Kuinka koristella lasit omalla kädelläsi (+40 kuvaa)

Kuinka koristella lasit omalla kädelläsi (+40 kuvaa)

Häät silmälasit ovat yhtä tärkeitä kuin morsiamen, kakun tai hallin sisustuksen kimppu. Anna muutaman minuutin, mutta heitä kiinnostaa kaikkien huomio. Toisin kuin kaikki muu, heitä voidaan säästää pitkään, häät jokaiselle vuosipäivälle.

Lasillisten rekisteröinti samppanjaa varten tulevaisuuden morsiamelle voidaan antaa asiantuntijalle. Mutta on paljon mielenkiintoisempaa tehdä tämä omalla kädellä morsiamelle, samalla kun osoitat ompelutaidoistasi ja hyvän maun. Kärsivällisyydellä ja tarkkuudella saat todellisia taideteoksia.

lasien koristelu

Perinne lyödä lasillisten onnellisuutta samppanjaa kohtaan on vähitellen muuttumassa menneisyydeksi. Mutta voit järjestää omia käsiäsi pari paria. Yhdestä vanhemmuudesta he juovat rekisteriin, toisesta - juhlallisuutena ja kolmas, yksinkertaisin, voidaan rikkoa.

Rekisteröinti edellyttää tiettyjen sääntöjen tiukkaa noudattamista:

 • Ennen kuin aloitat, pese lasit paikoilleen ja pyyhi varovasti alkoholilla tai asetonilla pinnan rasvanpoistoon.
 • Pese kädet ja pidä kosteat pyyhkeet lähistöllä.
 • Käytä eri koriste-elementtejä eri liimalla. PVA hyvin liimat nauhat, nauhat, höyhenet ja kangas. Pienille kipinöille, helmille ja strassille sopii syanoakrylaattiin liima. Suuret helmet kiinnittävät liiman "nestemäiset naulat" tai pistoolin luotettavasti.

lasien koristelu

Poista liima-aineet pesemällä asetonilla tai liuottimella. Pieniä pisaroita varten ottakaa hammastikku, puuvilla tai neula. Hyvä valaistus on tärkeää, muuten et huomaa pieniä puutteita.

lasien koristelu

koristelu

Pitsi ja kangas

Yksinkertaisimmillaan omien käsitystensä avulla liimataan silmälasit pitsiä pitkin. Se näyttää tyylikkäältä ja lempeältä. Sinun ei tarvitse master-luokkaa.

Ainoa ehto - valitse riittävän laaja, rehevä pitsi, joka pitää muodon hyvin. Leikkaa tarvittava pituus nauhasta ja kääri se viinilasin ympärille, ylhäältä ylhäältä 1,5 - 2 cm, jotta liima ei pääse suuhun. Pitkässä fougèle tyylikkäästi näyttää

Perinteinen vaihtoehto - valkoinen pitsi hopeinen tai kultainen lurex. Näyttää hyvältä beigen, kerman, vaniljan ja norsunluusta. Mutta kukaan ei kiellä sinua käyttämään kirkkaita, rikas sävyjä, jos se tukee häitä tavallisessa tyylissä.

Ainoa ehto - valitse riittävän laaja, rehevä pitsi, joka pitää muodon hyvin.

 • Leikkaa tarvittava pituus nauhasta ja kääri se viinilasin ympärille, ylhäältä ylhäältä 1,5 - 2 cm, jotta liima ei pääse suuhun.
 • Pitkässä fougèle tyylikkäästi näyttää "hame", laittaa jalka.
 • Voit tehdä pohjaan laajan "vyön" ja erottaa lasista, lehdistä ja muista elementeistä lasin helpotusnauhoja.
 • Jos lisäksi käytät strassiä, on tärkeää tietää toimenpide. Muussa tapauksessa tuote näyttää korostuneelta ylelliseltä ja karkealta. Muutamat pienet strassit antavat tiukan pitsijuhlat ja tyylikkyyden.

lasien koristelu

maalit

Maalaa omalla kädelläsi maali, ei tarvitse olla ammattimainen taiteilija. Stencils teema häät löydät useimmissa myymälöissä tavaroita neulontaan. Tai vain tulosta haluamasi kuva. kiinnittyä kuva erityinen lakka. Saat sinne.

lasien koristelu

Seuraavaksi pieni pääluokka:

 • Ylhää lasia naulakotilla. Pidä se vain tälle paikalle.
 • Ota kuva tai stensiili, kostuta paperi ja kiinnitä se haluamaasi paikkaan sisältä. Tai liimaa samaa maalinauhaa. Piirrä jotain perinteistä häät - muinaisten, sydämen, sormusten, ruusujen, valkoisten kyyhkyjen alkukirjaimet. Tai se voi olla jotain, jonka vain sinä ja muut ymmärrät.
 • Ulkopuolella ympyröi piirros ohuella harjalla. Kultainen, hopeinen, helmenharmaa, valko-vaaleanpunainen, kulta-beige maali näyttää parhaiten. Voit käyttää samanvärisiä kynsilakkoja.
 • Jätä tuote 18-20 tuntia, jotta maali kuivuu kokonaan.
 • Peitä se ohut kerros erikoislakalla.

lasien koristelu

nauhat

Nauhojen tekeminen omilla käsillä on paljon vaihtoehtoja, yksinkertaisesta jousesta todellisiin monimutkaisiin sävellyksiin. Nauhan reunojen kuoriminen näyttää hyvin epätasaiselta. Aikaisemmin polttaa ne kevyesti.

Jos valitset nauhoja eri värejä (esimerkiksi vaaleanpunaista ja beigeä, hänen pukeutumisen ja helmenharmaan värin) sulhasen ja morsiamen silmälasit, niiden on oltava samaa leveyttä. Erittäin tyylikkäästi 2-3 nauhaa eri tekstuuria (satiini, silkki, kapron) ja leveys, sidottu jalkoihin ja sidottu jousella. Jouset on lisäksi koristeltu strassilla, helmet tai helmet.

lasien koristelu

Tai ota kapea nauha ja kierre alhaalta ylöspäin päätyä jalkaan. Yläpää on peitetty liimalla istutetulla pienellä keulalla tai keinotekoisella kukulla. Bändeistä tehdään tekokukkia. Mitä laajempi nauha, sitä runsaampi kukka on. Levitä teräksisiä strassiä. Varsi korvaa ohut vihreä johto mulinan kierteistä.

lasien koristelu

Mestariluokka ruusujen tekemiseen:

 • Ota kapea nauha ei-työskentelevässä kädessä. Toisaalta, aloita tiukka taittaminen. 5-6 kierroksen jälkeen saat ruusun ytimen. Kiinnitä se ompeleen kanssa. Käytä samaa väriä.
 • Jatka sitten taittua nauhaa liian tiukasti, niin että ruusu oli kuin puoliksi avattu silmukka. Yritä tehdä se tasainen kuin mahdollista. Kun olet valmis, katkaise ylimääräinen nauha ja tee pari ommelta alareunassa.

lasien koristelu

Master-luokka kukkien tuotannossa:

 • Ota teippi 2-3 cm leveäksi ja 10-15 cm pitkäksi ja käännä se puoleen.
 • Ompele reunat sauman avulla "eteenpäin neula".
 • Kun olet päässyt päähän, vedä lanka niin, että nauha toisesta reunasta kootaan.
 • Taita kukka pussin tapaan, piilottamalla se nauhan reunaan ja ommuttamaan sen alustalle. Koristele keskellä helmiä.

lasien koristelu

Strassit, paljet ja helmet

Samppanjan lasit, koristeltu strassilla ja paljetilla, näyttävät juhlallisilta ja juhlallisilta. Ihannetapauksessa niiden muodon ja koon pitäisi toistaa hääpuvun sisustus. Vain takapaneelin on oltava sileä.

On olemassa erityisiä strassiä, joita on jo käytetty liimalla. Jos ei ole, käytä syanoakrylaattiin tai väritöntä kynsilakkaan perustuvaa liimaa.

lasien koristelu

Sinua rajoittaa vain mielikuvitus. Ota yksi tai useampia värejä strassiin, aseta kuvioita, monogrammeja, nimiä ja sukunimiä, sydäntä, kukkia, renkaita ja niin edelleen. Monimutkaiset tulosteet tulostavat, liimaa lasin sisäpuolelle ja levitetään strassiin ulkopuolelta.

Voit vain hajottaa strassit lasin yli kaoottisessa järjestyksessä. Alla - lähes jatkuva kerros, reunalla - yksittäiset pisarat.

lasien koristelu

Koristaen lasillisen kipinöitä omiin käsiisi on myös hyvin yksinkertainen. Mestariluokkaa ei tarvita tässä. Vedä vain jotain, tarvitset ohuen harjan kostutetulla harjalla, tiheästi ripottele sitä kimalluksilla ja ravista liikaa. Jätä lasi, kunnes liima kuivuu.

lasien koristelu

höyhenet

Höyhenillä koristellut lasit näyttävät hyvin epätavallisilta ja jopa ylivertaisilta. Tämä ei ole vaihtoehto häät klassisessa tyylissä. Mutta jos he lähestyvät juhlan yleistä tyyliä, se näyttää hyvältä.

Erilaisia ​​värejä ja kokoisia höyheniä voi ostaa käsityökaupoissa. Viimeistele koostumus strassilla ja paljetilla.

lasien koristelu

Rose terälehtiä

Ainoa miinus tällaisesta sisustuksesta omiin käsiinsä on hauraus. Mutta se näyttää tyylikkäältä ja elegantilta.

Suunnittelu auttaa sinua hallitsemaan luokkaa:

 • Puhdista elävät ruusut varovasti erillisiin terälehtiin.
 • Ylhäältä alas reunasta varteen, aloita liimaamalla ne hieman päällekkäin. Ensin pienin. Odota, kunnes alue on täysin kuiva.
 • Jätä noin 0,5 cm ja aloita seuraava rivi.
 • Mene alareunan alkuun. Käytä siellä suurimpia terälehtiä.

Jos se on tehty oikein, viinilasi on ruusun ydin. Kierrä kierre vihreällä nauhalla.

lasien koristelu

Tekokukat

Nosta kukat, jotka vastaavat neulan juhlan teemaa. Se voi olla kuin perinteisiä valkoisia tai kirkkaanharmaita ruusuja, kamomilla, unohtamattomia, muita luonnonvaraisia ​​kukkia. On hienoa, jos viinilasin muotoilu heijastuu morsiamen kimppuun. Voit liittää ne molemmille varsiin ja itse lasille. Lisää makusi kiteitä, paljetteja, helmiä, höyheniä.

Ei ole tarpeen tehdä kahta samanlaista lasia. Vauhdin kukat voivat olla kooltaan pienempiä, kokonaissuunnittelu on tiukempaa.

lasien koristelu

Kultapäällystetty lasi

 • Ei ole vaikeaa tehdä kullatut omat kädet.
 • Jos haluat leikata jalkaa, kääri alkuun vanhat sanomalehdet ja kiinnitä ne nauhalla.
 • Jalkalla suihkuttaa erikoisruisku, asettamalla lasi pöydälle ylösalaisin. Askel eteenpäin pari askelta.
 • Toinen mestariluokka. Voit osittain peittää alkuun.
 • Leikkaa kuvioita, raitoja, sydämiä maalinauha ja liimaa ne lasille. Nämä paikat säilyvät avoimina.
 • Suihkuta spray, odota, kunnes se kuivuu kokonaan ja irrota kirsikka.

lasien koristelu

Korkeat viinilasit morsiamen ja sulhanen muodossa

lasien koristelu

 • Erittäin alkuperäinen näkölaseja, "pukeutunut", morsian ja sulhanen. Ne ovat erittäin helppo tehdä itse.
 • Sitten pieni pääluokka.
 • "Sulhas" tarvitsee valkoista ja mustia (tai harmaita) kangasta ja muutama pieni nappi.
 • Valkeasta kudoksesta leikkaa kaistale niin kauan, että se ympäröi lasia. Mustavalkoista ja perhosta.
 • "Paita" ompelee painikkeita.
 • Liimaa se viinilasiin, ylhäältä liimaa ripat ja perhonen.
 • Vyötärö "morsius" tehdä kaistaleen laaja pitsi hame, prisboriv sitä jalat. Liimalla liimalla kapeampi nauha tai nauha - mekon kukkakimppu.
 • Koristele "mekko" strassilla ja paljetilla.

Videogalleria

Kuvagalleria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

1 + 5 =