Качествено лепило за лепило, общ преглед

Компанията Kvoliti е създадена в края на миналия век. Той се позиционира като производител на безвредни, екологични лепила. Фабриките на компанията се намират в Русия, така че можем уверено да приемем, че Quolity е изцяло руски бизнес.

Качествено лепило за лепило, общ преглед

Лесно, евтино, но ефективно универсално лепило за тапети

лепило

Едно от най-важните направления на фирмата е производството на лепило за тапети. Качествено лепило за марка присъства в повечето строителни магазини в Русия. Ниската цена и приемливо качество допринасят за популяризирането му.

Качествено лепило за лепило, общ преглед

Качество на логото

Фабриките на Kvoliti въвеждат най-новите разработки в химическата промишленост, само за да може компанията да планира своята работа напред за дълъг период от време. Спазването на всички стандарти за качество е неразделна част от производствената политика на компанията.

достойнство

Всички компании хвалят своите продукти, а качеството не е изключение. Ето списък на основните предимства на тапетните лепила на тази марка, върху които се фокусира.

Всяко лепило Quolyte е абсолютно екологосъобразно, то е безвредно за хората и животните. Всички формулировки са сертифицирани и имат подходящи документи. Основната съставка на лепилото е нишесте.

Качествено лепило за лепило, общ преглед

Композиция за лепене на нетъкан тапет

Времето за смесване на лепилото до готовност е 10-15 минути. Цялата технология за подготовка на състава за работа е подробно описана на опаковката. Прочетете го преди да приготвите разтвора.

В зависимост от консистенцията, лепилото може да се използва както за залепване на различни видове тапети, така и за грундиране на стени. Това е много удобно, не е нужно да купувате допълнителни средства.

Лепилото има добри адхезивни свойства, като не се изисква добавяне на PVA за подобряване на неговите характеристики.

Опаковката показва, че съединението се бори, за да образува гъбички върху тапета.

Качествено лепило за лепило, общ преглед

Индикаторът ви позволява да контролирате приложението на тапетното лепило

срокът на годност на лепилото в сухо състояние е на 3 години, в месят - няколко дни, така че ако не разполагат с време за един ден да се извърши цялата работа, има възможност да ги продължи на следващия ден.

Цената на лепилото за тапети Qualite приемлива, тя може да си позволи всеки купувач, за разлика от европейските скъпи съединения.

асортимент

Както всеки производител на тапети, който се самоуважава, компанията предлага на клиентите си широк спектър от композиции, които могат да се приложат към определени типове тапети.

Качествено лепило за лепило, общ преглед

Асортимент от лепило за тапети от руския производител

  • Универсалният - най-оптималният състав, който ви позволява да залепите абсолютно всеки тапет, съвсем ясно издържа на последователността. Най-доброто от всичко е, че това лепило е подходящо за работа с хартиени тапети.
  • Винил - върху зелената опаковка на това лепило е посочено, че лепилото е оптимално подходящо за залепване на всякакви винилови тапети.
  • Flizelinovy ​​- наскоро се появи състав, който се предполага да лепене тапети на нетъкан основа. Както си спомняме, на такъв фон на тапет, не се прилага лепило, но само стената се размазва.
  • Индикатор - специална композиция, която ви дава възможност да контролирате приложението на лепилото върху тапета. Лепилото има розов цвят, същото като на опаковката. Лепило Индикаторът, подобно на Universal, е подходящ за всякакъв вид тапети.

В допълнение към бюджетната линия за лепене на тапети, компанията Kvoliti предлага на своите клиенти първокласни продукти под марките: De Luxe, Dobrodel, Master.

Както можете да видите, всеки тапет лесно pokleit тапет паста марка за качество, но това, което казват за него, майстор и обикновени граждани, които са имали вземане-даване с него.

Отзиви

Повечето мнения за лепилото Kvoliti са положителни. Много купувачи, просто не очакват такова добро качество на лепилото за цената, а когато тапетите са залепени с високо качество и бързо, те са изключително положителни емоции. Ментът на нашия човек е настроен за простота и евтиност, така че се оказа. Това се случва, че виниловото лепило залепва нетъканите тапети и дори в този случай най-често резултатът все още е добър.

Качествено лепило за лепило, общ преглед

Композиция за работа с винил тапет

Вторият важен момент е в страната на производителя, винаги е приятно, когато вашата страна произвежда качествени и евтини продукти. Качественото лепило просто попада под това определение.

Има някои оплаквания за работа с тапета Kwoliti, най-често звучат така:

  • Лепилото е опаковано в торба, от която, ако не се обработва, се излива;
  • адхезивът се смесва дълго време, необходимо е да издържи, докато не бъде напълно готов за голямо време;
  • правейки концентрация "по око", рискувате да създадете прекалено слаб състав, който няма да задържи тапета на стената;
  • е необходимо много внимателно да се размаже проблемните области, може би дори и те ще трябва да бъдат залепени на следващия ден;
  • професионалните лепило предпочитат да не използват, за да избегнат проблеми с клиентите.

Качествено лепило за лепило, общ преглед

Нова опаковка на добро старо лепило за тапети

Руската Kvoliti лепило ние препоръчваме да се използва за залепване на всички хартиени тапети, но за високо качество и скъпи винил, тапети на нетъкани подкрепа е още по-добре да се търсят други марки, които, между другото, липсва.

Ние добавяме, че за залепване стъкло стени, можете да използвате тапет лепило Оскар.