Додавање веранде у кућу

Додавање веранде у кућу

Ако је ваша кућа налази у прелепом и живописном селу, где близини је и лепа бара, шума или гај, или можда само ваш сама сад има јако леп поглед, ширење до куће као трему Треба само.

Приложена веранда

Додавање веранде у кућу

Може бити и одвојена просторија. Најчешће веранда може послужити као дневни боравак, али такође може направити лијепу и удобну зимску башту, користити као трпезарију, а током лета можете га користити као уред. Када се побољшава често се користи вртни или баштенски намештај. Велика вредност у избору изгледа будућег објекта има дефиницију своје локације. Будућа веранда не би требало да излази на комшије или сусједну ограду, да погледа улицу, наравно ако то не желите.

Додавање веранде у кућу

Имајте на уму да ако се сунце спусти на веранду већем дијелу дана, увек ће бити вруће на овој веранди, а осим ако то не желите, поставите га на сенку страну куће. Ако, ипак, поглед са веранде пада на комшије или њихову ограду, онда на овом месту можете посадити дрвеће или пењање биљака, украсно и воће.

Додавање веранде у кућу

Можете попунити собу за веранду са зимском баштом. Веранда може бити од неколико врста. Можете то учинити тако да има заједнички зид са куцом, или га можете уградити у кућу. Често веранда излази у сусједне собе, али ако желите, можете то урадити као посебну собу. По правилу, најоптималнија величина веранде је 6к4 метара, али, наравно, избор је ваш зато што би требало да се уклапа у укупни дизајн ваше куће и парцеле.

Додавање веранде у кућу

Истовремено, ширина просторије не би требала бити мања од два метра, неће бити врло згодна. Висина од пода је најбоље центиметара 60. Вицкер намештај од врбе је веома погодна за унутрашњост просторије. Ако направимо терасу, где нема излаз на улицу, у овој соби могу бити уређен више намештај, али у исто време изгубити прилику да оде директно у свом врту, као што је фонтана или језерце.

Додавање веранде у кућу

Када израдите врата на улици, изаберите своју локацију тако да она "једе" што је мање могуће од корисне површине собе. Истовремено, немојте заборавити да веранда није складиште или складиште непотребних ствари, па стога количина намештаја у њему треба бити оптимална, а врата су толико велика да је лак приступ ентеријеру. На крају крајева, ово је место за пријатан одмор или ручак, а просторија би требала бити прилично пространа, у супротном са великим бројем људи биће тешко, што значи да није угодно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

1 + 7 =