Инсталација инсталације за тоалет

Инсталација инсталације за тоалет

Суспендиран тоалет са инсталацијом ужива све већу популарност, и то треба истаћи
Инсталација инсталације за тоалетВи можете сами инсталирати тоалет за вјешање. Али инсталирање инсталације за тоалет је процес који већина људи више воли да повери стручњацима. Међутим, у овом процесу нема ништа компликовано, можете сами инсталирати тоалетну инсталацију.

Инсталација инсталације је једноставан процес, најважније је да се обезбеде неопходни алати и знања о његовој инсталацији.

Како одабрати инсталацију?

Када је тоалет изабран, треба имати на уму да тоалетне чиније од различитих произвођача одликују глаткост површине и облик чаше.

Али из инсталације посуде за судоперу, сви проблеми са ВЦ-ом су у великој мјери зависни, па би требало пажљиво одабрати. У овом случају, треба имати у виду да ће и оквир и резервоар, као и сва остала комуникација бити сакривени, респективно, да би их стигли, бити тешко. Избор инсталације зависи углавном од преференција укуса, али га је потребно купити само од познатог произвођача. Ово је управо ситуација када се преплаћивање бренда више плаћа за себе.

У већини случајева, требало би да преферирате оквир, а не блок инсталацију.

Инсталацију висеће ВЦ шкољке можете инсталирати помоћу следећих алата:

Инсталација инсталације за тоалет

Могућа поправка тоалета и инсталације ће бити олакшана ако се на дну дугмета за одвод воде направи технолошки отвор.

 1. Подесиви кључеви, неопходни су за монтажу инсталације на зид или на под. У комплету, по правилу, налазе се причвршћивачи - вијци са главама испод тастера.
 2. Ниво, оквир се убацује током инсталације управо у смислу - вертикално и хоризонтално. Ако се ниво не користи, онда са монтажом можете лако пропустити.
 3. Роулетте, што је потребно за причвршћивање инсталације, а врх ВЦ-а треба да буде на висини не више од 45 цм од пода. У овом случају, треба имати на уму да када се плочица положи, под се увек донекле подиже. Потребне су нам вештине и пажња.

У овој фази рада препоручује се провера комплетне инсталације и ВЦ шоље. Мора се осигурати да је спонко укључено у њега, јер је можда потребно купити сидро. Неки произвођачи не постављају заптивку који се поставља између зида и ВЦ-а, али се лако може заменити слојем силиконске заптиваче.

Инсталирање инсталације ВЦ шкољке својим рукама - упутство за почетнике

Многи људи брину о томе како сами инсталирати инсталацију. Инсталација ручно треба почети пре него што се плочица положи на под и на зидове:

Инсталација инсталације за тоалет

Примерна шема за инсталирање тоалета.

 1. Потребно је обележити рупице испод рама, док не треба заборавити на даљину од пода и да је потребно користити ниво.
 2. Неопходно је бушити рупе, а онда су постављене на своје место и монтиране на месту рама, могу се причврстити помоћу сидрених вијака, што је поузданија опција.
 3. Прикључивање резервоара на воду, у већини случајева, резервоари за воду су повезани са дна и са стране. Резервоар је прикључен на воду искључиво цевима, није вредно корупције.
 4. Сада морате прикључити инсталацију на канализацију. У већини случајева могуће је користити цијеви пречника до 90 и 110 мм, додатни адаптери нису потребни. Па, ако је тоалет са рупом у грани, у ком случају канализационе цијеви, која води из ње, неће бити обрастао дебелим јела да је кухиња канализација је неизбежан. Ако се отвори не подударају, можете користити Цорругатион, али то је непожељно, јер то није тако јака и издржљива као цев.
 5. Након тога инсталација се може сјећи, јер се материјалу за ово може користити гипс плоча отпорна на влагу, чија дебљина не прелази 10 мм. Такав плочу је боље не причврстити на оквир, јер је метал превише дебео, а на профил, направљен од гипсане плоче, која је лансирана дуж ивице.
 6. Инсталација наставља полагање плочица, али пре полагања плочица на гипсане плоче, на месту на дугме будућег одвод пут специјално дизајниран за ову крагном и капом. Утикач мора бити заштићена монтажу крхотина је манжетне треба бити прекинута када се инсталира тастер, то се ради на самом рубу плочице.
 7. Инсталација тоалета не би требало да почиње недељу и по након постављања плочица. Неопходно је прецизно прилагодити величину грана цијеви система одвода тоалетне посуде и одвода воде. Није тешко то урадити сопственим рукама, онда морате поставити дихтуну између плочице и ВЦ шкољке, а затим на одговарајуће површине нанети силикон. Тоалет је постављен на вијке и матице су затегнуте. Затим се вода испразни и провјерава се тезина повезивања.
 8. Инсталација наставља да је неопходно да се инсталира на дугме флеш, у случају да је повезан са вентилом тенка направљен од пластичних игле са навојем, пре него што су одсечени, морате пажљиво мерити све. У идеалном сценарију, тастер за одвод треба да има мали слободан улаз, треба га без напора притиснути.

Корисни савети

 1. Ако је технолошки отвор унапред обезбеђен за дугме за одвод, поправак и одржавање резервоара ће бити много лакше.
 2. Када су изабрани резервоари и дугме за одвод, најбоље је изабрати оне који имају систем за уштеду воде. Као правило, то су два одвојена дугмета за кориштење све доступне воде у резервоару и пола јачине звука, а можда и тастер "старт / стоп". Тако се вода троши много економичније.
 3. Када инсталирате тоалетну инсталацију, тастер за одвод треба да се налази у средини плочице или на шаву између плочица. Плочица треба поставити у правцу од дугмета до ивица.

Када инсталирате, пратите упутства јасно, а онда не можете бити сигурни да ће резултат бити позитиван. Треба напоменути да се биде може инсталирати и властитим рукама, у овом случају нема ништа компликовано, јер се биде аттацхмент не разликује од постављања обичне тоалетне посуде. Треба напоменути да ће биде изгледати боље ако се цеви скривају на скривен начин у зиду. Када је биде прикључен на канализацију, треба извршити пробни рад воде, а затим цијелу опрему треба провјерити. Стога, постављање бидеа није тешко.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 26 = 34