Люлката за новородени собствени ръце: описание на дизайна

Люлката за новородени собствени ръце: описание на дизайна

Съдържание: [скрий]

 • Описание на строителството и необходимите материали
 • Детска люлка със собствените си ръце
 • Процесът на инсталиране е завършен

Появата в семейството на дете носи не само радост, но и разнообразие от проблеми, които падат върху раменете на родителите. Те трябва да се погрижат много. Родителите трябва да мислят за бъдещето и присъствието на бебето си. Трябва да похарчите огромни суми на люлка, легло и количка.

Люлката за новородени собствени ръце: описание на дизайна

Схемата на леглото.

Много се втурват в мебелни магазини, за да декорират веднага детската стая. Можете обаче да си направите люлка за новороденото си. Това ще задоволи всички домакинства и ще доведе до спестяване на огромна сума, която може да бъде изразходвана за не по-малко полезни неща за детето. В този случай детската люлка със собствените си ръце може да бъде изработена от различни материали.

Най-важното е да запомните, че те трябва да бъдат екологосъобразни, за да не бъде наранено бебето.

Наскоро люлката не се използва толкова често от родителите, но това нещо за бебето е много полезно. Това може да се направи от много години. Всеки внуци и пра-внуци могат да го използват, за да се люлеят с бебета, преди да си легнат.

Най-добрият вариант е люлката за новороденото, което е изработено от дърво. Този материал е екологичен, което няма да повлияе неблагоприятно на здравето на малкия мъж. Така че, струва си да се говори по-подробно как детската люлка е направена от собствените си ръце

Описание на строителството и необходимите материали

Люлката за новородени собствени ръце: описание на дизайна

Версията на леглото.

Предложеният дизайн няма да се върти изцяло. Само люлката ще се люлее. Този тип е по-безопасен и по-надежден, тъй като люлката е защитена от преобръщане. Деца люлка на ръцете си, направена в съответствие с този принцип ще бъде в продължение на много години, за да служат вярно за всички членове на семейството. Дизайнът предвижда фиксатори, които ще предотвратят прекомерното люлеене на люлката.

Материалите в този случай ще бъдат:

 • дървен щит;
 • борда;
 • самобръчкови винтове;
 • лепило;
 • отвертка;
 • рулетка;
 • молив;
 • не можете да правите без отвертка и халки.

Фрезерната машина ще се използва за изрязване на къдрави части на люлката. Те са предоставени и в този случай. Рязането започва от кръга на лицето. В този случай частта трябва да бъде здраво фиксирана. Това се прави, за да се премахнат напълно повредите на работния плот, на които е направена цялата работа.

Рамката на люлката трябва да се монтира с помощта на самонарезни винтове.

Между двата борда, дъските трябва да бъдат закрепени с лепило и дюбели.

Сега можете да говорите повече за това как са направени люлките на децата сами.

Връщане към съдържанието

Детска люлка със собствените си ръце

 1. Люлката за новородени собствени ръце: описание на дизайна

  Схемата за сглобяване на кошарата за новороденото.

  Първо, трябва да маркирате всички контури на компонентите, като използвате предварително подготвени шаблони. Те са направени съгласно чертежа. Шаблоните могат да бъдат изрязани от обикновена тежка хартия. Те трябва да отговарят напълно на всички размери, които са представени в чертежа.

 2. Създаването на дъги трябва да започне с чертежа им. Те се наричат ​​с помощта на компас. Между другото, можете да го направите сами.
 3. За да изрежете дъгите, най-добре е да използвате фреза с компас. Подобен инструмент може да бъде закупен в специализирани строителни магазини. В момента няма проблем с отдаването под наем на фрезови машини. В повечето големи магазини подобна услуга отдавна не е нова. В този случай можете да спестите много, тъй като машината за фрезоване ще бъде нужна веднъж.
 4. Сега можете да направите маркиране на кръгли странични стени.
 5. Директните разфасовки трябва да се извършват с мозайката. Този инструмент може да бъде закупен от всеки специализиран магазин или под наем.
 6. За да обработвате прави ръбове, можете да използвате една и съща фрезова машина, но тя трябва да има копираща втулка.
 7. В задната част на гнездото е необходимо да се пробиват дупки за дюбели. Те трябва задължително да бъдат центрирани така, че люлката да е симетрична и да няма проблеми със своята стабилност.
 8. Страничните стелажи са направени от полукръгли ламели, които предварително са били приготвени. Те са залепени върху две парчета плат.
 9. Под решетките на решетката е необходимо да се пробиват отвори в надлъжните огради. Те пробиват с стъпка, която се определя предварително. Трябва да се помни, че всички дупки трябва да се окажат глухи.
 10. Сега можете да продължите към топките на придържащите. Те трябва да имат диаметър 50 mm. Те първо трябва да се фиксира в дупки, чийто диаметър е 45 mm, а след това включете и пробиване на отвори от обратната страна.
 11. Центровете на дупките са отбелязани върху рамките на рамката.

След това всички детайли на люлката трябва да бъдат смлени, заоблени и покрити с акрилен лак. Акрилният лак се използва в този случай, защото е екологичен продукт. Може да се използва и за детски мебели.

Люлката за новородени собствени ръце: описание на дизайна

Схема на капака в кошарата.

Смилането се извършва с помощта на мелница. Можете също да използвате мелница с предварително износено шлифоване. Не забравяйте и за шкурката. В този случай може да се приложи. Методът за ръчно шлайфане обаче е по-малък при скоростта на машината. Когато използвате ръчния метод, парите се запазват.

 • Пръчките и топките на фиксаторите могат да бъдат покрити с акрилен лак. Въпреки това, за да увеличите контраста, можете да използвате и боядисвате. Най-важното е да запомните, че боята трябва да бъде направена от екологични материали;
 • в стойките винтите са настроени на 10 мм. Всички отвори трябва да бъдат покрити с дюбели;
 • Сега можете да направите окончателния монтаж на люлката. Всички компоненти са свързани с лепило. Лепилото трябва да бъде направено от материали, които са безопасни за детето. Поставката е издърпана с лента. Това е доста ефективен метод, който се използва дълго време от много професионалисти на практика.

Връщане към съдържанието

Процесът на инсталиране е завършен

Люлката за новородени собствени ръце: описание на дизайна

Версията на леглото.

Така че можем да кажем, че детската люлка е готова за работа с нашите ръце. Всеки дом ще бъде доволен от този подарък. За много семейства закупуването на такава люлка не е възможно поради високата цена. Детската люлка със собствените си ръце е наистина правилният избор.

Както знаете, процесът на проектиране е доста сложен. Никога не трябва да се отчайвате, защото в тази статия целият процес е изложен на рафтовете. Най-важното е да не забравяме, че са налице всички необходими инструменти и материали. На пръв поглед работата изглежда просто невъзможна, но най-важното е да се започне процесът на проектиране.

Да, работата се състои от голям брой последователни етапи, но ако добре последван, можете да получите високо качество на люлка за детето си, което ще служи не само за своите деца, но и внуци и правнуци. Все пак ще благодарят на дядото за такъв качествен и красив дар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

4 + 5 =