Дай ми сърце: сувенири и подаръци под формата на сърца

Дай ми сърце: сувенири и подаръци под формата на сърца

Хубав подарък за човека, който ви е скъп, ще бъде сувенир под формата на сърце. За да направите това, ще ви трябва сърдечен шаблон за изрязване на хартия. Направете свой собствен сувенир или подарък може да бъде по всяко време, когато сте изпълнени със светлинни чувства. Лицето, за което е предназначено настоящето, ще бъде докосвано от вашето внимание. Такъв подарък ще добави към вашите отношения бележка за романтика.

Сувенир под формата на сърце със собствените си ръце

Има традиционни празници или тържества, които дават сърцата:

  • Ден на Свети Валентин (14 февруари);
  • годишнина от сватбата;
  • рождени дни на скъпи хора.

Но чувствата, които хората изпитват, не се вписват в дати на календара. Представете подарък, в който слагате парче от душата, винаги можете, когато искате да дадете удоволствие на любимия човек.

Как да направите шаблон

Модел под формата на сърце

Ако имате най-простите артистични умения, нека вашето въображение да се развие диво. Изчертайте сами шаблона за изрязване, след това го кръговете и го изрежете. Често прости шаблони се изтеглят в интернет. За да направите това, е по-добре да изберете векторни клипчета. Те могат да бъдат увеличени по размер.

Най-лесният начин е да преначертаете изображението от екрана на монитора или по-скоро да го копирате. Прикрепете към екрана тънък лист хартия и нарисувайте молив на снимката. Още по-лесно е да отпечатате модел на сърцето за изрязване на принтер. Ако няма принтер, възстановете формуляра на USB флаш устройството и използвайте центровете за продажба за печат.

Модел на сърцата за разпечатване

По-сложните модели сърца с сложни модели и инкрустации могат да бъдат отпечатани с помощта на плотер (за вземане на восъчни листове устройства). В този случай ще е необходима услугата на рекламна агенция. Направете всякаква разпечатка на шаблона на различни носители: плътна, цветна хартия, лепило и др.

Във видеоклипа: как да се направи перфектно гладко сърце

Какво мога да направя с шаблона на сърцето си

Шаблоните от сърца могат да се използват за много ръчно изработени продукти, неща, направени от собствените си ръце. Стойността на такъв подарък е по-висока от тази на сувенир, който току-що купи, защото съдържа част от сърцето и топлината ви.

Продукти от модели за дърворезба под формата на сърца:

  • Пощенски картички. Те могат да бъдат под формата на сърце или да имат привързаности вътре. Чрез свързването на няколко сърца и прикрепването им към двете страни на пощенската картичка получаваме триизмерно изображение. Kirigami (така наречената резба от хартия и фигурки) е много популярна сред любителите на ръчно изработената музика.

4

  • Възглавници под формата на сърце. Тя може да бъде декоративни възглавници за дивана. Ароматизирани, пълни с билки, с красиви апликации, украсени с цветни панделки - костюм различен материал, най-важното е въображение и желание да направите оригинален подарък.

3

  • Рамка за снимка или огледало. Шаблони ще са в основата на бъдещите кадри. Възможно е да се използват различни материали. Използва се за декориране черупки покрити с акрилен лак, оцветени дебела хартия или парчета от керамични мозайка. Снимка в рамка под формата на сърце и украса на интериора.

2

  • салфетки, направени с шаблони за рязане. Създайте цяла серия салфетки с апликации, рисунки, текстове. Те ще украсят кухнята и ще изглеждат добре на празничната трапеза.

1

  • десерт. Друга идея може да бъде кулинарни ястия с изображения на сърца. Поръсете тортата с пудра захар, прикрепете шаблон. Също така можете да отрежете бисквита във формата на сърцето, след което тортите ще бъдат по-вкусни 🙂

Бисквита под формата на сърце

С помощта на такива шаблони можете да ревитализирате мебелите в детската стая. Детето с ентусиазъм ще се присъедини към тази очарователна професия. Както можете да видите, шаблоните за изрязване на странна форма няма да са необходими за правенето на различни неща. Не бързайте да ги скриете, защото всеки ден можете да дадете топлина на родния си човек.

Как да направите насипно сърце от хартия по шаблон (2 видеоклипа)

Шаблони и сувенири под формата на сърце (45 снимки)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

49 − = 40