Декор за купатило са својим рукама: идеје и фотографије

Декор за купатило са својим рукама: идеје и фотографије

Декор за купатило са својим рукама: идеје и фотографије

Како украсити купатило својим рукама и учинити га оригиналним? Велики поправци са инсталацијом нових санитарија, плочица и других иновација не могу се урадити у стану, али постоји велика жеља да освјежите ентеријер. Задатак је компликован. Али то можете урадити сами, не тражите помоћ од некога.

Дизајн извршен сопственим рукама има таква упутства:

  1. Украсна декорација или декор таванице и зидова купатила.
  2. Промените осветљење (инсталирање нових и замена старих, промена локације).
  3. Замена или додавање завеса и тепиха.
  4. Додатна опрема.

Када дизајнирате дизајн купатила, узмите у обзир коју врсту декора можете променити или додати својим рукама.

Заврши

Декор за купатило са својим рукама: идеје и фотографије

Декорирање плафона и зидова купатила својим рукама је основа ваше креативне трансформације собе. Стога, унапријед узмите у обзир коју боју палету усклади са позадином коју волите за купатило? Посебно је важно одлучити који дизајн намеравате да имплементирате ако су зидови малтерисани или поплочани.

Декор у малом купатилу ће изгледати одлично ако су зидови светли. Боље је када су боје исте у целом стану. Овај ентеријер је стилски, али то је по вашем укусу.

Побједничка комбинација је бијели плафон, лагани зидови и тамни тонови пода. Ова комбинација тамне и светлости визуелно подиже таванице мале купаонице.

Идеје за украшавање

Декор за купатило са својим рукама: идеје и фотографије

  1. Брзо и јефтино можете да промените унутрашњост купатила бојом зидова. Нови дизајн са сопственим рукама промениће укупну атмосферу у соби и биће спречена од плесни и гљивица. Боја ће сакрити недостатке зидова, а свака боја има своју опћу атмосферу. То ће се променити.
  2. Када изаберете нову боју за зидове купатила, консултујте се са професионалним дизајнерима и не ослањате искључиво на ваш укус. Најбољи декор зидова за мало купатило у топлим пастелним бојама и посебно добар су меке жуте боје или беж. Или тиркизна боја боје морског таласа, азурне и друге боје зелене и плаве, подсјетит ће вас на море, путовати и подићиће расположење ујутру цијели дан.
  3. Данас декор је украшен зидовима у стану. Он је од налепница. Налепнице су направљене од винила, које се не плаше велике влажности купатила. Налепнице не могу да купе, украшавају унутрашњост, сликају са самоуправљеним шаблонима, на пример, апстрактном водом и огледалом. Будите креативни.
  4. Покушајте да схватите конципирани дизајн, на пример "Морски поветарац". Завесе и остали елементи бирају сличну шему боја. На пример, штанд за зубне четке и сапунску кутију могу се купити са плутајућим шкољкама, што додаје боју декорацији купатила. Или се налазите на полицама шкољки и морских камена, ово ће вас подсетити на летњи одмор на мору и разведрити ујутру или се нехватно опустити у вечерњим часовима.

Децоупаге

Декор за купатило са својим рукама: идеје и фотографије

Гледајући мало у будућност, видећемо оригиналан дизајн купатила, направљен од сопствених руку. Овај декор је у стилу "децоупаге". Слободна опција, како стајати собу у свом стилу. Ставите свој стан у ред.

Материјали

Да би се имплементирала идеја, неопходни су материјали. Купите у било ком супермаркету великом, са шаблоном који вам се свиђа, папирне салвете. Обично 50 комада. у пакету. Довољно су за декор. Ваш ентеријер ће бити окретан.

За децоупаге ће се узети лак и лепак (посебан). Ако не пронађете такав лак, купите акрил. Потребно је: златна плочица за децоупаге и четке (узми меку). Сет је спреман, почиње да уствари замишљен дизајн у животу.

Технологија

Декор за купатило са својим рукама: идеје и фотографије

Узмите припремљену салвету, одвојите и пажљиво исеците слику. Дизајн дизајна - приликом куповине салвета, изаберите цртеж који је светлији да се издвоји у односу на позадину плочице или друге коже, али је био у истом распону боја, на пример, плавом бојом.

Пажљиво уклоните комад ткива са дна. Притегните слику на плочицу и на врху лепком. Ширите целу површину, не остављајте мехурића.

Салвете су идеалне за децоупаге, понављају површину плочице. Чини се да је цртање на њему увек било. Суво лепило је провидно и није видљиво. Покривајте површину лаком. За снагу, у два слоја.

Користећи контуру за декоупажу, на ивицама плочице постоји могућност да направите образац својим рукама, што је слично главном цртежу. Поновите овај образац на другим плочицама. Опционо на сваком, можете направити цртеж на квадрату од 9 плочица, на примјер.

Технологија украшавања било ког објекта у купатилу је иста. Осмислите дизајн. Можете украсити умиваоник за руке, носач четкице, сапун за сапуницу, канту за смеће и поклопац за ВЦ. Узмите оригиналан ентеријер, испуњен сопственим рукама.

Руг

Декор за купатило са својим рукама: идеје и фотографије

Ставите лепу пухасту подлогу у купатило и уживајте у удобности. Руг купује тамну или светлуцаву масу. Ако желите, са апстрактним орнаментом, цвјетним обрасцем или животињском сликом. Лепо је, узимајући освежавајући туш или купатило, утопљен босим ногама у пухастом тепиху. Живот се састоји од малих задовољстава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

2 + 8 =