Ozadje zelena in zelena barva za spalnico

Ozadje zelena in zelena barva za spalnico

Kaj morate vedeti o izbiri zelene barve

Zelena barva, kot tudi njeni odtenki (na primer zeleni) - eden od redkih, ki ugodno vplivajo na psiho, zato je v vsakem prostoru primerno. Ampak, ker je veliko barvnih odtenkov, obstaja veliko možnosti za oblikovanje spalnice, od katerih bodo nekateri pomirili, se pripravili na miren spanec, medtem ko bodo drugi nasprotno navdušili. Zato je izbira tonu v končni fazi odvisna od učinka, ki ga morate priti v prostor. Danes bomo pogledali zelene ozadje v spalnici, kot tudi solatne odtenke kot prevladujoče barve za stene.

Ozadje zelena in zelena barva za spalnico

Privlačna kombinacija z rjavim

Za severne sobe

Če je soba, izbrana za spalnico, majhna in temna, poleg tega pa sončni žarki redko pridejo vanj, potem oblikovalci priporočajo pozornost na mehke odtenke zelene:

  • oljke;
  • barva jabolk;
  • pistacije.

Ta barvni razpon vizualno širi prostor. Za dostop do sonca je bilo neovirano, vredno je posvetiti pozornost odprtemu delu, svetlobnim zavesam. Daj spalnici bolj veselo razpoloženje svetlo tekstil in dodatki z bogatimi odtenki.

Za južne sobe

Če soba dobi veliko sončne svetlobe, poleg tega pa je precej prostorna, potem je potrebno pozornost posvetiti plemenitim odtenkom, zaradi česar naravna svetloba ni tako intenzivna. Če želite to narediti, izberite hladnejše odtenke zelene barve:

  • kiwi barve;
  • mentol;
  • nasičena zelena barva.

Ozadje zelena in zelena barva za spalnico

Foto: izbira sence je najboljša, ob upoštevanju dohodne sončne barve

Takšne barve dajejo v sobo mehkobo in obenem ohranijo moč. V notranjosti takšne sobe je bolje, da uporabite svetle tkanine in dodatke v limonini rumeni, modri ali turkizno.

Classics in mir

Gorčične in oljčne odtenke zelene za stene prostora naj izberejo tisti, ki sanjajo o mirni spalnici, prevladati in jih uporabiti kot bazo. Kar se tiče dodatkov, jih je bolje izbrati v bolj utišanih tonih.

Zelena ozadja za spalnico je izbrana in zato, da ustvarite razkošje in uporabite globlje barvo. Enako opremo in tekstil je bolje izbrati v svetlih odtenkih. V klasični notranjosti je nekaj težke, ki jo pritrdimo iz trdnega pohištva ali težkih težkih zaves. Iz tega razloga je vredno izbrati tiste dodatke, ki bodo harmonično razblažili notranjost in jih osvetlili.

Barvne kombinacije

Ozadje zelena in zelena barva za spalnico

Foto: svetle in nasičene stene vas bodo bolj aktivne in navijale

Glavna barva zelenih ozadij se lahko kombinira z modro, turkizno barvo, v tem primeru spalnica dobi nekaj hladu. V nasprotju z rumeno barvo, zeleno dobi bolj optimistično razpoloženje, prostor pa je napolnjen s spomladansko toploto, optimizmom.

Ljubitelji orientalske kulture lahko to barvo razredčijo s temnim drevesom, hkrati pa omejujejo število dodatkov. Dovolj je, da vzamete nekaj lepih svetilk za mizo ali za glavo v postelji, in je mogoče upoštevati, da je notranjost pripravljena. Ta ton se odlično ujema z oranžno, belo, rumeno in breskevico. Toda te barve je treba uporabiti z glavno zeleno mrzlo barvo.

Modro-zelena ozadja za spalnico lahko dobro kombinirate z naslednjimi toni: modri, beli, modri, rumeni. V bolj zasičeni različici zasnove spalnice lahko uporabite kombinacijo z rumeno, rjavo in vsestransko belo.

Univerzalna bela

V barvnem spektru je univerzalna barva, ki popolnoma usklajuje z vsemi ostalimi. Seveda je to bela barva, ki jo je mogoče uporabiti tudi v

Ozadje zelena in zelena barva za spalnico

Svetlimi odtenki so tudi privlačni

kombinacija z zeleno pri dekoriranju spalnice. Če je ozadje v sobi bogate barve, potem za zavese, pohištvo, številne dodatne opreme je bolje izbrati lažjo paleto.

Uporablja se tudi obratno pravilo. Če izberete belo barvo pri dekoriranju sten, nato pa, ko ustvarite barvno ravnovesje, boste potrebovali zeleno barvo (zavese, preproga, posteljno perilo).

Svetlo zelena ozadje v spalnici: mirna in pozitivna notranjost

Dolgo je bilo ugotovljeno, da vsaka barva vpliva na psihoemotionalno stanje osebe. Najbolj ugodne barve v smislu notranjega oblikovanja - to so tiste, ki se pogosto pojavljajo v naravi - rumena, bež, modra, rjava in seveda zelena.

Izvor zelene barve

Zelena, na splošno moram reči edinstveno barvo. To je "zlata sredina" območja spektra. Ne pozabite - "Vsak lovec želi vedeti, kje sedi fazan"? "Z" - zelena ravno na sredini. Ima pozitivne lastnosti vročih tonov v prihodnosti, vendar ni nobenih slabosti, obstajajo pa prednosti naslednjih, vendar ni negativnih lastnosti.

Ozadje zelena in zelena barva za spalnico

Posebno pozornost posvetite izbiri zavese in pohištva

Lime - ena od odtenkov zelene barve, vendar v resnici zelena - to je tudi precej razpon barve. S svetlo zelenimi ponavadi razumemo vsako občutljivo svetlo zeleno barvo z rumenim dodatkom.

Skozi te nečistoče, ta barva je eden izmed najbolj veselih in pomladnih odtenkih zelene barve (to je naključje, da se začne spomladi solata obrniti zeleno eden izmed prvih?) Pa na "porumenelost" je treba obravnavati previdno, in bolje "nedolozhit" in ne "premika". V pretirani zneski daje splošno ton toksičnosti, bo ozadje videti neon.

Prostor v notranjosti spalnice

Mirna zelena barva je primerna za dekoriranje spalnice skupaj z drugimi mehkimi barvami - svetlo rumena, modra, breskev, svetlo roza. On zmerno zvok - in hkrati pomirja. Verjetno lahko rečemo, da stabilizira naše psiho-čustveno stanje. Kot druge svetle barve, zelena zelena povečuje prostor vizualno. To velja zlasti za temne in majhne prostore. Prijetna je za oči, ne draži, nasprotno, na primer iz smaragdno zelene ali svetlo rumeno-zelene barve.

Ozadje zelena in zelena barva za spalnico

Foto: ta senca bo koristna, da bo videti v razsutem stanju in v omejenem prostoru

Izbira spalnica ozadje zeleno barvo, je treba imeti v mislih, da je precej muhasto glede združljivosti, in nam ne pusti veliko možnosti, da izberejo pohištvo in zavese, kot je naš cilj - ne samo, da bi eleganten in lep, temveč tudi mirno notranjost, v ki je lepo spat in se zbudiš.

Da, lahko ga na primer združimo z rumeno, vendar je ta kombinacija - zelo svetla in energična - primernejša za kuhinjo ali igralnico, ne pa tudi za sobo, namenjeno za spanje. Mnogo bolje je kombinacija zelenih in različnih odtenkov naravnega lesa ali sive barve. No v sobi s svetlo zelenimi ozadji bo videti sivo pod. Zmagovalna kombinacija je z belo, ki popolnoma sovpada s katero koli barvo in senco.

Kombinacije in risbe

Načeloma je apno mogoče kombinirati z drugimi barvami - modrim, rdečim, rjavim, črnim, toda v notranjosti naj bi bile le majhne "točke"

  • originalna vaza;
  • prtiček na mizi;
  • slika, zasnovana z enobarvnim okvirjem;
  • dekorativna nalepka na steni.

Enako velja za sliko na ozadju - ne sme biti preveč svetlobe na zelenem ozadju in ne sme biti nasičeno. (Izjema je bela, kar je lahko toliko, kot vam je všeč.) Dobro bo videti, na primer, majhno redko razpršeno cvetje ali ozke trakove rumenih, rožnatih, bežnatih odtenkov. Kombinacija različnih risb je možna - na eni stenski ozadji v traku, na drugi strani - s cvetličnim ali podobnim vzorcem.

Ozadje zelena in zelena barva za spalnico

Foto: kombinacija z rjavo in bež je ena najbolj privlačnih za notranjost

Seveda morajo biti glavne ozadje in ozadje-partnerji dosledni v eni sami barvni shemi. Zaželeno je, da se osuši ozadje zelene barve, vendar temnejši ali svetlejši odtenek.

Za povsem moško spalnico, primerno svetlo zeleno ozadje s sivimi črtami, široke ali variabilne širine in odtenki, tako navpične kot horizontalne. Številka sama, saj gre za spalnico, ne bi smela biti preveč opazna ali vsiljiva. Bolje je izbrati vzorec z mehkimi, gladkimi konturi, brez ostrih geometrijskih oblik - cvetov, abstraktnega ornamenta, snežinke, valov.

Kot vidite, so zelena ozadja in svetlo zelena za spalnico zelo dobra rešitev. Glavna stvar pri izbiri je upoštevati posebnosti sob in izbrati pravo kombinacijo barv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

32 − 24 =