Applicering av färgat papper med en mallfisk

Applicering av färgat papper med en mallfisk

Barn börjar studera vatteninvånare från enkel och enkel fisk. Det bästa sättet för dem att komma ihåg hur de ser ut är att rita eller göra. Naturligtvis får de unga skaparna att det inte alltid är korrekt, men eftersom mallen fiskar - en utmärkt lösning för kreativitet, samt att utforska det marina livet.

Fiskmönster

För att skapa en vacker och exakt applikation med barnet är det bäst att använda fiskmallar för en bypass. Sådana stenciler kan också användas som delar. Barn älskar att färglägga de färdiga bilderna, de kommer före och med snygga konturer, och barnens uppgift är att ge en bild av färg.

Hur man gör ett fiskmönster?

Först och främst är det värt att prata om var man ska få en mall för carving i form av en fisk. Om du har de enklaste kunskaperna i konst eller du kan rita bra, är det lättare att förbereda mallen själv. På en vanlig papper, skiss. Ju enklare figuren desto bättre, för barnet måste gradvis lära sig de minsta detaljerna.

Det är bäst att beställa dig själv med kartong och skär ut fiskens stenciler, eftersom tätt material är starkare och bekvämare att skissera.

Tillämpning av fisk

Om du inte vet hur man ritar, kan du gå åt andra hållet. Snabbt och enkelt sätt - ladda ner färdiga mallar av fiskstensiler från Internet och skriv ut på skrivaren. Bilden måste klippas ut på konturen, om så önskas kan den dekoreras med färgat papper eller målas med filtpennor tillsammans med barnet. Om du inte har en skrivare kan du ombilda bilden som hittades på Internet från dataskärmen. För att göra det enkelt: fäst ett tunt pappersark på skärmen och cirkla konturerna med en penna.

På videon: hur man gör ett fiskmönster med egna händer

Applikation med "Goldfish" -mallen (Master-klass)

applique - Det här är en väldigt användbar lektion för barn. De lär sig att använda lim och sax, tåg punktlighet, fantisera, att kombinera färgerna i bilden, utveckla motorik händer och abstrakt tänkande. Att arbeta med ljusa färger, skapa bilder från små detaljer är också en bra underhållning för barn från 4 år.

För att skapa en applikation behöver du:

  • kartong;
  • färgat papper;
  • saxar,
  • lim.

Hur man gör en fisk från papper

Skapandet av en applikation med en mall innehåller flera steg:

1. Ta en av de enkla fiskstenarna och skissera detaljerna, förbered kartongmönstret för barnet.

Fiskmönster detaljer
Fiskmönster detaljer

2. Hitta en tät kartong för bakgrunden och flera ark färgat papper. Först cirkla fiskens torso, klippa och klistra in i kartongen. Svans och fenor gör en färg, lima dem försiktigt sida vid sida.

Fish Master Template
Lim stammen och svansen

3. Gör flingor - Det här är det mest intressanta i processen att skapa en guldfisk. Cirkla den färdiga mallen och dra med en enkel penna några vågar och placera dem jämnt över delen.

Fish Master Template
Rita vågar för excision

4. Skär ut skalorna, böj dem i rät vinkel. Sprid limet på sidan och lim det över fisken. Skala kommer att ge volymen av framtida hantverk och en anteckning av originalitet. Ovanligt hantverk - en pant att barnet kommer att vara intresserad av att arbeta med dig.

Fish Master Template
Vi limar fenorna och detaljerna med skalor

5. Fisken behöver naturligtvis ett öga. Klipp ut en cirkel av vitt papper, proportionellt ordna det på hjälten i ansökan. På samma sätt, gör en elev av svart papper. Då är det en fråga om smak och fantasi.

Fish Master Template
Limma ögat

6. Dekorera bakgrunden. Du kan klippa alger eller stenar också från färgat papper.

Fish Master Template
Vi limar delarna i form av alger och stenar

Guldfisk är klar. Det är så enkelt att göra små hav invånare i färgat papper, kommer barnet älskar att arbeta med ljusa pappersark och en gyllene mönster härskare över havet kommer att förenkla sitt arbete.

Fiskeapplikation med egna händer (2 videor)

Fiskmallar och idéer för applique (42 bilder)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

38 − = 36