Kauniin decoupageen salaisuudet – kirjoituspöydän koristelu (mestariluokka!)

Kauniin decoupageen salaisuudet – kirjoituspöydän koristelu (mestariluokka!)

Olitko kyllästynyt huoneesi suunnitteluun? On monia tapoja muuttaa tavallinen asia taideteoksi, ja yksi niistä on decoupage-tekniikka. Se alkoi olla käytössä keskiajalla, mutta aikamme on edelleen asiaankuuluva. Jotta dekoupage omalla kädelläsi, tarvitset luovaa ajattelua ja vähän käytäntöä.

Esineiden koristelu decoupage-tekniikassa

Decoupage-tekniikan ominaisuudet

Decoupage-tekniikka Onko jäljitelmä maalaamisesta esineissä. Valmis tuote on lakattu. Samalla työ ei maksa paljon, koska materiaalit ovat kaikkien käytettävissä. Ja voit työskennellä millä tahansa pinnalla: puu, lasi, muovi, keramiikka, kangas, nahka ja nahka.

Puuportaan decoupage

Perus työkalut:

 • kuva (valokuvat, tulosteet tai kolmikerroksiset lautasliinat);
 • decoupage liima (sopiva ja tavanomainen PVA);
 • akryylimaalit;
 • pehmeät synteettiset harjat;
 • vesiliukoinen akryylilakka;
 • sienet.

Yleisestä ajatuksesta riippuen saatat tarvita lisäkoristeita, kuten helmiä, nauhoja, vanhoja sanomalehtiä jne.

Pinta, johon kuva on tehty, on valmistettava. Puusta täytyy poistaa lakka, hiekkaa se ja levittää kittiä. Lasi, keramiikka ja muovi puretaan alkoholilla. Kangas pestään ja silitys. Usein uudet toimijat eivät ole vaarassa ottaa huonekalujen sisustusta peläten, että he poistavat kannen, mutta työ ei toimi. Älä pani, jos teet virheen, voit aina käynnistää prosessin uudelleen.

Kirjoituspöydän decoupage lautasliinalla (master class!)

Puupöydän decoupage lautasliinoilla

Jopa aloittelija voi tehdä huonekalujen purkamisen omilla käsillään. Voit koristella mitä tahansa esinettä, olkoon se vaatekaappi, pöytä, lipasto, tuoli tai sänky. Mutta että viimeistelty työ näytti sopivalta, sinun on harkittava huoneen yleistä muotoilua. Maalaistyyliin, kasvien kuvioihin, asetuksiin ja lemmikkieläinten kuva sopii hyvin. Valitse pop-taiteen disko-teemoja tai tunnuksia viime vuosisadalla. Vanhainta tyylillä alkuperäisistä vanhojen sanomalehtien pistokkaista, jotka huutavat otsikoita, ovat alkuperäisiä.

Suosituin tapa on ikääntyminen. Harkitse, miten pääset käsittelemään säännöllistä kirjoituspöytää omiin käsiisi:

1. Työskentelemme erikseen ylä- ja jalkojen kanssa, joten irrota ne kätevästi. Me puhdistamme ihon kudoksella aina puuhun saakka ja rasvahappoa sitä alkoholilla. Huonekaluista, halkeista ja siruista tuli näkyvä, joten peitä ne kiteillä.

Master-luokka taulukon irrottamisessa
Työskentelemme pinnalla hiekkapaperilla

3. Sovellamme kevyesti mustia aivohalvauksia paikkoihin, jotka haluamme ikääntyä. Sitten hankaa ne kynttilällä. Vaharamut on poistettava harjalla.

4. Peitä pinta valkoisella maalikerroksella. Otamme ihon ja kevyesti puhdistetaan ikääntymispaikat.

Master-luokka taulukon irrottamisessa
Pinta maalataan valkoisella maalilla

Kaikkien materiaalien suositteleminen on maalattu valkoiseksi. Älä kiinnitä kuvaa tummalle pinnalle, muuten se menetetään.

5. Ota lautasliinat ja erotkaa kaksi valkoista kerrosta, emme tarvitse niitä. Kuvassa oli vain kerros. Levitä se valmistettuun pintaan mallin määrittämiseksi. Muista kuitenkin, että märkä lautasliina ulottuu hieman, ja piirustus vie enemmän tilaa.

Master-luokka taulukon irrottamisessa
Määritä kuvan sijainti

Älä leikkaa kuvioita saksilla. Kun katkaiset kuvan, reunat voidaan helposti liukua yleiseen taustaan. Rajatut reunat saavat silmäsi.

6. Laita nappikuppi etusivulle ja suihke vedellä. Taitokset ilmestyivät. Sinun on levitettävä ne kevyesti sormillasi. Työnnä varovasti niin, ettet repeele lautasliinaa. Mutta jos tiedostossa on paljon vettä, ei pitäisi olla mitään ongelmia.

7. Aseta arkki nyt lautasliina puupinnalle ja poista se varovasti kuvasta. Kuvien päälle, levitä liimaa pehmeällä harjalla ja anna työ kuivua.

8. On aika ottaa tausta. Nyt asetamme kultainen maali. Tarvitsemme kevyt pinnoite joillakin paikoilla, ei kiinteä väriä, joten käytä vain kuivaa harjaa. Voit vapaasti mennä yli lautasen reunat, ne on peitelty.

Master-luokka taulukon irrottamisessa
Väritä tausta

Jos liikaa vapaata tilaa on mahdollista, voit maalata maaleja rypistynyttä paperiarkkia, jolloin saat kaoottisia pisteitä.

9. Levitä useita lakkakerroksia. Varmista, että pinta on kokonaan peitetty. Tässä vaiheessa työ on valmis. Annettiin uusi elämä vanhalle pöydälle.

Tämä tekniikka soveltuu myös lastenhuoneeseen. Kauniisti näyttää decoupage lasten pöytä keijuja, prinsessoja tai kirjoituskoneita. Valitse, mitä lapsi haluaa.

Videossa: vanhan työpajan master-luokan decoupage

Pienien sisustustuotteiden sisustus

Luo pieni käsite dekoupage-tekniikalla omalla kädelläsi. Tämä on mielenkiintoinen lisä sisustukseen. Matkalaukku on myös hyvä lahja perheelle tai ystäville. Ideoita pienien esineiden purkamiseksi voi olla erilainen, voit käyttää vanhoja perhekuvia tai vintagekuvia.

Useimmiten koristele kohteita kuten:

 • pullot;
 • aluksella;
 • levyt;
 • valaisimet;
 • kellot ja paljon muuta.

Purkavat laatikot kengistä

Yleisesti ottaen työn periaate on sama kuin huonekalujen koristelussa. Tiedostomallin lisäksi on toinen tapa piirtää kuva. Se levitetään kohteen pinnalle, ja se on runsaasti päällystetty liimalla kuvan päälle. Liitä ensimmäinen keskikohta ja siirry varovasti reunuksiin. Suurten objektien tapauksessa tämä menetelmä ei toimi, koska tauluja on. Ennen lakkaamista, voit kirjoittaa lahjaksi iloisen toiveen tai latinalaisen aforismin.

Opi tekemään käsintehdyt artikkelit, ne varmasti tuovat hymyn rakkaisiisi. Älä käytä paljon rahaa koristella talosi. Voit tehdä vanhojen huonekalujen purkamisen tai luoda alkuperäisen sisustuksen.

Ideoita esineiden purkamisesta puusta (2 videota)

Huonekalujen ja sisustustuotteiden decoupage (36 kuvaa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 8 = 1