Како је сада модно лепити тапете: популарне смјернице (фотографије)

Фотографије
Позадина је универзални завршни материјал. Његова љубав и изабрана за практичност и једноставност употребе, са могућношћу стварања индивидуални стил и удобност у просторији. На позадину сами и њихове методе везивања је, као чудно звучало, мода, дакле, почиње да поправи кућу, власници ће научити о томе како је сада у моди да виси позадину, која подручја су у овој врсти завршне обраде.

Како је сада модно лепити тапете: популарне смјернице (фотографије)

Пре него што изаберете позадину, морате да објасните дизајн целокупне просторије, а посебно намештаја који ће се налазити у њему.

Већина власника станова и кућа валлпапер лепак у стандардан начин, а тиме и свој фокус оштрије о избору тапета и залепите га на њих. Стално ради на побољшању своје перформансе, тако да пре него што почнете да радите на зидовима лепљења, треба се консултовати са стручњацима да одаберу оно што је најбоље у овом тренутку и позадине лепка.

Последњих година, често постоји мода за овај или онај начин лепљења зидова, тако да питање о томе како се лепо лепи позадина постаје популарна на форумима.

Преглед модних трендова у лепљењу позадине

Позадина у кући треба да се промени. Колико често ово ради зависи од жеље и финансијских могућности власника стамбеног простора, тако да ће одговор на питање како се лепо залепити позадине временом променити.

Данас постоји неколико модних трендова:

Како је сада модно лепити тапете: популарне смјернице (фотографије)

Схема лепљења зидова са тапетама.

  • вертикална комбинација;
  • фигуред јоинтс;
  • комбинација акцента;
  • патцхворк или патцхворк.

Сада, на врхунцу популарности, једноставан начин стварања оригиналног дизајна собе је вертикална комбинација. Обично за њега, ролне су изабране исте или сличне у текстури и лепе са пругама. Комбинујте, на пример, позадину у траци или велику слику са монофонијским позадинама. Једна врста вертикалне комбинације се назива покривањем врха зида са ролнама са великим узорком и из доњег лепка лепе позадине или контраста. Зглоб се формира од ивице или калупа.

Врло оригиналан ефекат може се постићи ако уредите спајање различитих тапета са зглобним зглобовима. Овај метод се користи за комбинације монохроматских позадина или у фином обрасцу контрастних нијанси. Зглобљени спојеви се изводе хоризонтално, вертикално или дијагонално.

Друга врста комбинације у моди је комбинација акцента. Ова врста лепљења зидова омогућава зонирање простора простора. Чак и овом методом, можете одабрати и премотати одређени елемент унутрашњости. Комбиновањем Употреба акцента фрагмент тапете са прехлада или великом обрасцу, по својој оквира користи багет или обликовањем - ствара ефекат зидног сликарства. Овај метод дозвољава вам да додијелите нишу или ивицу. За комбинацију нагиба, добро је користити тапет.

У кухињи и дечијој соби, зидови изгледају оригинални, украшени су у комбинацији с колекцијама.

Главно правило у комбиновању приликом уградње зидова: одабране боје за зидове треба поновити у опреми. Осим тога, у хоризонталној комбинацији у доњем дијелу зида, шема боја би требала бити тамнија него за горњи дио. Ово правило се не може пратити ако је соба добро осветљена.

Модни сада позадине могу се наручити највише у било којој штампарији, дајући им слику коју волите.

Увећане копије слика се врше у зависности од жеље купца за различите величине на текстилној или папирној основи.

Како одабрати прави материјал за комбиновање?

Како је сада модно лепити тапете: популарне смјернице (фотографије)

Секуенце оф валлпаперинг.

Да бисте изабрали прави материјал за комбиновање, требало би:

  • упоредите нијансе и текстуре;
  • изаберите праву комбинацију;
  • изаберите контрастне нијансе и обрасце;
  • изводити оригиналне зглобове.

Лијепо гледајте комбинације позадина у различитим нијансама и текстурама уз накнадно сликање. За такве комбинације изабран је материјал од нетканог и фибергласа.

Штампање од свиле и материјали са холографским навојем не излазе из моде. Ови материјали у комбинацији са матираним нијансама врше зонирање зидова у дневним собама, пружајући им модеран изглед.

Лијепо изгледате комбинације бамбусових платна, биљних материјала заснованих на јути са папирном позадином. У овом случају, декор даје хармонију, удобност и здраву микроклиму.

Популарне упуте у дизајну тапета

Сада на врхунцу популарности, постоје широки ролни. Примјењујући ову врсту материјала, постаје могуће добити ефекат монолитних зидова смањењем броја шавова. Рад са широким ролни је много погоднији него код стандардних ролни.

Шема боја тражи позадина је веома широк: тегет, песак тона, плави патлиџан, мандарина нијансе, боја сувог ружа, тиркиз, чоколадне нијансе.

У моди опет, апстракције и геометријске обрасце, преломљене линије и токови у току. Није инфериорно у односу на горње кораке популарности различитих врста ћелија, пругама, цветних и цветних образаца. Такође можете приметити повећање величине цветних мотива, што им омогућава да се користе у различитим врстама комбиновања.