Miten pukeutumishuoneesta tulee ruokakomero: ideoita järjestelyihin +50 valokuvaa

Miten pukeutumishuoneesta tulee ruokakomero: ideoita järjestelyihin +50 valokuvaa

Kaikki rakastajat haaveilee nurkkaan, jossa on mahdollista järjestää kaikki kausiluonteiset ja jokapäiväiset asiat. Tavallisissa pienkokoisissa huoneistoissa on yksinkertaisesti mahdotonta ottaa tällaista paikkaa. Tällöin erinomainen ratkaisu on pieni pukuhuone kammiosta. Toteuttaa tuli raskaaksi ei kestänyt kauan, mutta pääkohdat tarkkailla tarpeeseen: kokoonpanon määrittävät murskata varastoinnin järjestelmää, asettaa alueet ja täyttää ne moduulit. Katsotaanpa tarkemmin tätä artikkelia.

Vaatekaappi ruokasalissa

Luettelo perusvaatimuksista

Hruščovin pukuhuoneesta voidaan muuttaa ruokakomero, joka oli aina otettu tämäntyyppisten talojen asettelua varten. Ymmärtääksesi, onko mahdollista järjestää tallennustilaa asioihin, sinun on tutustuttava tämän alan yleisiin vaatimuksiin:

 • Pukuhuoneen varustamiseen tarvitaan tietty alue. Makuuhuoneen vähimmäismitat tulisi olla 1 × 1,5 m. Tämä riittää jakamaan tilaa ripustimien hyllyille ja palkkeille.
 • Vaatekaapit ovat yksipuolisia ja kaksipuolisia. Ensimmäisessä tapauksessa vaaditaan leveys vähintään 1,2 m, ja toisessa tapauksessa 1,5 m.
 • Makuuhuoneessa olevat vaatekaapit ovat suljettu tila, täysin täynnä asioita, optimaaliset säilytysolosuhteet, jotka on tuuletettava. Ilmanvaihtojärjestelmän laite on perusvaatimus.
 • Jos pukuhuone sijaitsee lähellä makuuhuonetta, puhallin ei saisi aiheuttaa paljon melua.
 • Jotta saat hyvän katsauksen asioiden varastoinnin täyttymisestä, sinun on suunniteltava valaistusjärjestelmä uudelleen.
 • Yleensä vaatekaappihuoneissa on sisäänrakennetut vaatekaapit. Mini-pantriesissa tätä ei voi tehdä. Ne korvataan yksinkertaisilla hyllyillä ja hyllyillä.
 • Mini pukuhuoneen päätehtävä on avaruuden järkevä jakautuminen. Jokaisen neliösenttimetrin tulisi olla mukana.
Vaihtoehtoinen vaatekaappi kammioon
Tällaisessa pukuhuoneessa tarvitaan hyvä valo ja ilmanvaihto

Laitteen vaatekaapin tärkeimmät näkökohdat

Pääset laitteeseen vaatekaappi pantteri, ajattele läpi kaikki tärkeimmät näkökohdat. Ensinnäkin tallennettujen asioiden määrä arvioidaan ja ne luokitellaan. Niiden varastointi tapa määritellään myös. Esimerkiksi suurista asioista tarvitset ylemmät hyllyt, vaatteiden ulkopäällysteisiin vaatekappaleisiin.

Tyypit kokoonpanoissa

Kuinka jakaa tilaa pukuhuoneessa? Se riippuu pantryn muotoon. Tallennusjärjestelmälle on useita vaihtoehtoja. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä:

 • Lineaarinen varastointijärjestelmä. On mahdollista varustaa telineitä yhden kammion seinälle, joka poikkeaa vähän suunnittelusta tavallisesta kaapista. Tämän suunnittelumallin avulla sinun on harkittava huolellisesti tangot, hyllyt, laatikot.

Pieni pukuhuone kammioon

 • Tallennusjärjestelmän sijainti L-muotoisena. Hruščoville tämä on paras vaihtoehto. Ihanteellinen huoneisiin, joissa on suorakaiteen muotoinen muoto. Asioiden lisäksi voit säilyttää pölynimurin, silityslaudan ja niin edelleen.

L-muotoinen vaatekaappi kammioon

 • U-muodon konfiguraatio. Se on käytännöllisin ja tilavin. Tällöin tarjotaan 100% avaruustuki.

U-muotoinen vaatekaappi kammioon

 • Corner versio. Se on melko epätavallista, mutta se mahdollistaa tilojen ongelma-alueiden korjaamisen ja tilaa tallentamista varten.

Pieni kulma-vaatekaappi kammioon

Nykyaikaiset säilytysjärjestelmät

Pukuhuoneen toimivuus määrittelee oikein järjestetyn säilytysjärjestelmän. Valitse se huoneen perusteella. On vain kolmea tyyppiä vaatekaapit järjestelmiä, harkitsemme niiden tärkeimmät edut ja suunnitteluominaisuudet.

freestanding

Kaapin huonekalujen valmistukseen tarvitaan täsmällisiä mittoja, kehittynyt muotoilu ja mestari, joka suorittaa kaiken tilauksen mukaan. Etuja ovat tallennettujen kohteiden toiminnallinen sijoittaminen, vaikuttavat määrät ja rakentamisen luotettavuus. Mutta huolimatta kaikista eduista, haitoista ja totesi: ensinnäkin hyllyt ja laatikot ovat hankalia ja vie paljon käyttökelpoista tilaa, ja toiseksi, se on mahdotonta muuttaa asettelua huonekaluja.

Keittiön säilytyskaappi

verkko

Verkkotyyppi (hunajakenno) tyyppi on universaali ja kompakti. Se koostuu kevyistä telineistä, hyllyillä on verkkopohja, samanlainen kori kiinnitettynä koukkuihin ja kiinnikkeisiin. Tämä järjestelmä on helppo asentaa - ei ole vaikea asentaa tällaista vaatekaappia varastointihuoneeseen omilla kädilläsi. Lisäksi on mahdollista milloin tahansa muuttaa pukuhuoneen kokoonpanoa.

Tärkeää! Jos verkko rakenteen tyypistä valittiin vaatekaappi kaapissa, otamme huomioon sen, että varastointi järjestelmä ei kestä raskaita asioita.

Vaatekaappi vaatekaapissa

kehys

Runkotyypin rakentaminen edellyttää metallisten telineiden asentamista, jotka on kiinnitetty lattiaan ja kattoon. Hyllyt ja hyllyt on järjestetty poikkipalkkeihin. Voit myös kiinnittää ulkovaatteen tangot. Helppo asentaa laatikoita. Tämän mallin ansioista ovat asennuksen yksinkertaisuus ja kyky muuttaa projektia milloin tahansa. Visuaalisesti tällainen järjestelmä näyttää helposti, tämä varmistetaan puolielementtien puuttuessa.

Makuuhuoneessa on luurankoinen vaatekaappi

Alueiden jaottelu

Vanhan asunnon huoneistojen pukuhuoneen toiminnan haittana on sen pieni ulottuvuus. Voit optimoida tämän ongelman suunnittelemalla huolellisesti vyöhykkeiden suunnittelun asioiden varastointiin.

Standardin mukaan vaatekaappi on jaettu kolmeen päävyöhykkeeseen:

 • Alhaisempi. On yleensä koteloita, sateenvarjoja ja muita tarvikkeita. Alempi tila on noin 0,8 m lattiasta. Kesäkengän säilytystilojen korkeus on 0,25 m ja talvilenkki 0,45 m.
 • Keskimäärin. Yleensä tarkoitettu pysyvää käyttöä varten. Ulkovaatteita on myös tilaa. Säätö vyöhyke olisi miehittää 1,5-1,7 m. Sen pitäisi olla tietyssä paikassa edelleen jakavat tilan asettamiseksi paidat, housut, hameet.
 • Ylä. Pohjimmiltaan se on telineitä, ja se on tarkoitettu kausittaisten tuotteiden sijaintiin. Voit myös laittaa vuodevaatteet, peitot, tyynyt, matkalaukut ja tavarat. Ylempi hyllyjen optimaalinen korkeus on 0,2 m ja syvyys on vähintään 0,25 m.
Pieni pukuhuone kammioon
Pukuhuoneen oikea osiointi vyöhykkeisiin tekee siitä kätevän käyttää tätä huonetta

Kätevät tallennuslaitteet

Moderni huonekalumarkkinat ovat täynnä lukuisia laitteita, jotka on suunniteltu kompaktiin ja kätevään asioiden järjestelyyn:

 • Laitteet housujen ja hameiden ripustamiseen, joissa on erityiset kumitiivisteet. Näin voit jättää jälkiä jäykkyydestä, kuten tavallisissa ripustimissa.

Henkari housuihin ja hameisiin pukuhuoneessa

 • Ripustimet, joissa ei ole yhtä, mutta useita palkkeja, auttavat asettamaan useita identtisiä asioita, jotka maksimoivat tilan käytön.

ripustin, jossa on useita ristipäitä

 • Sinun on myös tarkasteltava järjestelmiä, joilla voidaan sijoittaa helposti siteet, vyöt, vyöt, huivit jne.

Vaimennin solmuun

 • Normaalin poikkipalkin sijaan voit käyttää uutta ajatusta - pantografin nostoa. Säätövipua voidaan alentaa alaspäin.

Pantografijärjestelmä pukuhuoneeseen

 • Hyvin kätevä käyttää erilaisia ​​moduuleja kenkiin. Tämä voi olla paikka, jossa on erikoiset ulkonemat, joihin kengät on sijoitettu.

Kenkävarastomoduulit

Viimeistely ja valaistuslaite

Makuuhuoneen vaatekaappi on suljettu huone. Siksi seuraava näkökohta, jolle on tarpeen asua tarkemmin uudelleenkäsittelyä varten - on valaistus. Tähän suuntaan käytetään pieniä kohdevalaisimia tai seinävalaisimia, joilla on vapaa pyörimisnopeus haluttuun suuntaan.

spot valaistus pukuhuoneessa

Voit ajatella vaatteiden valaistusta. Tässä tapauksessa hyvä vaihtoehto on mini Led-polttimot, jotka on kiinnitetty ristikkorakenteisiin tai muihin elementteihin. Niitä ei saa sijoittaa liian lähelle hyllyjä ja tarttua vaatteisiin.

Led-valaistus pukuhuoneessa

No, jos laatikoiden sisäinen valaistus on järjestetty. Tämä voidaan tehdä LED-nauhoilla.

Laatikon sisäinen valaistus

Erillinen keskustelu - seinien koristelu. On useita sääntöjä: pinnan on oltava sileä, maalattu tai peitetty molemmilla vaaleilla väreillä. Joillakin alueilla on mahdollista järjestää peilipinta tai pehmeä verho.

Vihje! Vaaleat värit ja peilipinnat voivat visuaalisesti laajentaa tilaa. Yritämme noudattaa tätä yksinkertaista sääntöä.

Ovien osasto

Kun olet päättänyt kaavoitus- ja varastointijärjestelmästä, mene oviaukon järjestelyyn. Tämä ei ole merkityksetön, koska siinä on myös suunniteltu kuorma.

Kuvitellaan useita vaihtoehtoja pukeutumistilan oviaukon sulkemiseksi ruokasalissa:

 • Helpoin ja edullisin tapa uudistaa on jättää avaus auki. Jotkut hyllyt kantavat ruokakomeroa. Tämä vaihtoehto sopii vain käytävälle.
 • Usein käytettyjä näyttöjä avaruutta ja liukuovia varten. Liukujärjestelmän muotoilu on tilattu työpajoissa, valintaa edeltävä valinta makusi mukaan.
 • Jos kyseessä on tavallinen näyttö, sinun pitäisi tehdä se tyylikäs ja luova. Valitse sopiva tekstiili ja kehys, joka sopii täydellisesti huoneen sisätilaan.

Pieni pukuhuone kammiossa liukuovella

Keittiön peruskorjaus omilla käsillä

Ennen kuin vaihdat pukuhuoneen omalla kädelläsi haarasta, ota huomioon, että tähän varattu tila on melko pieni. Aloita asunnon valmistelu vaatekaapilla.

Suunnitelma pukuhuoneelle

Aluksi arvioi ruokakomero. Tavallisesti Hruščovissa on pantterialueiden koko noin 3 neliömetriä. m. Jos kuluttajilla ei ole tarpeeksi tilaa, voit aloittaa sen laajentamisen. Toisin sanoen yksi seinistä on purettava, ja sitten tehtävä kipsilevy. Mutta kannattaa ymmärtää, että tässä tapauksessa huoneen tila pienenee.

Ennen kuin teet vaatekaapin kammioista, harkitse tallennusjärjestelmää ja näytä se layoutin mukaan. Projektin tekeminen on välttämätöntä tarkkojen mittojen mukaisesti. Tee luonnoksia eri näkökulmista työn helpottamiseksi. Suunnittelun viimeisessä vaiheessa lasketaan muutoksen edellyttämien materiaalien kulutus.

Vaatekaappi ruokasalissa

standardi

Sisäänrakennetun vaatekaapin kokoonpano valitaan kammion muodon mukaan, vaikka tässä tapauksessa on mahdollista korjata tilaa. Tilojen säilytystilaa koskeva tavallinen asettelu merkitsee alueen käyttöä koko kehällä. Alla olevassa kuvassa on useita vaihtoehtoja rakenteiden sijoittamiselle.

Vaatekaapit haarukassa

kolmikulmainen

Äskettäin suosio vaatekaappi kolmiomainen muoto. Niiden avulla voit varata tilaa pienissäkin huoneissa. Laitteen ideoita ja piirroksia voi tarkastella alla olevassa kuvassa.

kolmiomainen kulma pukuhuone

Vapautus ja tilojen koristelu

Aloita pukuhuoneen järjestely osaston kanssa. Ensinnäkin täysin vanhoista aineista vapaana, sinun on puhdistettava lattia ja seinät pölyltä pölynimurilla ja märällä puhdistuksella. Mittaa kammion seinämien kunto ja suurien vikojen sattuessa on välttämätöntä tehdä kipsi tai levyt. Taso ja värittele katto. Levitä lattia ja peitä linoleumin avulla.

Seinien ja lattian tasoitus ruokasalissa

Asiantuntijat suosittelevat, että ne eivät käytä paljon materiaaleja seinien ja katon viimeistelyyn, koska ne eivät ole näkyvissä. Painopisteen tulisi olla pinnan tasoittamisessa. Muussa tapauksessa huonekalusuunnat voivat vääristyä.

Ilmanvaihto

Suunnittelussa talojen Hruščov ei suunniteltu ilmanvaihtojärjestelmä, joten sinun täytyy työskennellä sen itse. Tämä ongelma vaatii vähän kustannuksia. Optimaalinen teho on pakotettu ilmanvaihtolaite.

Voit suorittaa työn seuraavalla tavalla:

 • Seinän katon alle, paikka valitaan pois oviaukosta ja tehdään reikä. Se voidaan suorittaa perforatorilla ja "kruunulla" halutulla halkaisijalla.
 • Tuuletin asetetaan tuloksena olevaan reikään.
 • Seinän taaksepäin, sisäänvirtausreikä järjestetään ja peitetään tuuletusritilillä.
Pakotettu ilmanvaihto
Näin pakotettu tuuletuslaite näyttää

Puhaltimen tehokkuus saadaan tietyillä laskutoimituksilla. Sen teho on valittava huoneen tilavuuden mukaan. Toisin sanoen pukuhuoneen tilavuus on kerrottava 1,5: llä. 1,5-kertaisen ja 2,5 × 2,5-kokoisen ruokakomeroineen, jonka kapasiteetti on 11,5 m3 tunnissa.

Varastointijärjestelmien valmistus ja asennus

Heidän käsissään varastointijärjestelmä voidaan varustaa metallirakenteilla, lastulevyarkeilla, koristepinnoitteella, nauhoilla reunojen koristelemiseksi, oppaiden ja erilaisten kalusteiden varusteiden avulla. Joskus metallipinnan sijasta on puiset rakenteet.

Kokoonpanoprosessi suoritetaan käyttäen seuraavaa algoritmia:

1. Metallirakenteet sahataan luonnoksen mukaan.

2. Tehdään sahaus lastulevystä ja reunat käsitellään reunakaistalla.

3. Suorita metallirakenteiden asennus. Pystyelementit lepäävät lattialle ja kattoon. Sitten ne kiinnitetään itsekierteittävät ruuvit.

4. Muut vaakasuuntaiset elementit on kiinnitetty kokoonpanon keräämiseksi.

5. Aseta hyllyt, asenna sisäänrakennetut laatikot ja muut laitteet. Tarkista niiden horisontaalisuus.

Suorita pukuhuoneen rakenne eri elementteillä, jotka ovat tarpeen asioiden asettamiseksi: ripustimet, koukut, korit ja tavarat.

Videossa: esimerkki yleisen kehysjärjestelmän kokoamisesta.

Oven asennus ja sisustus

Asenna liukuovi omiin käsiisi ei ole vaikeaa. Se koostuu kahdesta vaiheesta: ohjainten kiinnittämiseen ja ovilehtien asentamiseen. Kun ohjaimet on kiinnitetty, kiinnitin on kiinnitetty alempiraiteeseen. Liinojen asennus alkaa ylhäältä ohjaimesta, kunnes vika on nostettu ylös ja asetettu alareunaan oleviin ohjaimiin.

Videossa: ohjeet liukuovien asennukseen.

Mitä on tarpeen pysähtyä, niin se on ovien ovien sisustuksen ajatuksia. Tässä asiassa valinta on valtava. Tässä ovat tärkeimmät vaihtoehdot:

 • Kankaan koko taso on koristeltu peileillä, piirustuksella tai ilman;
 • Liinat on valmistettu lastulevystä, jonka muotoilu on erilainen kuin väri ja rakenne;
 • Lasiset ovet, joissa on koristeellinen kuvio tai modifioitu rakenne, esimerkiksi himmeä lasi;
 • Yhdistetyt vaihtoehdot: lastulevyn materiaalien ja lasin, lastulevyn ja peilien liittäminen;
 • rottinki ja bambu kankaalla.

Pukuhuoneiden suunnittelun vaihtoehdot ovat niin suuret, että ei ole vaikeaa löytää oikeaa vaihtoehtoa, joka täyttää kaikki asiakkaan vaatimukset. Joitakin ideoita valmiista suunnittelusta ja vaatekaappien suunnittelusta ruokasalissa voidaan katsoa alla olevassa galleriassamme olevassa kuvassa.

Keittiön muuntamisen moderniksi ja tyylikkääksi pukuhuoneeksi omilla kädillä antavat henkilökohtaista osallistumista kiehtovaan prosessiin, itsevarmuuteen ja perhebudjetin säästämiseen. Suunnittelussa on kuitenkin parempi neuvotella ammattilaisten kanssa. Muussa tapauksessa voit sisällyttää fantasiaa ja etsiä epätyypillisiä ratkaisuja.

Vaatekaappi ja ruokakomero (1 video)

Valmis mini vaatekaappi vaihtoehtoja (50 kpl)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

9 + 1 =