem robu ozadja

Plus široko ozadje - to je manjše število sklepov

Kazalniki v kvadratnih metrih

Štetje kvadratnih metrov se opravi glede na izbrano sorto, saj imajo številne variante lastne posebnosti. Na podlagi razpoložljivih podatkov o tem, koliko metrov v enem robu ozadja, zaradi česar so izračuni precej preprosti.

Če želite dobiti vrednost v m2, se dolžina pomnoži s širino. Na primer, standardni material papirja roll ima parametre 50 (53) cm in 10 m. Potrebno je prevesti vse kazalnike v metre, se izkaže: 0,5 * 10 = 5 m2. To pomeni, da je en valj dovolj za lepljenje 5 kvadratnih metrov.

Za pridobitev točnih podatkov je potrebno upoštevati celoten obseg prostora in višino stropa. Na podlagi vseh razpoložljivih vrednosti se izračuna zahtevano število zvitkov ozadij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 6 = 4