Novoletna snežinka z lastnimi rokami

Novoletna snežinka z lastnimi rokami

Novoletni prazniki se približujejo, vsi razmišljajo o tem, kako bolj razsvetliti in okrasiti svojo hišo bolj svetlo in lepo.

Eden od najpogostejših in zelo lepih okraskov je snežinka, na splošno novoletne snežinke z lastnimi rokami, to ni tako težko, kot se zdi.

Izkazalo se bo zelo nenavadno, vsem dati veliko razpoloženje in vam povedati v pravljico.

Snežinke lahko izrežete iz majhnih listov papirja s pomočjo običajnih škarij, se bodo izkazale za nenavadne, elegantne in zračne, jim bo skoraj vsak model ustrezal. Popolnoma okrasijo okna, vrata, šolske razrede, pisarne in hiše.

Če želite, da so snežinke obsežne, boste potrebovali navaden bel papir, kovinski vladar, ostrenje svinčnika, lepilo za papir in pisarniške škarje.

 • Papir je treba razširiti na dolge odseke, vam bo pomagal svinčnik in ravnatelj.
 • Njihova širina naj bo 1 cm, jih razrežemo s škarjami vzdolž črte, dobite 30 ozkih trakov.
 • Naredite eno od glavnih trakov, označite središče na njej in čez tri črtice prečkate, jih morate zlepljati skupaj, dodajte še 2 trakovi za vašega protja in jih popravite z lepilom.
 • Nato sta dva vogalna odprta konca združena, lepita robove in jih s prsti potisnite za boljše razumevanje.
 • Srednji trak je treba lepljiv navznoter, tako da imate čudovito lisico. Naredite enako z drugimi cvetnimi listi, po katerem se mora vaš izdelek dobro posušiti.

Novoletna snežinka z lastnimi rokami

To bo čudovito novo leto dekor, bo v vaš dom pripeljal atmosfero čudeža in pravljice.

Novoletna snežinka za notranjost

Z vašimi rokami je mogoče narediti velike in lepe snežinke, še posebej, če uporabljate tehniko "harmonike", tako da lahko ustvarite izdelke katere koli velikosti, do dela v formatu A2.

Če želite narediti velike snežinke, boste potrebovali formati papirja že A3, kot tudi nit, iglo, škarje in spenjalnik.

 • Izrežite kvadrat iz papirja in ga zložite s harmoniko. Globina krat v povprečju mora biti 5 cm, vendar je odvisno od velikosti, ki jo potrebujete.
 • Dobili boste valovito podlago, jo šivali z nitjo v sredini, naredili nekaj gostih širokih šivov in pritrdite rob, da bo vaš obdelovanec normalno držal.
 • Na zunanji strani harmonike je vzorec, ki ga želite, narisan, lahko je karkoli, glavna stvar je, da vzorec simetrično glede na sredino.
 • Previdno odprite snežinko in jo pritrdite s spenjalnikom, tako da dobite obliko, ki izgleda kot krog.

Novoletna snežinka z lastnimi rokami

Izrežite papir snežinke božično lahko skoraj vse, vendar ne vsi vedo, da se jih lahko v obliki balerinok, potem se lahko obesijo na dežju in nenavadno venec okrasite okno.

Če želite narediti tako mini mojstrovino, boste najprej potrebovali papir, lahko je bela ali barvna in pripravljen balerinski vzorec. Za izdelavo snežinke boste potrebovali debel bel karton in bele tanke lepenke, papirja, svinčnik, radirko, lepilo in škarje, pa tudi dež novoletno do 2 m. Trak, kompas in ključe.

 • Bodite list kartona na gosto vzorec balerina, bi morala preganjati svoje roke nad glavo in nežno polkrogu zmanjšati s škarjami svojo postavo, to je vaša osnovna predloga za prihodnje balerinok.
 • Pritrdite nastalo predlogo na tanko plast karton in izrežite več številk, lahko so do 20, če vam je všeč razkošna venca, če želite, da se strgate manj pogosto, dovolj in 10.
 • Prav tako morate izdelati baletno obleko, mora biti delikatna in lepa tutu krila, ker to vzame kompasi in nariše krog na papirju.
 • Velikost bo odvisna samo od vaše želje. Če narišete majhen krog, se krilo izkaže, da je kratek, če je velik, potem lahko oblečete svojo balerino v pravi obleki za kroglice.
 • Previdno odrežite krog in ga zložite na polovico, zložite na zunanjo površino, ki ga dobite, narišite poljuben vzorec, ki vam je všeč, in ga izrežite s škarjami. Spustite krilo in ga nežno olajšajte.

V središču kroga izrežite majhno luknjo in vstavite vanj svojo figuro balerine iz kartona, ki ste jo prej opravili po vzorcu. S pomočjo lepilnega traku pritrdite obleko na pasu balerine, jo morate narediti trdno, tako da ne pade.

Novoletna snežinka z lastnimi rokami

Ko bodo nosili vse svoje balerinok, zgrabi dež nit in jo skozi svoje roke prekrižala nad glavo, nežno pritrdite na dež, tako da se ne družim, za to boste potrebovali košček lepilnega traku.

Zdaj ostane samo, da vgradite garderobo, kjer želite, da vam bodo pomagali klerični gumbi. Dobili boste čudovito dekoracijo božičnega drevesa *, bo to postalo nenavadno in zanimivo.

Pomembno je vedeti, da poleg tega, da lepo okrašena božično drevo, morate razmišljati o ustvarjanju božično vzdušje na splošno morali kupiti dobre darove ljubljene, razmišljati o tem, kdo in kako označiti novo leto, ki bo pripravila in kaj za zabavo gostov.

Na splošno je veliko vprašanj in težav, je pomembna tudi razporeditev miz, od tega, kako dobro se bo ustrezno servisiral, zaznavanje počitnic pa bo v veliki meri odvisno od tega. Z eno besedo, je veliko težav, čudovit praznik, ki simbolizira čudež, je vsekakor vreden težav.