Anna sydämeni: matkamuistoja ja lahjoja sydämen muodossa

Anna sydämeni: matkamuistoja ja lahjoja sydämen muodossa

Kiva lahja ihmiselle, joka rakastaa sinua, on sydämen muotoinen matkamuisto. Tätä varten tarvitaan sydänkuvio paperin leikkaamiseksi. Tee oma matkamuisto tai lahjasi milloin tahansa, kun olet täynnä kevyitä tunteita. Henkilön, jolle esine on tarkoitettu, koskettaa sinun huomionne. Tällainen lahja lisää suhteellesi romaanin merkinnän.

Matkamuisto sydän muodossa omilla käsillänne

On olemassa perinteisiä juhlia tai juhlia, jotka antavat sydämet:

  • Ystävänpäivä (14. helmikuuta);
  • hääpäivä;
  • rakkaiden ihmisten syntymäpäivät.

Mutta tunteet, joita ihmiset kokevat, eivät sovi kalenteripäiviksi. Esitä lahja, jossa laitat sielun sielun, aina, kun haluat rakastaa.

Mallin tekeminen

Kuvio sydämen muodossa

Jos sinulla on yksinkertaisimmat taiteelliset taidot, anna mielikuvituksesi valloilleen. Piirrä katkaisukuvio itse, ympyröi se ja leikkaa se ulos. Usein yksinkertaisia ​​stensiilejä ladataan Internetissä. Tätä varten on parempi valita vektori cliparts. Niitä voidaan suurentaa.

Helpoin tapa on redrawata kuvaa näytönäytöstä tai kopioida se. Kiinnitä ohut paperiarkki ruudulle ja piirrä kuvan kynän ääriviiva. Kirjoittimen leikkaamiseen on entistäkin helpompi tulostaa sydämen kuvio. Jos tulostinta ei ole, nollaa lomake USB-muistitikulla ja käytä myyntipisteitä tulostukseen.

Sydämen malli tulosta varten

Monimutkaisempia sydämen malleja, joissa on monimutkaiset kuvioinnit ja insertit, voidaan tulostaa käyttämällä plotteria (laite stensiilien valmistamiseksi). Tällöin tarvitaan mainostoimiston palvelua. Tee minkä tahansa tulosteesta eri tiedotusvälineissä: tiheä, värillinen paperi, liima-aine jne.

Videossa: miten tehdä täysin sileä sydän

Mitä voin tehdä sydämeni stencilillä?

Stencils of hearts voidaan käyttää monia käsintehtyjä tuotteita, omia käsityksiä. Tällaisen lahjan arvo on korkeampi kuin juuri ostetun matkamuistin arvo, koska se sisältää osan sydämestäsi ja lämpöäsi.

Tuotteet, jotka on valmistettu sydämen muotoilun kuvioista:

  • postikortit. Ne voivat olla sydämen muotoisina tai liitetiedoissa. Yhdistämällä useita sydäntä ja kiinnittämällä ne postikortin molemmille puolille saamme kolmiulotteisen kuvan. Kirigami (ns. Veistämällä paperista ja tekemisestä figurines) on erittäin suosittu faneille käsintehty musiikki.

4

  • Tyynyt sydämen muodossa. Se voi olla koristeellinen tyyny sohva. Maustettu, täynnä yrttejä, kauniita applikaatioita, koristeltu värillisellä nauhalla - erilaiset materiaalit, mielikuvitus ja halu tehdä alkuperäinen lahja ovat sopivia.

3

  • Kuva- tai peilikuvake. Stencilit muodostavat perustan tulevalle kehykselle. On mahdollista käyttää erilaisia ​​materiaaleja. Koristekäyttöön on upotettu akryylilakka, värillinen paksu paperi, mosaiikki tai keramiikkakappaleet. Sisustuksen sisustuksessa koristeltu kehyksen muoto sydämen muodossa.

2

  • lautasliinat, joka on tehty leikkaamista varten. Luo koko sarja lautasliinoja appliquilla, piirustuksilla, teksteillä. He koristelevat keittiön ja näyttävät mukavalta juhla-pöydältä.

1

  • jälkiruoka. Toinen ajatus voi olla kulinaarisia ruokia, joissa on kuvia sydämestä. Ripottele kakku jauhemaisella sokerilla, kiinnitä stensiili. Voit myös leikata keksiä sydämen muotoon, sitten kakut ovat herkullisempia 🙂

Keksi sydämen muodossa

Tällaisten stensiilien avulla voit kehittää huonekaluja lastenhuoneeseen. Lapsi liittyy innokkaasti tähän kiehtovaan miehitykseen. Kuten näette, malleja epätavallisen muodon tekemiseen ei ole tarpeen erilaisten asioiden tekemiseen. Älä kiiritse niitä, koska voit antaa lämpöä syntyperäisellesi joka päivä.

Kuinka tehdä irtotavarana sydän paperista mallin mukaan (2 videota)

Mallit ja matkamuistot sydämen muodossa (45 kuvaa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

67 − 57 =