Fra hva det er bedre å lage et tak på en loggia

oppføring

Fra hva det er bedre å lage et tak på en loggia

Stofftrekk

Fremgang står ikke stille og så begynte vi alle å glemme hva våre loggias og balkonger så ut som før. Markedet av materialer er så flott at alle kan gi deres loggia et upåklagelig utseende. Under renoveringen på balkongen får taket spesiell oppmerksomhet. Du bør prøve å velge det beste alternativet, som vil tjene deg mer enn ett år.

Fremstilling av

Fra hva det er bedre å lage et tak på en loggia

Foreløpig isolasjon av loggia

Det er veldig viktig å gjøre taket på balkongen, men ikke mindre viktig er forberedelsen. Før taket skal ferdig, skal det isoleres. Mange nekter dette ventureet, men forgjeves. Hvis du ikke oppvarmer loggia, vil varmen gå til dine naboer. Og i noen tilfeller er riktig forberedelse av balkongen for reparasjon viktig for bruk av takmaterialer. For eksempel, når du bruker gipsplater, er det nødvendig å isolere taket. Men hvis du bestemte deg for å male det, så uten å justere taket du ikke kan gjøre.

Avsluttingsalternativer

Fra hva det er bedre å lage et tak på en loggia

Tak på balkongen

Før du kjøper materialer som du skal lage tak på loggia, er det bedre å gjøre deg kjent med alle mulige alternativer og lære deres positive og negative egenskaper. Nå er det slike alternativer for tak:

  • malt
  • Suspendert eller hemmed
  • Fra takfliser
  • spenning

Hvert alternativ har sine fordeler og ulemper. La oss vurdere separat hver variant av innredning. Hvilke materialer som skal brukes til å lage et tak - det er opp til deg.

malt

Fra hva det er bedre å lage et tak på en loggia

Dekorasjon av taket på loggia

For de som ikke ønsker å isolere taket, er alternativet med maling ideelt. For å lage et slikt tak vil det bare kreve fasadefarge. Hun er ikke redd for temperaturendringer, som er underlagt alle uoppvarmede loggier. Og valget av farger er stort nok, og det er lett å velge det mest passende alternativet. I tillegg kan taket over tid bli tonet.

Dette ferdigstillingsalternativet krever imidlertid foreløpig forberedelse. Taket før maling skal avgis - dette vil gjøre det mer estetisk. Primeren skal brukes riktig.

Suspendert eller hemmed

Slike systemer er svært økonomiske og enkle å installere. Det er ikke vanskelig å lage et slikt tak med egne hender. Selvfølgelig kan du bruke avhengige tak på balkongen, men det passer perfekt. Deres forskjell i metoden for vedlegg og høyde, som de kan utelates fra.

Det finnes slike typer arkiveringssystemer:

  1. Metal lameller
  2. Paneler laget av plast
  3. Treforing
  4. Gipsplater

Hvis reparasjonen på loggia oppstår i ugunstige vær, da Varianten med metallstrimler vil være ideell. Selv om bruken er mulig selv med isolerte balkonger, fordi denne typen dekorasjon ser veldig imponerende ut. Til alt kan man lage et tak av enhver form og stil.

Fra hva det er bedre å lage et tak på en loggia

Taket på balkongene og loggia med egne hender

Plastpaneler er motstandsdyktige mot skarpe værforhold og er ikke redd for fuktig luft. Monter panelet på kassen av en tre- eller aluminiumprofil. De er praktiske for rengjøring - nok til å tørke dem med en fuktig klut, holdbar i drift og veldig lett å installere.

Et annet alternativ er en treforing. Denne typen dekorasjon brukes i lang tid. Treetak ser effektivt ut og harmonisk, det er miljøvennlig og enkelt å installere. Til alle har han lydisolerende egenskaper. Og utseendet skaper et varmt og komfortabelt miljø.

Ofte under reparasjon på en loggia, bruk gipsplansloft. Slike materialer er slitesterke, og for å takle installasjonen er det selv effektivt for nybegynnere. Det skal imidlertid huskes at det på tross av den deklarerte fuktmotstanden ikke kan takle værforholdene. For å lage et tak ved hjelp av slike materialer er det mulig, hvis du er sikker på at loggia er pålitelig beskyttet mot atmosfærisk påvirkning. Det er nødvendig å reparere alle eksisterende sprekker og fjerne smuss. Til alt etter installasjon må overlappingen etterbehandling. Hvis du har en romslig og glasert balkong, passer det malte gipsplatens tak perfekt inn i utformingen av leiligheten din.

Takfliser

Fra hva det er bedre å lage et tak på en loggia

Etterbehandling taket av loggia med egne hender

Selvfølgelig er svaret på spørsmålet om hva man skal takke avhengig av videre bruk av loggia og eierens preferanser. En av de enkleste typene kan kalles en takflis finish. Det gjemmer godt manglene på betongplater, og det er veldig enkelt og raskt å lim. Det ser estetisk behagelig ut, og noen ganger virker det som en varmeapparat.

Tips! Ikke forsøm forberedelsen av tak før du er ferdig. Ofte spiller en varmeapparat en viktig rolle i langsiktig bruk av takmaterialer.

spenning

Fra hva det er bedre å lage et tak på en loggia

Binding og etterbehandling av tak på balkonger og loggiaer

Nyere bruker flere og flere personer strekklofter under ordningen av loggiene sine. De er installert raskt, har en stor fargegruppe, selv en ordre med fotoutskrift er mulig. Dette alternativet gjemmer alle feilene i takrommet, viktigst er det veldig lett å ta vare på. Før du installerer slike tak, er det nødvendig å sette et lag av isolasjon. Med et slikt design vil loggiaen være veldig attraktiv. Når du velger dette alternativet, er det bedre å stole på fagfolk eller tiltrekke hjelpere.

resultater

For å gi din loggia et koselig utseende og gjøre det attraktivt, vil det ikke ta mye tid og penger. Og for å fullføre takrommet er det mange materialer som passer deg både eksternt og etter kjennetegn. Hver av dem har sine fordeler og ulemper, og krever også foreløpig forberedelse av taket. Noen materialer krever justering, og bruk av andre er mulig bare etter oppvarming av hele rommet. Noen typer kan males og oppdateres når du vil - dette er et stort pluss. Før du kjøper, må du beregne hvor mye materiale du trenger. Definitivt, når du velger det riktige valget, bør du være oppmerksom på mulighetene for balkongen din, dens egenskaper, og viktigst, dine ønsker.