Teniška miza z risbami in diagrami za svoje roke

Teniška miza z risbami in diagrami za svoje roke

Tenis miza z lastnimi rokami

Namizni tenis - dokaj navaden šport na svetu, priljubljenost igre je super v najstniških letih in tudi ljudem, ki so daleč preko štirideset. Med igro tenisa se mišice osebe naložijo sorazmerno in sinhrono. V zvezi z velikim bratom velikim tenisom miza ne potrebuje veliko prostora in resne športne opreme. Na vsakem dvorišču ali šolskem igrišču je teniška miza in tam se v poletnem času zbirajo mladi. Zasnova lesenega namiznega tenisa se odlično prilega notranji notranjosti. Številni vodje pisarniških struktur podpirajo smer fizično zdrave ekipe, vzpostavijo mize v pisarnah za igranje tenisa med odmori za kosilo. Tudi najstnik lahko naredi teniški miza, če resnično želi igrati namizni tenis s svojimi prijatelji in starši.

Teniška miza z risbami in diagrami za svoje roke

Če želite to narediti, boste potrebovali:

  • Noge 8 kosov. iz lesenega nosilca 30x40 mm, dolžina 720 mm;
  • Vzdolžni nosilec 4 kos. iz lesene palice 30 x 4 mm, dolžina 360 mm;
  • Stranska plošča 2 kos. Plošča 20x200 mm, dolžina 500 mm;
  • Nadzemni trak 2 kos. iz lesene palice 30h40 mm, dolžina 900 mm;
  • Zaklepanje sinhronizatorja 8 kosov. iz lesene palice 30 x 40 mm, dolžina 100 mm;
  • Zaščitna obloga 8 kosov. iz lesene plošče z debelino 20 mm, 80 x 30 mm;
  • Tanka stenska konzola 16 kosov Vlakna 10 mm;
  • Oko blazinice 16 kosov. Vlakna 10 mm;
  • Vijak s krilno matico 8 kosov. vijak M8;
  • Miza na vrhu 2 kosov Debelina ivernih plošč s prečnim prerezom 20 mm 1522 x 1370 mm.

Teniška miza z risbami in diagrami za svoje roke

Proizvodni proces.

Prva faza.
Podporne noge za mizo so modeli s štirimi moduli v obliki črke U. V enem modulu vključuje dva kraka velikosti lesa 40? 30 mm in višine 700 mm in je povezan z vzdolžno žarka vzdolž dolžine 1360 mm. Na vrhu nožev so rezani in pritrjeni tankozidni nosilci. V vsakem tankozidnem nosilcu je izvrtana luknja velikosti R30. Središče mize podpira dva priključena modula, ki sta na sredini konstrukcije. Povezani sta z dvema stranskima ploščama velikosti 500x200x20 mm in ustvarjata močno "rebro rigidnosti". Preostali dve moduli se nahajajo enopolno s stranic mize. Povezane so z glavnimi moduli s stranskimi letvami iz vrstice. Na obeh robovih letvice so fiksni sinhronizatorji iz majhnih palic. In za priključitev sekundarnega modula z glavnim modulom uporablja omenjeni rane trakov, ki jih prekrivajočih na vzdolžnih palic, ki imajo noge vsakega modula.

Teniška miza z risbami in diagrami za svoje roke

Druga stopnja.
Vgradna plošča je lahko izdelana iz dveh enakih kosov vlaknenih plošč, odseka 1522x1370 mm. Sprednjo stran fiberboarda mora biti pokrita s plastiko. Torej, če ni iz umetne mase na mizi, odprli zgornjo stran lanenega olja (da se omogoči čas, da se posuši) in nato pokrijemo z več plastmi barvo olja (prednostno zelena). Za označevanje na namizju uporabite belo barvo. Nanesite na predhodno izdelane znamke s svinčnikom pod tirnico.

Teniška miza z risbami in diagrami za svoje roke

Tretja stopnja.
Tehnologija montiranja nosilca z zgibno platformo se izvaja na naslednji način. V vsakem nosilcu zglobne plošče se vrti luknja velikosti R30. Na je nasprotna strani igralnega polja nastavljena blazinico, štirje na eni polovici kosu vlaknene vsakokrat ujema z velikostjo tonkodoschatym nosilec noge so nameščeni na osnovnih nosilcih. Z epoksi ali vijaki (to je potrebno zagotoviti, da je velikost posameznih vijakov ne skozi točilne),-lepilo priloženo konzolo območje zapaha mizarski.

Četrta faza.
Po sušenju se lepilo določi delov pogoje delovanja na podporni temelj, s povezovalnimi ušesi, šarnir nosilec tonkodoschatymi stran z nosilci predhodno izvedemo v luknjah pritrjeni z vijaki ali krilnimi maticami. Po namestitvi mizice pritrdite glavne palice na vzdolžne palice. Na koncu sklopa lahko raztegnete mrežo za igro.
Na državni parceli.

Udobno mesto za postavitev teniške mize je na dvorišču podeželja, dovolj prostora za različne igre in zlasti za teniške zabave. Ne bi bilo slabo, če bi bila športna oprema na osamljenem mestu pod krošnjami (terasa, zaprto teraso, velika gazeba). Igra namiznega tenisa je vedno prijeten čas za spremstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

64 − 58 =