Teknik af decoupage af påskeæg: arbejde med æggehvide

Teknik af decoupage af påskeæg: arbejde med æggehvide

Påske begyndte at fejre længe før fremkomsten af ​​kristendommens tradition i Rusland. Traditionelt blev det festlige bord dekoreret med æg. De er et symbol på livet, fortsættelsen af ​​familien og en integreret del af de gamle slaviske traditioner. Ifølge gamle traditioner blev påskeæget malet eller malet. Nu er nye og moderne dekorationsteknikker begyndt at dukke op. Decoupage af påskeæg er en fantastisk måde at gøre ferien lysere.

Decoupage af påskeæg

Decoupage teknik

Under decoupage bør forstås traditionel anvendelse. For at dekorere et objekt limes forskellige detaljer af et billede eller et mønster, så er det resulterende mønster dækket af en klar lak for at bevare den. I butikkerne sælges servietter - dette er det bedste materiale til decoupage. Denne teknik er tilgængelig for alle, der ønsker at gøre et festligt bord lyst og mere glædeligt. Æg til æsker dekoreret, så vil deres familie og gæster glæde sig over denne lyse ferie. En master klasse hjælper dig med at lære at arbejde i denne teknik.

Afkobling påskeæg

Egenskaber ved anvendelse af teknologi

Der er mange muligheder for at dekorere æg til påske ved hjælp af denne teknik. Til arbejde passer færdigkokte æg og dekorative billets og endda en tom skal. Hvis i fremtiden planlægges at symbolisere ferien, dekoreret i decoupage-teknikken, er det ikke nødvendigt at bruge lim til limning af fragmenterne på billedet. I stedet for det kan du bruge almindelig æggehvide, den har fremragende bindingsegenskaber. Også en god idé er at bruge en pasta fremstillet af stivelse.

Hvis du har brug for at male skallen, er det bedre ikke at bruge nogen kunstig farve til dette - skallen har porer og kan lade ind forskellige og ikke nyttige elementer.

Maling påskeæg

Decoupage og klud

Servietter til afkobling af æg til påske bruges meget anderledes, du kan bruge både simple enkeltlagede og specielle. Elementer af servietter og billeder er skåret med saks, det er bedst at bruge tynde sakse til dette formål. Det korrekte valg af sakse er især vigtigt, når du skal lim et hvidt element på den hvide skal.

Sammen med udskæringen indebærer decoupage af æg også at trække ud - her er forskellige elementer af billedet revet af hænderne, og kanterne af disse stykker giver effekten af ​​fjerning.

Med hensyn til valget af billedet ser tegningerne med lyse blomster- og forårsmotiver godt ud. Det kan være en række blade, fugle og noget. For børn, vælg de rigtige billeder, og decoupage af påskeæg i traditionen "Gzhel" vil give en særlig unikhed og raffinement til festbordet. For at opnå et ideelt resultat behøver du kun en lille fantasi.

Decoupage af påskeæg med servietter

På videoen: Master klasse til decapping påskeæg

Arbejde med æggehvide

For at dekorere påskeæg, skal du:

  • færdiglavet hvidt kyllingæg;
  • et rå protein;
  • servietter (enkeltlag eller flerlags farve);
  • Sax (ideel til denne opgave, manicure, det er praktisk at skære små ting);
  • flad børste.

Nødvendige materialer til afkobling af æg

Før du afkobler æg, skal du kende nogle få små hemmeligheder - med dem vil hele processen gå ret, og alt vil være meget smukt. Proteinet, som vil blive brugt i stedet for kemisk lim, anbefales ikke at slå. Hvis proteinet stadig rystes, kan der på bagen forblive bobler, hvorfor hele applikationen ikke har et meget pænt udseende. Proteinet er omrørt med en gaffel - det gør det ikke muligt at skumme, men kun bryde dets struktur.

Nu kan du gå til serviet: bundlaget adskilles, hvis alt arbejde er færdigt med toppen. Dette er vigtigt for flerlagsservietter. Billedet bør bedre udarbejdes på forhånd - stiklinger påføres skallen og se om overfladen er tilstrækkelig, om billedet passer helt.

Decoupage af kyllingæg

Det skal tages i betragtning, at jo større størrelsen af ​​den valgte tegning eller det enkelte element er, jo vanskeligere er det at arbejde med det. Store elementer er vanskeligere at holde jævnt på grund af den runde form af kyllingeproduktet. Ved hjælp af en børste bliver et påskeæg smurt, decoupage kræver i denne sag ekstrem nøjagtighed.

Det påførte lag af protein kan gøre skallen meget glat, hvilket øger risikoen for at bryde ægget.

Til området smurt med protein, påføres elementet fra serviet og indsættes enten med hænder eller med en pensel. På toppen af ​​elementet er også dækket med protein - påfør et lag forsigtigt fra midten af ​​serviet til kanterne. Under arbejdet skal man stræbe mod at ikke røre allerede vedhæftede detaljer i tegningen.

Når billedet er helt klar, fedt igen med påskeæg. Decoupage på overfladen skal nødvendigvis tørre, og derefter skal det behandles igen med protein, indtil det tørrer helt. På dette stadium er vores mesterklasse færdig, hele processen kan gøres på de andre æg.

Vintage decoupage af påskeæg

Andre bindemidler

Påskeæg i decoupage teknikker er også dekoreret med billeder og lim på stivelse eller gelatine ved hjælp af sukker sirup. Limgelatin fremstilles simpelthen: pulveret hældes med vand i de proportioner, der er angivet af fabrikanten, og gennemblødes, derefter sammensætningen filtreres og opvarmes, indtil granulerne opløses fuldstændigt. Hvad angår applikationsteknikken, er det ikke anderledes end teknologien med proteinet. Denne μ decoupage af æg kan trygt anvendes sammen med andre klæbemidler.

Idé til afkobling af æg

Også ofte udfører decoupage af træ æg, denne teknik er noget anderledes end at dekorere almindelige æg med servietter. Først og fremmest træfladen er jorden og jordet i flere lag. Godt og videre på et serviet er billedet, der er fastgjort af lim PVA og en akrylmaling, lagt på basis. Påskeæg decoupage - det er smukt, simpelt og spændende. Og denne aktivitet vil være meget populær hos børn, fordi de er meget glad for at vise kreative evner.

Idéer til afkobling af kylling og træ påskeæg (2 videoer)

Idéer til afkobling af æg til påske (36 billeder)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 54 = 57