Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Planlegger du å reparere badet med et økonomisk alternativ, men også stilig samtidig? Alt dette er ganske ekte og alle kan gjøre det. I mer detalj kan du lære om hvordan du utfører arbeidet med reparasjon på badet, i informasjonen som presenteres i denne artikkelen.

Legging av kommunikasjon

En grundig renovering i et rom som et bad, hvor fuktighet og fuktighet er dens faste følgesvenner, innebærer utskifting av all ingeniørkommunikasjon. Ved å ikke gjøre det i tide, vil du bli veldig irritert og irritert da, etter peker glans og skape et vakkert interiør, viser det seg at du har utette rør og tett kloakk avløp.

Så blir vi kvitt de gamle jernstrukturene, vi bytter rør som har blitt foreldet, og vi installerer moderne plastvannrør. Hvis det er spesielle nedsettelser i rommet, skjuler vi all denne kommunikasjonen der, i mangel av slike, produserer vi selvstendig plast- eller drywall-bokser og dekker dem bak dem.

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Økonomisk renovering av badet

Etter ferdigstillelsen av første fase av større overhaling på badet, fortsett til neste - dekorasjonen av veggene.

Veggdekorasjon

Før du begynner å dekorere veggene, bør du slippe dem fra det gamle dekselet: skrap av malingen, fortidens rester - stygge fliser og kitt. Og først etter å ha utført disse støvete forberedende arbeidene kan du begynne å jevne overflatene. For å gjøre dette, bruk mørtel, hvorav grunnlaget er sementerende materiale - virkningen av våt mikroklima bad på det er praktisk talt ikke reflektert.

Enig, ikke alle er kjent med prosessen med å utføre dette eller det reparasjonsarbeidet. Hva gjør de som vil prøve seg selv gipsvegger eller legge dem med keramiske fliser? Det er en vei ut! I vår moderne tid kan Internett alltid komme til redning. Etter å ha sett videoer der hvor de trinnvis blir malt og vist i hvert trinn av den valgte teknologiske prosessen, kan du følge deres eksempler og prøve å gjøre det selv.

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Interiørdesign på badet

Rent og komfortabelt bad, reparasjon (økonomi opsjon) som kan utføres med minimale kostnader, må nødvendigvis bli et favorittsted for alle husstandsmedlemmer. Tross alt er det fra dette rommet at vår morgen begynner, dagenes tretthet av dagen skyter vi også her. Derfor, å tenke på hva slags rom i leiligheten er verdt å starte reparasjoner, selv det kan ikke være noe spørsmål - absolutt, fra badet.

Det er helt klart at en oppdatering av situasjonen og innrede bad byggevarer for eieren av leiligheten kommer "mye penger", så, som ofte skjer, begynnelsen av reparasjonen er forsinket eller utsatt på ubestemt tid. Men fortsatt, hvis du kjenner til noen funksjoner ved valg av materialer og finheten i byggearbeidet, kan du spare mye på en slik begivenhet - det kompromitterer heller ikke kvaliteten og utseendet. Hva trengs for dette? Identifiser hovedpoengene og arbeid på dem, fordi budsjettversjonen av reparasjon krever denne tilnærmingen.

Materialer og etterbehandling

En vanlig besøkende på en byggelager vet at nesten hvert produkt har sin egen priskategori - det er økonomi, standard og til slutt elite. Siden vi skal reparere badet med en økonomi, bør vi bare være oppmerksom på de to første av dem når de velger materialer. Som praksis viser, overtar prisen ofte bare på grunn av produsentens høye navn. For eksempel kan et bygnings lim som har de samme egenskapene, men er representert av forskjellige merker, ha en svært forskjellig pris, og det er sannsynlig at konsulenten vil tilby deg en dyrere. Men det som er mest interessant, kan det være at både det og andre varene ble utgitt av ett selskap.

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Billig badoppussing

Council. For ikke å gjøre feil i valget av materialet, og evaluere kompetansen kompetent, er det nødvendig å gjøre deg kjent med de mange vurderingene av Internett-brukere - der vil du sikkert finne nyttig informasjon om dette eller det aktuelle produktet.

Når det gjelder veggbekledning, er det ikke nødvendig å foreta et valg til flis. Det er helt akseptabelt og gunstig alternativ - det er ferdig et bad plast sandwich-paneler, som i utseende er ikke mye dårligere enn keramisk dekor, og den lave prisen, er de med på å oppfylle betingelse for økonomisk reparasjon. I tillegg er installasjonen av plast en ganske enkel prosess i forhold til installasjon av fliser, slik at du enkelt kan takle denne oppgaven. I dette tilfellet bør det bemerkes at det ikke krever spesiell innsats for å ta vare på det, det vil bare være tilstrekkelig til å utføre en våtrengjøring fra tid til annen. Et stort utvalg av slikt materiale i byggevirksomhetene vil tilfredsstille kravene til de strengeste og kresne kjøpere. Om ønskelig kan du til og med gi rommet et klassisk utseende - velg paneler med etterligning av fliser.

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Interiørdesign på badet

Et annet, ikke mindre budsjettalternativ - er å male veggene. Først bør veggene behandles med vannbestandige blandinger, deretter malt med vannbaserte maling. Visuelt øke volumet på badet vil hjelpe lyse pastellfarger.

Og til slutt, den tredje varianten av innredning av vegger - liming vanntett veggpapir. Utseendet på rommet samtidig, selvfølgelig, endring, men jeg vil advare deg om at dekorert disse bakgrunns bath (Økonomi reparasjon), brukeranmeldelser rikelig bære dette ut, det vil glede deg med ikke så veldig lenge - på papiret underlaget vil miste sin form fra vanlig eksponering for fukt, samt forskjeller temperaturer.

Gulvet i dette rommet er bedre å ferdig med keramiske fliser. Noen ganger kan slikt materiale kjøpes med stor rabatt, når man går forbi butikker, kampanjer.

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Reparasjon økonomisk valg på badet - veggpanel med PVC-paneler

Ikke gi opp slik materiale som linoleum, fordi han heller ikke er redd for fuktighet og fuktighet, dessuten vil det være bra for en budsjettversjon av badet. Sett et stykke av slikt materiale vil ikke være vanskelig for noen, spesielt det kan alltid endres til et nytt, mer som alternativ.

Det siste trinnet i etterbehandling av badet er taket. Et alternativ til et moderne, men dyrere strekkloft, kan være plettering med plast. I leddene av paneler må du installere noen spotlights - på denne måten vil du visuelt ekspandere dette lille rommet. Hvis du bestemmer deg for å forlate tak- eller veggbelysningen i form av en vanlig lampe, ta det ytterste for å beskytte plassen - få et billig og vakkert tak. Du kan bare male taket med høykvalitets vannavvisende maling - å velge farger for det er bedre enn lyse toner.

Selvfølgelig, for å unngå unødvendige problemer og problemer i en slik sak som å reparere et bad, vil en kvalifisert spesialist hjelpe deg, hvem som skal gjøre jobben raskt og effektivt. Men fortsatt, for å spare på familiebudsjettet, prøver demontering av det gamle belegget og dekorere veggene med plast å gjøre det selv.

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Baderom renovering i økonomiklasse

Er du interessert i økonomi reparasjoner på badet? Bilder, i stort antall presentert på nettstedet vårt, viser tydelig hvordan det er mulig å stylisere slike lokaler, hvilke designteknikker vil bidra til å gjøre dem koselige og komfortable. Se og bruk i praksis.

Vi pynter på badet

Ikke haste for å kaste ut alt VVS-utstyret for å erstatte det med en ny. Sannsynligvis kan noe av disse elementene fortsatt være igjen, i det ytterste, forsøke å gjenopprette. For eksempel, hvis badet ditt ikke lekker, ikke har sjetonger og synlig skade, kan du oppdatere den. Moderne betyr at du kan ta den, men ikke original, men glitrende med hvithet, se. Og dette alternativet vil bli mye billigere enn å kjøpe et nytt bad.

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Billig renovering på badet

Måtte du rense badet? Ta gjerne en dusjkurv og en vakker gardin, og enda bedre, istedenfor det, installer plastgardiner - det viser seg som en ekte dusjkabinett. To mikser - en til badet, den andre til servant er også valgfri. Det er nok å bare ordne dem riktig i forhold til hverandre, og du kan gjøre med en vanlig trykk.

På oppslagstavlen legger ofte tilbud til salgs til lave priser, og noen ganger til og med en "gave", sanitærutstyr. Derfor, etter å ha satt et slikt mål, er det mulig å kjøpe ganske billig alle nødvendige gjenstander og tilbehør på badet.

Godt råd

  1. Hvis du velger å lime over veggene i bad vannfast tapet, til kanten av tilstedeværelsen i rommet konstant fuktighet har ikke gitt, bør de være impregnert med silikon.
  2. Vil du spare på å kjøpe keramiske fliser? Legg ut flisene ikke alle veggene i rommet, men bare såkalte forklær - rundt badet selv og den innebygde vasken. Dekk resten av rommet med et lag med vanntett maling.
  3. Ikke hold deg til oppfatningen om at kun importerte varer kan være av høy kvalitet. Mange vurderinger sier at innenlandske byggematerialer praktisk talt har de samme egenskapene, så ikke overpay for den oppsiktsvekkende merkevaren.
  4. Før du begynner å demontere den gamle VVS, bør du konsultere en spesialist på spørsmålet om integritet. I alle fall vil det være billigere enn hvis du oversvømmer badet ditt selv eller dine naboer.

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Reparasjon i bad økonomi alternativet

Økonomi renovert bad, et bilde som presenteres i artikkelen Solutions Gallery, det innebærer et kjøp av billige materialer, diskret sanitærutstyr og møbler, men det betyr ikke at utseendet på rommet vil virke for enkelt. Med kompetent og riktig planlegging og utvalg av materialer, kan du implementere en ganske god variant av budsjettreparasjon når du innfører russinene i badet.

Lykke til deg!

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Reparasjon i bad økonomi alternativet

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Reparasjon økonomisk valg på badet - veggpanel med PVC-paneler

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Interiørdesign på badet

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Reparere i bad økonomi alternativet med egne hender

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Billig renovering på badet

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Baderom renovering i økonomiklasse

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Vegging av bademurer med PVC-paneler

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Interiørdesign på badet

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Billig badoppussing

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Interiørdesign på badet

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Økonomisk renovering av badet

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Et lite bad - inventar

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Interiørdesign av et lite bad

Bad: Selvreparasjon, fotoutvisning

Små baderomsdesign

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

5 + 3 =