Изготвяме албума за сватбата: майсторски клас (+50 снимки)

Изготвяме албума за сватбата: майсторски клас (+50 снимки)

За да създадете дизайн на сватбен албум със собствените си ръце е доста символична професия, намерете идеи за декорация, защото сватбен албум е толкова важен! Сватбата е велика и радостна почивка в семейството. Тя се предхожда от много месеци на подготовка, възбуда, радостни караници. И накрая, този ден е дошъл. Развълнувани да угаждат, младоженци, щастливи родители, усмихнати роднини. Централното място в снимките е заето от булката и младоженеца. Те са герои на деня. Зашеметяваща рокля, подробни грижливи аксесоари за нея - ръкавици, жартиери, дюфели, чанта. Такава рокля, която младоженецът никога не е облечен. Тя се чувства като кралицата на топката.

Разбира се, искам да се запишете за бъдеща семейна история на всеки момент от този важен ден, зашеметяващата сватбата, много часове на забавление, но най-важното е, че всеки момент докосване на присъединяване на двете семейства в една.

фото албум собствени дизайнерски идеи

И тогава празникът шумно, емоциите утихнаха. И искам мълчаливо да се наслаждавате на всеки миг от сватбата. Преди теб - купчина ярки, докосващи, смешни, смешни снимки. Запази ги за много години, защото потомците ще помогнат на сватбения албум. Може да се купи в магазина. Но тогава ще бъде просто място за съхраняване на снимки. И ако направите албум за сватбени снимки със собствените си ръце, можете да направите подпис или коментар на всеки от тях, можете да поставите част от душата си в тази семейна реликва. Много години по-късно, на снимката по-ярка и апетитна да се трупат на масата в предната част на снежнобял сватбена торта булката и младоженеца, просто леко ще носи брачна халка върху тънък пръст на млада булка развълнуван булка.

За да направите самостоятелен албум, който да е живял в продължение на много години и изглеждаше впечатляващ, ще трябва да се приложи максимално усърдие и търпение към неговия дизайн със собствените си ръце. Корицата трябва да съдържа снимка на младоженците.

фото албум собствени дизайнерски идеи

Няколко варианта за сватбен албум

На рафтовете на магазина ще намерите разнообразие от фотоалбуми с различни видове снимки в тях. Майсторският клас за създаване на собствен албум ще намерите в интернет.

фото албум собствени дизайнерски идеи

Листове с "джобове" за снимки.

Пластмасовите прозрачни пликове предпазват картината от повреда и прах. Можете лесно да извадите снимки, да разменяте места. Такива монтажи са безлични, идентични, подходящи за снимки със същия формат. Албумът ще изглежда само поредица от кадри. Корицата се избира в съответствие с вкусовете на собствениците.

фото албум собствени дизайнерски идеи

Листове - магнити

Това нововъзникнало изобретение прави възможно да се организират картини в различни перспективи. Те се прилагат към страницата и се държат върху нея с помощта на лепило. На снимките са покрити със специален филм. Това е удобна, красива оригинална версия. Но с течение на времето не знаете как ще се държи касетата, дали лепкавото вещество ще изсъхне. В този случай, просто можете да загубите снимките, те ще паднат от албума, независимо колко силна е корицата.

фото албум собствени дизайнерски идеи

Поставки с "ъгли"

Това, макар и остарял, но надежден начин за съхраняване на семейни снимки. Такова фолио може да бъде направено в античен стил. В края на краищата това беше преди и снимките бяха прикачени към албумите. Първо, те забиха красиви рязани ъгли на плътни листа, а след това в тях бяха вмъкнати портрети. И както показва практиката, такива привързаности са оцелели за повече от едно поколение и семейната история в фотоалбумите е била съхранявана без загуба.

Днес болезнената работа по проектирането на ъглите за снимки със собствени ръце може да бъде заменена с модерни парчета под формата на двустранен стикер или тънка лента.

фото албум собствени дизайнерски идеи

Погледнете в Интернет за майсторски клас за декориране на ъглите. Ако албумът е стилизиран в древността за такива закопчалки, можете да засадите декоративни елементи - дантели, пайети, апликации. Ако покритието с вкус, ще получите уникален реколта - изключителна декоративна работа.

фото албум собствени дизайнерски идеи

Надписи под снимките

Сватбен албум не е само серия от снимки. В семейната реликва се превръщат в коментари, подписи и желания. Майсторски клас за писане на надписи със собствените си ръце няма да ви трябват. Покажете въображението си. Тогава снимките ще намерят глас и звук. Как може това да бъде формализирано на практика? На първия лист се поставя основната тържествена снимка на младите. Под него можете да напишете "Поздравления за любимия ви". Тук булката и младоженецът могат да оставят топло думи за чувствата си от години. Със сигурност ще има снимки на родители, близки роднини. Под снимките в албума поискайте от тях да напишат желанията си или думите им. Възрастните ще го направят с удоволствие.

Под снимките на приятелите могат да се поставят кратките си хумористични пожелания. Всяка година тези коментари ще стават все по-скъпи и по-топли, за да бъдат възприети.

фото албум собствени дизайнерски идеи

Вашият сватбен фотоалбум, декориран със собствените си ръце, може да се превърне в антистрес терапия в облачно за семейните дни. Топлите спомени за щастливия старт в семейния живот ще помогнат за възстановяване на свежестта и дълбочината на чувствата. Вместо кавга, погледнете заедно снимките на сватбата, седнали на главата на дивана. И всички проблеми ще се оттеглят.

фото албум собствени дизайнерски идеи

Майсторски клас по дизайна на корицата

Първо, връзката и покритието трябва да са здрави, добре закрепени и най-добре зашити. В края на краищата, това ще се окаже доста тежко и дебело. Покрива фото книги от изкуствена или естествена кожа, кадифе, коприна. Всяка двойка се подбира според техния вкус. Албумът трябва да съдържа най-малко 50-60 снимки. Капакът трябва да е дебел, дебел, с екран за снимка на младоженците. Главният клас предлага много възможности. Ако вашата сватба албум със собствените си ръце ще се съхраняват на мястото на чест, а не в килера в купчина други книги, първата капака могат да бъдат украсени с цветя, дантели, инкрустирани перлени мъниста сърца и пръстени.

Коженото обвързване защитава съдържанието на албума от влага или огъване. Ако падне, снимките няма да паднат. За надеждност можете да намерите албум с красива фалшива катарама.

фото албум собствени дизайнерски идеи

Цветът на корицата е въпрос на всеки вкус. Някой като приличен естествен цвят на кожата. Булката може да избере бял сатен албум. На нея двойният портрет на младоженците ще бъде ясно маркиран. За капака трябва да изберете най-добрата картина. Оформянето на собствените си ръце с кадифе или ръчно изработени дантели изглежда луксозно и уникално.

фото албум собствени дизайнерски идеи

Майсторски клас за изграждане на "сюжета" на албума

фото албум собствени дизайнерски идеи

Албумът трябва да отразява интересите, предпочитанията на своите собственици. Тоест вкусът и въображението на булката и младоженеца ще бъдат отразени в страниците му. Тя трябва да бъде не само портретна поредица, а по-скоро фоторепортаж за събитията от сватбения ден.

След портретите на младоженеца с булката на първата страница можете да поставите снимка на следните моменти:

 • събиране на булката и младоженеца в родителския дом;
 • детски снимки;
 • регистрация на сватбеното шествие;
 • обратно изкупуване на булката;
 • брачна церемония в кантората или на красива тревна площ. Тук трябва да заснемете как младите хора обменят пръстени, първата си публична целувка и първия танц на младоженците. Възползвайте се от момента, улавяне на булката в кръга на други булки. Назвайте снимката "Букет на щастието";
 • фотосесия в красиви места и близо до паметници с полагане на цветя. Това е традиция;
 • във всяко семейство има възрастни роднини, които не могат да присъстват на сватбеното тържество. Младите много ги уважават, ако в този тържествен ден те ще си спомнят и ще дойдат до домовете си на красиви коли и сватбени рокли. Снимките със старите винаги са много докосващи и топло;
 • голямата част от албума е посветена на сватбения празник със своите традиционни състезания, ритуали, церемония по сиренето. И така нататък. Тук царува радост;
 • нощни фойерверки и заминаващи колички на младите съпрузи.

фото албум собствени дизайнерски идеи

Сватбен албум стил

Изготвянето на фото албум със собствени ръце за младоженка е сериозен проблем. Те въведоха въображението си, артистичен вкус в него. Фотоалбумът трябва да се комбинира със стила на сватбеното тържество. Ако това е европейски стил, то облеклата на булката и стриктната рокля на булката ще изглеждат изящни в строги цветове и благородни дизайнерски материали. Това е кадифе, сатен, дантела. Основният клас в интернет дава препоръки за комбинацията от стилове.

Картини от сватбата в стила на страната могат да бъдат поставени сред приложенията на диви цветя в ъглите, имитиращи листа или трева. Корицата на този албум трябва да бъде направена ярка, използвайки орнаменти и цветове.

фото албум собствени дизайнерски идеи

Вземете регистрацията на специалист, ако има такава възможност. Той ще ви даде майсторски клас за всякакъв вид работа в албума. Има оригинална техника за дизайн за scrapbooking. Това е стил на декорация, който използва дантели, панделки, мъниста, пайети, фолио.

фото албум собствени дизайнерски идеи

Майсторски клас в scrapbooking

 • Ние правим албума напълно със собствените си ръце. Форматът на листовете се изчислява според наличните снимки. На всеки лист поставяме една снимка и я разясняваме. Ние се присъединява към листа на акварел хартия за плътност по двойки с лепило. Ние украсяваме листата със златни мотиви, използващи шаблони. На ръбовете на листовете извършваме суха четка със злато.

фото албум собствени дизайнерски идеи

 • Отделно, изрязваме субстратите за снимки. На тях с помощта на същите шаблони прилагаме фрагменти от модела. В ъглите на тези листа направете прорези за снимката. Поставяме върху листовете на основата и поставяме снимките върху тях.

фото албум собствени дизайнерски идеи

 • Около субстрата можете да поставите дантела, сатенена панделка, пайети, цветя. Но преди декорирането на снимките. Помислете върху дизайна, В пъстър, снимките не трябва да се губят.

фото албум собствени дизайнерски идеи

 • За корицата, нарязахме дебел картон до размер, малко по-голям от албумите. Залепваме го с кадифе или друг красив материал. Можете да го украсите с надпис "Най-щастливият ден", "Честита сватба". Можете да поставите тези надписи с малки перли или мъниста. От друга страна, покрийте със собствените си ръце красиво приложение на бели цветя или опънете лента от красива дантела.

фото албум собствени дизайнерски идеи

 • За обем под кадифе, е възможно да се сложат листове синтон.

фото албум собствени дизайнерски идеи

 • Събираме всички подробности, както е показано в класа на видеоматериала. За да направите това, в листовете и кориците на дупката дупка, ние правим дупки, Вмъкваме пръстени в тях. Тази връзка дава възможност за свободно отваряне на албума, без да се повредят листовете и снимките.

Видео галерия

Фотогалерията

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

4 + 2 =