Design av tak i stuen, tak i hall av gipsplater

Design av tak i stuen, tak i hall av gipsplater

Design av tak i stuen, tak i hall av gipsplater

Ikke så lenge siden, var det vakre takdesignet i stuen forbundet med fine møbler, vakre tapeter, elegante draperier og andre. I moderne design blir innredningen av tak i stuen høydepunktet i rommet.

Godt designet, perfekt opplyst rom, deler rommet i komfortable soner. Visuelt kan takene i stuen øke eller redusere.

typer

Det finnes flere grunnleggende typer takinnretninger.

Enkel. Det er utstedt klassisk:

 1. Bleke.

  Design av tak i stuen, tak i hall av gipsplater

 2. Paint.

  Design av tak i stuen, tak i hall av gipsplater

 3. Legg ut flisene.
 4. Tapetpasta.

  Design av tak i stuen, tak i hall av gipsplater

Complex. Dette er forskjellige tak:

 1. Suspendert. De er kassett eller speil.
 2. Stretch. Med en matt overflate eller glanset. Fra stoffet. Meget kunstnerisk.

  Design av tak i stuen, tak i hall av gipsplater

Hvordan dekorere takene i hallen lærer du i detalj på nettsidene til selskapene som er involvert i produksjonen deres, og du vil finne ditt originale takdesign i stuen. Foring av taket Når overflaten er stilfullt innredet, dekorerer den hele rommet. Der har de nødvendige belysningsenheter. Dens design kompletterer den generelle situasjonen i rommet.

Mange har en liten stue og eiere vil visuelt øke arealet av taket. Moden innredning i etnisk eller antikk stil. Taket deler rommet visuelt i soner. Det ser ut som et originalt interiør som ser ut som en kameleon. Når et stykke plass er valgt i alle 4 hjørner med farge og finér.

Den beste foringen

Når du velger vendt materiale for å dekorere takene i stuen, tenk på hvilke soner du vil ha i stuen din? Hvis stua er stor, plasser du belysningen på en spesiell måte. Kommunikasjon utført på den, forsiktig maske

Moderne trender i design er slik at utformingen av taket i hallen, basert på stiler av minimalisme, klassikere. De er grunnleggende. Planlegg overflaten nøye for etterfølgende behandling. Juster hele overflaten. I blokk høyhus er tak ofte feil.

Praktiske typer kledning:

 1. Stretch. De er universelle. Møt kravene til moderne kledemateriale. Designet maskerer ledninger, noen overflate uregelmessigheter. Tekstur og farge er presentert i et bredt spekter. Stretching brukes når du dekorerer alle typer interiør. Hvis overflaten er blank, vil den visuelt utvide rommet. Når du bytter interiøret i rommet, må du bytte ut det strakte stoffet.
 2. Paneler av tre, bjelker. Når du dekorerer en moderne stil med moderne, moderne øko-stil, er det et godt tak med tak. Disse er suspenderte strukturer. De danner området, skaper en koselighet. Ledningene blir sikkert skjult. Lydisolasjon med termisk isolasjon vil bli bedre.

Materialet kan brukes som et grunnleggende belegg, eller delvis, som en dekorasjon. Bjelker av tre spesielt dekorere interiøret. Gipsplater. Tak av gipsplater i stua brukes i stedet for eller i tillegg med strekkloft. Gipsvegg eliminerer perfekt feil, installerer det noen lys, punktlig eller andre. Gips papp kan males, dekket med gips, lim inn bakgrunnsbilde.

Av gipset gjør forskjellige nivåer av tak, som er uvanlig, vakker. Så, tilordne soner og enkelt dekorere interiøret i stuen. Designere som dette. Takloft i hallen med gipsplater bare når de har utført alle ledningene, forkledd dem, flatet overflaten.

La oss tenke nærmere på hvordan å bedre utforme en gipsstruktur? Grunnmaterialer for kledning:

 1. Farging. Denne metoden er populær. Når de kombineres strekker seg med gipspappbelegg, mestere mesterne overflatene i en farge eller flere harmoniske eller kontrasterende nyanser lett. Taket er malt før gulvet legges, veggene er laget.
 2. Tapetet limes ofte til gipsplater, men overflaten står også overfor. Men hvis du trenger å "fange taket", bruk denne teknikken, når tapetet, som dekorert veggene, uten en merkbar overgang, begynner umiddelbart å dekke taket. Men det er bedre å markere overgangen fra veggene til taket med en grense, grense.

Lavt tak

Hvis stuen har lave tak, er speilpaneler det mest passende. Selvfølgelig kan du bruke annet materiale til din smak, men hvis du likte dette materialet, prøv å fikse dem så pålitelig som mulig. Så, du vil unngå problemer i fremtiden.

Hvis du velger strekklofter til dekorasjon, kan du velge materiale, tekstur, farge til din smak.

De er mer holdbare enn å male med hvitvasking. Lett å rengjøre. Lang servering.

Nå er slike tak i PVC eller PVC. Materialet blir ikke vått, gir ikke giftige stoffer ut i luften, det er lett å reparere. Hvis naboen oversvømmes, vil noe vann holde taket, møbler blir ikke så våte. Ta godt vare på belegget, vask det og rengjør det med jevne mellomrom, og det vil vare lenge.

Strek, som nevnt ovenfor, er matt, med glans. Velg din smak. Fra 2 til 10 cm høyde fra taket på veggen tar dette materialet, noe som er ganske lønnsomt. I tillegg til monotont, er det strekkmønstre med mønstre, flerfargede. Hvis du vil investere noen penger i reparasjoner, og få en god effekt, bruk tips.

Hvis du har et lavt tak, ikke bygge en tung opplæring, det vil vekt hele plassen. På de rette stedene, maling, blek - denne dekorasjonen med stikkforming langs kantene vil se spektakulært ut i ferdig form. En stor lysekrone vil dekorere rommet. Spesielt hvis ditt interiør er innredet i en klassisk stil.

Halogen spotlights er fasjonable og perfekt belyser rommet, og skaper en koselig atmosfære. I tillegg dekorere interiøret taket. På grunnlag av kunnskap, kombinere kvalitetsmaterialer, formlegge stiler og lage ditt eget unike bilde av taket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

70 − 66 =