Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Forutsetningen for et bad på grunn av hyppig drift fra tid til annen krever reparasjon og oppdatering. Dette er svært viktig, fordi badet ikke bare utfører hygieneprosedyrene, men fungerer også som en form for hvile og avslapningsområde.

Typer av reparasjon for toaletter

Allokere slike typer arbeid på restaureringen av lokalene:

  1. kapital reparasjon. Det innebærer storskala forandringer, særlig demontering av gamle rørleggerarbeid, rør, elektriske ledninger, kjøp og installasjon av nytt utstyr. Ofte på badet på samme tid skifte gulvbelegg, foring av vegger, tak, dør blokk.
  2. elite reparasjon, i motsetning til hovedstaden, inkluderer ikke bare bytte av gammelt sanitetsutstyr med en ny, men også designerens utarbeidelse av den opprinnelige interiørdesignen på badet ved hjelp av moderne moteteknologi og -materialer.

    Foto renovering av bad og toalett: før og etter

    Elite bad renovering med original design utvikling

  3. kosmetisk reparasjon av bad og bad er det enkleste av alle oppførte typer arbeid. I dette tilfellet trenger du ikke å utføre ny kommunikasjon. Endre kun romets ytre utseende, sett på plass slitasje på gulv, vegger eller tak. Ulike eksempler på slik restaurering er presentert i galleriet i denne artikkelen. Et bilde av et bad og et toalett etter reparasjon kan inspirere deg til interessante ideer for å arrangere ditt eget hjem.

Hva du bør vurdere før du starter reparasjonsarbeid

Som regel er et bad i en typisk leilighet i en fleretasjesbygning et lite område. Likevel, til og med reparasjon av et lite bad og toalett, hvor fotoeksempler kan bli funnet på vår nettside, krever betydelig finansiell investering, da materialet til kledning, limsement og andre nødvendige ting må kjøpes nok. Det er viktig å planlegge og beregne alt på forhånd.

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Innredning av badet i lyseblå toner

Du trenger verktøy som en rørskjærekniv, et monteringsnivå, en hakkede trowel og en skrape med en flatt overflate, en fliseskytter. Du bør også fylle opp en spesiell nøkkel for vasken.

Det er ønskelig å strengt følge trinnene i reparasjonsarbeidet. Hvis du nærmer deg renoveringsprosessen på riktig måte, vil badet etter restaureringen tilfredsstille deg med funksjonalitet og komfort, og reparasjonen selv vil ikke virke så lang og tidkrevende.

Demontering av rørleggeren

At ditt bad er virkelig forvandlet og så presentert som i profesjonelle blader med fasjonable forfatterens interiør på bildet, reparasjon av bad og toalett, må du starte med å bytte ut gamle sanitetsartikler. Vi forlater lokalene for hovedarbeidene: installasjon av ny kommunikasjon, festing av ledninger, legging av keramiske fliser. Hvis badet er kombinert, må du demontere toalett, vask og bad.

Først kan du ta et bad fra rommet. For å gjøre dette, fjern forankringen, som fikser badets bein og skru deretter av dreneringsrøret.

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Badekarmer

Det neste trinnet innebærer å fjerne blenderen. Før du gjør dette, pass på at du slår av varmt og kaldt vannforsyning.

På samme måte løsne vasken. Ofte er det festet til beslagene, som må skrues ut. Hvis det er nødvendig å kutte rør, bruk en spesiell kniv for dette. Det er viktig å gjøre arbeidet nøye, for ikke å skade resten av kommunikasjonen.

Demontering av toalettskålen er vanligvis startet fra tanken. Fra det, drenne vannet og koble fra slangen. Fjern først tanken, løsn deretter festene og toalettet.

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Avmontering av avløpsbeholderen

Etter at du har slettet rommet fra alle de gamle rørleggerarbeidene, kan du gå til forberedelsen av vegger, tak og gulv.

Det gamle belegget er fjernet, alle rester av smuldrende maling og gips skal fjernes helt. At konstruksjons søppel ikke kompliserte arbeidet, det burde umiddelbart eksporteres.

Bytte av rør på badet

Når demontering er ferdig, kan du fortsette å legge rørene. Overhaling av bad og toaletter, bilder der etter oppgraderingen kan bli funnet på vår nettside, er det vanskelig å forestille seg uten å erstatte gammel kommunikasjon. Erfarne mestere anbefaler i stedet for stålprodukter å kjøpe moderne plast. Slike rør vil vare lenge.

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Plastrør til bad

De er enklere å installere, ikke dekket med kalk og rust. Slike moderne kommunikasjonsformer krever ikke sveising. Kostnaden for plastrør er lav. Gamle systemer må kuttes og plasseres på nytt. Moderne rør monteres enkelt med spesielle klemmer. Valget av metallplastprodukter for vannforsyning er langt det mest akseptable alternativet. Sannsynligvis kan du finne noen ideer for utformingen av badet, galleriet På vår side, en omtrentlig reparasjon av bad og toalett, foto. Med plastikk og annet materiale, gjør det mulig for moderne teknologi å produsere tilstrekkelig sterke rør som er enkle å installere.

Det anbefales ikke å lukke kommunikasjonen til veggen. Men hvis de fortsatt er skjulte, ikke glem å fjerne avløpsslangen til vaskemaskinen.

Det anbefales også å installere kraner på rør med varmt og kaldt vann. Dette er et forebyggende tiltak i tilfelle en ulykke.

Bytte av elektriske ledninger på badet

Etter at du har installert rørene, kan du fortsette å legge ledningene. De er plassert i spesielle spor på veggen. Mestere kjører vanligvis en tett dobbelisolert ledning, bruk hele deler av kabelen. For å kunne føre strøm på badet må enkelte krav være oppfylt. Ledningene må være gjemt under gips eller gipsplater, sentralbordet er plassert utenfor rommet.

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Kabling på badet

Gulv og veggdekorasjon

Reparasjon av bad og toalett, foto, som blir tilbudt oppmerksomhet i galleriet av denne artikkelen, etter at installasjonen av elektrisk ledning innebærer neste trinn - vendt mot veggene. Først må du tilrettelegge overflaten for ferdigbehandling. Vegger bør tørkes ved hjelp av en hårføner og utjevnes.

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Forberedelse og justering av veggene på badet

Noen ganger på grunn av det stadig økende nivået av luftfuktighet på badet vises mold sopp. For å forhindre spredning etter reparasjon, er det nødvendig å sikre god ventilasjon av rommet.

De delene av gulvet som har lidd av mugg, skal forsiktig rengjøres, dekket med en spesiell løsning, antiseptisk. Etter tørking av blandingen, skal veggen pusses. Noen ganger er det tilrådelig å behandle hele overflaten med et antiseptisk middel for å unngå utseendet på en form.

Når du er ferdig med forberedelsen av veggene, må du fikse platen av gipsplaten på metallkassen ved hjelp av selvskruende skruer. Det må huskes at på badet er det nødvendig å bruke en fuktresistent gips.

Under reparasjonen legger du først keramiske fliser, og installerer deretter VVS. Mengden av foringsmateriale må kjøpes ut fra de nøyaktige dimensjonene på gulv og vegger pluss 10 centimeter i reserve.

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Veggbehandling med keramiske fliser

Under legging og skjæring av produkter, kan noen fliser bli deformert, så det er bedre om ferdigstoffet er litt større enn nødvendig.

Noen ganger i arbeidsprosessen blir det klart at hele veggen ikke kan flises med en hel flis. I dette tilfellet velges den mest merkbare vinkelen på overflaten, og pakken begynner. Dette tillater på slutten å legge unaesthetisk trimflis på et sted der det ikke vil være for åpenbart.

For jevne rader av keramiske overflater, bruker erfarne herrer en trestrimmel, der tre fliser legges med hensyn til sømmer. Deretter på stangen gjør en stiplet markering, og merker plasseringen av flisen. Denne prøven tjener som referansepunkt for dannelsen av intertitic ledd under legging. Det er viktig at det ikke er tomrum under varene.

Produkter bør være tilstøtende til basen så tett som mulig.

For små bad er det godt å bruke fliseplassering med fargeseparasjon: panelene underfra skal stå overfor mørke fliser, og på toppen bruk lett keramikk. Denne tilnærmingen vil visuelt øke det lille området på rommet.

Noen særegenheter med fliser på badene

Som et gulvbelegg på et bad er det tilrådelig å velge en grov flis. Det er en spesiell flis på badet, som har anti-slip egenskaper. Før du fortsetter med legging, er det nødvendig å legge en vanntett og å jevne overflaten på gulvet.

Å til og med i nærheten av vannrørene legger flisen vakker, det tar litt tålmodighet. For dette trekkes to halvcirkler på begge deler av flisen, tilsvarende rørets diameter med en liten margin på 2 millimeter. Deretter kuttes produktet forsiktig langs linjene og så fliser legges rundt røret.

På den siste fasen av legging av flisen, grout de intertile leddene med en spesiell sammensetning. Denne pastalignende løsningen er praktisk påført med en spesiell gummispatel. Ved å bruke en svamp, blir resten av fugemassen tørket. Etter en stund vil stingene tørke. Etter det anbefales det å tørke den nye flisen igjen med en klut eller skumgummi.

Installasjon av rørleggerarbeid

Når taket, veggene og gulvet er klare, kan du fortsette å installere et nytt toalett, vask og bad. Vasken er montert på sokkel eller på sokkel, og det er også mulig å montere på parentes. Installasjon av vasken på sokkelen er et godt valg for de som ikke liker noe ekstra i badet.

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Utseendet til badvasken på sokkelen

Denne metoden for installasjon lar deg gjemme alle rørene under basen.

Det skal huskes at kranen må installeres før skallet er installert.

På veggen merker stedene for festing av vaskestativet og sokkelen. Etter det kan du fikse vasken. Sokkelen er installert under den, hvoretter rørene er ledet varmt og kaldt vannforsyning, fest sihonen.

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Feste sifonen på badet

På slutten av installasjonsarbeidet er hullene mellom vasken og sokkelen fylt med silikon. Forsegl bare sprekkene på kontaktstedene med servantens vegg og gulv.

Hvis badet er lite i størrelse, er det bedre å velge alternativet for å installere sanitetsutstyr på beslagene. I dette tilfellet kan rørene være skjult med gipsplater, på hvilke fliser legges.

Hvis du bestemmer deg for å installere badet selv, må du gjøre arbeidet nøye for å unngå å skade det nye vannforsyningssystemet. Velge et sted for et bad, sett det, og deretter litt vippe til siden, fikse langt bena. Deretter må du senke produktet, heve ytterkanten og feste nærstøttene.

Til slutt, ikke glem å sjekke stabiliteten til VVS-utstyret - badet bør ikke være ustabilt.

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Kontrollerer badets flate stilling etter installasjon

Hvis du kjøpte en moderne modell, blir det ingen installasjonsproblemer. Nye produkter er vanligvis utstyrt med justeringsanordninger.

Etter å ha montert badet til henne, festes selen og forsegles alle leddene. Bindingene er festet til boltene på forsiden av produktet. Koble deretter korrugeringen gjennom en spesiell pakning i form av en konus.

 For å sjekke badet for lekkasjer, plasseres et papir under bunnen av produktet ved avløpspunktet. Avløpshullet er lukket med en kork, og vann samles inn. Under avløp skal papiret forbli tørt.

Det anbefales å utføre en omfattende reparasjon med utskifting av alt baderomsutstyr.

Toalettet skal installeres etter ferdigstillelse. Det er nødvendig å sørge for dette på forhånd installasjon av vann- og avløpsrør. Først er innløpsrøret på toalettskålen koblet til kloakken. Etter det kan du fikse avløpsbeholderen.

Det neste trinnet er merkingen på gulvet av stedene der toalettsetet er festet. På disse punktene er det nødvendig å bore hull for festebolter. Etter det kan du fikse produktet.

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Festing av en toalettskål

Koble deretter støpselet til kloakken, og slangen er koblet til vanninntaksslangen.

Det vil også være overflødig å sjekke om toalettet er installert nøyaktig, om det er lekkasjer i krysset.

Etterbehandling av taket

Noen eksperter anbefaler å utsette taket til ferdigbehandling av badet. I større grad gjelder dette for ulike suspensjonssystemer. Fixtures kan installeres både innebygd og hengslet. Det finnes flere alternativer for etterbehandling, for eksempel plastpaneler eller aluminiumprofil.

Hvis budsjettet ditt for reparasjon er begrenset, kan du bare rette taket med et fuktresistent fyllstoff, dekk det med et lag med maling.

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Etterbehandling taket og veggene på badet

Installasjon av en ny dør

Dører til badet er montert på slutten av reparasjonsarbeidet. Kravet på slike produkter er i samsvar med standardene for alle andre elementer på badet. Dørblokken på badet bør være fuktresistent, holdbart. Ikke la materialet som døren er laget for å deformere fra temperaturforskjellen. Når dette skjer, kan dørbladet endres i størrelse.

Populære materialer for badedører - plast, aluminium, glass. Du kan velge og naturlig tre, men det må nødvendigvis behandles med spesielle stoffer og dekkes med et beskyttende lag av lakk.

Etter å ha bestemt seg for renovering av badet, bør du først tenke over utformingen av rommet. Å ha en klar ide om hvordan du vil se på ditt bad, kan du enkelt bestemme hva slags rørleggerarbeid, etterbehandling av materialer som skal kjøpes, hvordan du kan gjøre en ombygging, om nødvendig. I dette tilfellet vil reparasjonen lykkes, og det nye badet vil tilfredsstille deg med komfort og et vakkert, moderne interiør.

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Avmontering av avløpsbeholderen

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Plastrør til bad

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Kabling på badet

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Utseendet til badvasken på sokkelen

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Kontrollerer badets flate stilling etter installasjon

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Festing av en toalettskål

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Forberedelse og justering av veggene på badet

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Badekarmer

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Feste sifonen på badet

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Veggbehandling med keramiske fliser

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Etterbehandling taket og veggene på badet

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Innredning av badet i lyseblå toner

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Elite bad renovering med original design utvikling

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Bytte av gamle rør på badet

Foto renovering av bad og toalett: før og etter

Renovert bad interiør etter renovering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

42 − = 41