Radio za kopalnico

Radio za kopalnico

Radio za kopalnico

Radio je praviloma v vsaki hiši. Izboljšuje razpoloženje in vam omogoča, da se sprostite ali, nasprotno, napolnite energijo. Zelo logično je, da bi radio moral biti v kopalnici, ker je to soba, kjer si lahko sam s sabo in poslušate dobro glasbo.

Vrste

Radio sprejemniki za kopalnice predstavljajo naslednje vrste, ki so osnovne:

 • prenosni;
 • plavajoče;
 • vgrajeno.

Vsak od njih je primeren na svoj način, zato je lahko enako koristen za različne ljudi ali situacije. Združevalna funkcija je zanesljiva zaščita pred vdorom vode v notranjost, ne glede na njegovo koncentracijo ali količino, drugače pa se med seboj precej razlikujejo. To jih seveda razdeli v cenovne kategorije.

Radio za kopalnico

Prenosni

Je najbolj kompaktna in mobilna. Deluje na digitalni in analogni platformi. Razlika je v tem, da prvi (digitalni) sprejema več kanalov in jih tudi zapomni.

Radio za kopalnico

Radio na analogni platformi je cenejši. Ohišje tega radijskega sprejemnika zagotavlja zaščito vlage vode in vode. Primerno je, da ga vzamete pod tušem, kjer ga lahko obesite na visoko postavljene kavlje (s tem vam bo zvok pritekel čim bližje) in tudi brez strahu, da bi padli v vodo, ga položite poleg vas na stran kopalnice. Delovanje zagotavljajo baterije.

Plavajoča

V tej vrstici so predstavljeni najdražji modeli. Razlog za to so izvirni modeli tega pripomočka, pa tudi dejstvo, da lahko deluje pod vodo in ima veliko moči. Sprejemnik lahko dopolni ura, megleno ogledalo, večbarvno osvetlitev ozadja.

Radio za kopalnico

Tako kot prejšnji, je zaščiten pred vodo in deluje na baterije. Takšen rad vzbuja otroke v odličnem razpoloženju, ki delujejo kot interaktivna igrača, še posebej, če se izvajajo v obliki čolna, morska zvezda itd.

Vgrajen

Ta radijska postaja ni mogoče kupiti in takoj začeti uporabljati. Sprejemnik mora biti vnaprej nameščen v steno ali strop.

Radio za kopalnico

Enako je potrebno namestiti akustični sistem, ki bo povečal zvok, tako da ne bo motil pretok vode in zagotovil 3D zvok. Po tem delu, boste lahko ves čas uživali rezultat, saj bo sprejemnik vedno v kopalnici, ne bi bilo treba paziti na zamenjavo baterij, zvok stacionarne radia ima najvišje frekvenčna območja in nastavitve. Namestitev radia v zid, morate narediti posebne niše.

Radio za kopalnico

S stropom je preprostejša - sistem je ponavadi nameščen pod lažnim stropom, akustika je zgrajena v obliki halogenske osvetlitve. V zadnjih vrsticah radia je uspešno predstavljen kot redno ogledalo z majhnim zaslonom, ki se ponavadi nahaja v spodnjem desnem kotu.

Radio za kopalnico

Kako izbrati

Glede na pozitivne lastnosti, ne pozabite na tiste trenutke, ki vam lahko povzročijo nevšečnosti. V primeru uporabe prenosnega in plavajočega radia, najverjetneje, boste to vedno pozabili na kopalniškem ogledalu, ga lahko vzamejo otroci in se nato izgubijo ali uporabijo za druge namene. Prav tako lahko slučajno odtrgate roko na ploščici (druga talna obloga) in premagate, razbil.

Toda to ne pomeni, da je vgrajen radio - najboljša možnost, ker če se nenadoma pokvari ali pa si samo želim, da ga spremeni na najboljše, novo, boste morali narediti veliko delo za odstranitev in ponovno namestite. V tistem času - prišel do napake, kompakten prenosni napravi, lahko samo vrgel v smeti.

Če je estetska stran pomembna za vas, bodite pozorni na plavajoči radio, ker se ta vrsta izvaja v različnih oblikah, barvah, ima dodatne funkcije.

Izbira integriranega radijskega sistema, morate razmisliti, kako bo v harmoniji z drugimi stvarmi in notranjostjo.

Radio za kopalnico

Moč in čistost zvoka je najbolj skrbel za oblikovalce plavajoče (ker se zelo pogosto uporablja pod vodo) in vgrajenim radijem.

Proizvajalci

Dolgotrajno delo s takšno tehnologijo je mogoče le, če ga ustvarijo strokovnjaki. Zato je najprej smiselno upoštevati znane proizvajalce. Priporočila in povratne informacije od uporabnikov, ki se bahajo na spletnih mest predstavnikov znamk, vam bo pomagal, da se usmerimo v različnih assortimenta.Topovymi proizvajalca vgrajenega radia, so naslednji: EIS (EIS), Gira (Gere), Reha (Peha).

EIS (EIS)

Proizvajalec iz Španije je nedavno predstavil svoj najnovejši razvoj - KBSound (KBSound).

Radio za kopalnico

V tej vrstici je pet vrst. Namestitev v primerjavi s svojimi predhodniki je bila precej poenostavljena, saj zdaj ni potrebe po porabi napornih inštalacijskih del - radio je priključen na vtičnico. Popolnoma so izpopolnjeni, da se lahko samodejno prilagajajo hrupu pretoka vode.

GIRA (orodje)

Ta proizvajalec gre z roko v roki s kolegi, ki ustvarjajo "pametne domove" za celo stoletje. V tem času je nemška blagovna znamka pridobila znatno popularnost in verodostojnost na svojem področju med uporabniki.

Radio ta proizvajalec opravlja v obliki stikala zelo majhne velikosti. V tem primeru se lahko vklopi in izklopi skupaj s svetlobo (videz), ki jo zagotavlja funkcija "spanje".

Odličen zvok je zagotovljen obseg, ki bo pokrival radio 87,5 - 108 MHz, val -. Od 4,84 do 2,78 m, ko boste naslednjič vklopite, lahko uporabite shranjene nastavitve dveh postaj, ki so ostale iz prejšnjih časov.

Oblikovalci ponujajo naslednje rešitve, ki bodo pomagale pri prilagajanju radia na najbolj raznoliko notranjost:

 • Serija ESPRIT - črno ali belo steklo;
 • E2 - bela plastika z antracitovim zaključkom;
 • EVENT CLEAR - oblačilo v zelenem plastičnem okvirju.

Izvedba skritih instalacij je možna zaradi vmesnih ali 2,5-kračnih okvirjev. V tem primeru je vredno preveriti delovanje naprave vnaprej, kar lahko povzroči motnje zaradi bližine nekaterih drugih elektronskih naprav. To pomeni, da morate le povečati razdaljo med njimi. Kupi se samo en zvočnik (mono zvok), vendar ga lahko priključite še eno.

Radio za kopalnico

Radio za kopalnico

Radio za kopalnico

Reha (Peha)

Ta proizvajalec je na trgu več kot 80 let. V času obstoja blagovne znamke se je naučil razumeti želje uporabnikov in zato je njegov obseg zelo širok, radio ima veliko možnosti za urejanje, pa tudi zmožnost povezovanja različnih prenosnih medijev. Ta znamka je ena izmed najdražjih.

Radio za kopalnico

Zadnji objavljeni:

 • serija NOVA - črno ali belo z inovacijami, kot so radijski oddajnik 174233 MP3, brezžični zvočniki;
 • radio model AudioPoint z daljinskim upravljalnikom in možnostjo uporabe pomnilniške kartice;
 • radio z IDOCK z iPhone postajo, oblečena v okvir LED.

Radio za kopalnico

KBSound

Najnovejša izdana linija radijskih sprejemnikov iz EIS (EIS), ki ima vse prednosti in pomanjkljivosti, ki so jih prej opazili pri pomanjkljivostih blagovne znamke. Radio je dobil videz majhne sofisticirane opreme, ki je zlahka in ekološko vgrajena v strop, stene ali kopalniško pohištvo, s čimer se oživi notranjost.

Zvočniki s premerom do 5 cm so bolj podobni halogenim reflektorjem. Paket vključuje vse potrebne žice, kabli, samostojen krmilno enoto, kot tudi daljinski upravljalnik, ki je, poleg gumbov za nadzor, zaslon, ki kaže frekvenco, na kateri se nahaja postaja, in katere funkcije se uporabljajo v tem trenutku. Namestite žice tako, da jih priključite na ožičenje, ni potrebno, radio lahko upravljate iz omrežja.

Radio za kopalnico

Radio ima priročen in intuitiven vmesnik, funkcije se lahko razume tudi na intuitivnem nivoju. Ena izmed najnovejših modelov -iSelect, namenjenih za delo z Apple pametnih pripomočkov družbe, ki jih lahko povežete kot odstranljiv disk pamyati.Priemnik shrani do 30 postaj in ima "inteligentni način" - samodejno poveča ali zmanjša na raven hrupa, glede na hrup, proizvedene vode.

Videz in oblikovanje

Največja raznolikost videza se lahko edinstveno pohvali s plavajočimi radijskimi napravami, ki jih lahko izdelamo v obliki različnih igrač, ne glede na to, ali gre za ladjo, raco, žerjav za vodo in tako naprej. Ta radio je kot nalašč za darilo, saj je zelo originalen in hkrati funkcionalen pripomoček za kopalnico.

Radio za kopalnico

Precej lažji in bolj skromni prenosni radijski aparati. Imajo majhne dimenzije, gladke linije ovinkov in diskretne barve. So analogi običajnega prenosnega radia, vendar so prilagojeni okolju z visoko vlago in izgledajo precej bolj elegantno in udobno v roki.

Zgodovinsko gledano imajo vgrajeni radijski aparati najmanjši izbor na področju videza. Tukaj je vse precej lakonično, najpogosteje bele, črne, zelene barve in nekatere druge matirane odtenke. To je treba upoštevati pri nakupu te naprave sami ali, poleg tega, kot darilo, ker barvna disonanca lahko počasi, vendar zagotovo uniči užitek iz radia, kar ustvarja estetsko nelagodje.

Dodatne funkcije

Razvijalci te dodatne opreme so že dolgo opazili, kakšne prednosti imajo večnamenska pripomočki in se odločijo, da svojim otrokom dopolnijo naslednje funkcije in zmožnosti:

 • daljinski nadzor. Uporablja se predvsem v vgrajenih modelih. Pomaga, da se bolje sprostite in ne skočite na sprejemnik vsakič, ko želite preklopiti kanal;
 • "Intelektualni" način - tako imenovani "prevelik krik" hrupa vodnega toka in vdihavanja, kadar je to potrebno. Ko je kopalnica tih, bo raven zvoka zmerna;
 • shranjevanje radijskih postaj - je povezano s skoraj vsemi vrstami radia poleg prenosne linije, vendar v drugačnem obsegu - od 2 do 30. Nekateri vgrajeni sprejemniki imajo celo funkcijo zaporedja zadnjih postaj, ki jih je treba poslušati;
 • povezavo z drugimi napravami. Tukaj govorimo o možnosti povezovanja radia s stikalo za luč, za njihovo hkratno delovanje in o povezanih izmenljivih medijih za shranjevanje, vključno s črto "apple" pripomočkov.

Radio za kopalnico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

4 + 5 =