Как да изградим ограда от велпапе

Как да изградим ограда от велпапе

Днес много хора решават да закупят профилен лист за подреждането на техните парцели. Обикновените дървени огради вече могат да бъдат намерени все по-рядко, поради факта, че много хора предпочитат предпочитанието към по-трайни и удобни огради от профил. Популярността на такива огради се основава на добро съотношение цена-качество, както и лесна инсталация.

Ограда от велпапе

Как да изградим ограда от велпапе

Ако няма недалеч от град персонал малката къща с няколко акра земя, заобиколени от евтини и сравнително лесен за употреба мрежа - мрежа може да изглежда, че проблемът е решен с кът за защита в продължение на години. Въпреки това, такава ограда в един момент започва да дава неудобството се дължи на факта, че всичко изглежда хубав квартал огради направени от профилист, които обичат и са евтини, и на външния вид те са достатъчно впечатляващи. Налице е естествено желание да смените оградата на едно и също.

Така че ще разберем как можете да направите ограда от профил и на вашия сайт с най-разбираемия и лесно достъпен метод. Всичко, всъщност, не е толкова трудно, колкото може на пръв поглед да изглежда, и за да се предпазят от любопитни очи със сила на всеки, който се интересуват и които могат да работят с заваряване (което не е предпоставка, тъй като това може да покани професионален), мелница и други инструменти, които ще бъдат разгледани по-долу. Веднага трябва да се отбележи, че инсталирането на ограда от профилист е сравнително евтина работа, съвсем обикновен и висока ограда може да бъде сглобена без нуждата от наемане на специалисти.

Ограда с ръцете си

Как да изградим ограда от велпапе

Всъщност, за да инсталирате ограда от профилирания лист, не е нужно да бъдете "майстор на всички сделки" - просто се сдобийте с необходимите материали и инструменти и прочетете тази статия до края, за да разберете "какво е какво". Нека разгледаме основните въпроси, свързани с това, колко правилно да взимаме необходимите материали и по този начин да получим възможност за кратко време да сменим един вид собствен сайт.

Както вече бе отбелязано, тази работа е обикновено просто и дори решението да поръчате инсталирането на ограда на специализирана фирма, това ще бъде възможно с достатъчна точност да се реализират последователността на работа, което означава, че служителите на една компания може да се говори "на собствения им език ". Монтажът на оградата от профилния лист се извършва само поради ниското тегло на самия материал, което не изисква голям брой работници.

Как да изградим ограда от велпапе

Първата стъпка в изграждането на ограда от профилирания лист ще бъде точното изчисление на периметъра на оградата. Необходимо е да се отбелязват местата на оградата, за да се определи мястото на порта и порта пространство за опорните стълбове, с оглед на факта, че тяхната стъпка не трябва да бъде повече от три метра. Трайността на оградата, която ще бъде изградена, ще се увеличи съществено, ако се използва за производство на лист с полимерно покритие. Необходимо е да се определи височината на оградата около периметъра, височината на портата и портата - това ще определи необходимия брой профили и дължината на листовете им. Трябва също така да определите колоните на лагерите. Тъй като опорните стълбове могат да действат желязо тръба като кръгло напречно сечение с диаметър повече от седемдесет и шест мм и квадратно сечение с размери над шестдесет до шестдесет милиметра.

Нека да преминем към по-подробен списък на необходимите строителни материали и за пример ще определим как да изградим ограда с дължина 50 метра профилист и височина два метра.

За ограда ще ви трябва:

- тръба за стълбове около шестдесет и шест метра, тръба за стълбове на портата и порти с диаметър от осемдесет до осемдесет милиметра - общо дванадесет метрови метра,

- тръба за рамката на портата и портата с диаметър от четиридесет до четиридесет милиметра - общо четиридесет и два метра,

- трупи (напречни тръби) четиридесет до четиридесет милиметра - сто линейни метра,

- панти за портални крила и врати, както и ключалки,

- Профилирана хартия (P-8 * 2000) - четиридесет и пет броя,

- самобръчкови винтове и нитове, ниво, градинска тренировка,

- количка с достатъчно дълбок палет,

- един самосвал и толкова пясък,

- цимент около триста и петдесет килограма,

- грундиране на боя и емайл за външни работи.

Как да изградим ограда от велпапе

Върховете на лагерните колони трябва да се приготвят напълно или да се поставят в тапи, за да се предотврати навлизането на вода и сняг във вътрешността. Тъй като тръбите се продават на дължина от дванадесет метра, струва си да се тревожите предварително, за да спестите своето време и да им позволите да режат работниците от металния склад, където ще бъде закупен материалът.

Въз основа на горния пример можете да изчислите броя на необходимите материали за ограждане на всяка площ с подходящ размер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

21 − 11 =