Halloween hjemme

Halloween hjemme

Halloween hjemme

Feiringen av Halloween hjemme er en tradisjon som har kommet til oss fra Vesten. Det er der at denne ferien regnes som tradisjonell, og det er ikke det første tiåret som har blitt feiret.

Ikke mange mennesker kjenner historien til ferien blant våre landsmenn, men nesten alle vil være enige om å feire en uvanlig og fargerik ferie. Dette er en annen grunn til å ha det gøy med venner og ha det bra.

Til tross for at Halloween er ganske uvanlig, er det kaldt blod og litt skummelt, i vårt land feires det med glede. Vil du ha et Halloween-fest? Da er du sikker på å bruke vårt råd.

Hvis du ble invitert til feiringen av Halloween, vil forberedelsen bare bestå i å velge riktig kostyme og sminke. Du kan også hente en temapave til vertene av ferien.

Hvis du selv planlegger å organisere Halloween, må du prøve mye mer. I tillegg til din egen antrekk, må du ta vare på de riktige dekorasjonene, invitasjonskortene, mat.

Gjør dekorasjoner for deg selv hjemme er ikke så vanskelig som det kan virke. Noen interessante ideer du kan bruke i praksis kan du finne på nettstedet dekorspalni.ru/steny/ukrasheniya-svoimi-rukami-dlya-doma.html.

De vil hjelpe deg med å gjøre festen din virkelig uhyggelig og uforglemmelig.

Forbereder for en Halloween fest

Når du forbereder en ferie som Halloween, er hver detalj viktig: fra dekorasjoner, til små gaver til gjester. Bare i dette tilfellet vil ferien forbli i minnet i lang tid.

Forbered en liten plan på forhånd, noe som gjør at du ikke kan glemme dette eller det punktet. Det er noen av dem:

  • Invitasjonskort.
  • Boliginnredning.
  • "Skummelt" -meny.
  • Spill for ferien.
  • Gaver til gjestene.

La oss starte med invitasjonskortene. Du kan kjøpe dem på nærmeste bokhandel, men det er mye mer interessant å lage postkort selv.

Halloween hjemme

Først bestemmer du temaet for ferien din. Det kan også være ganske mange alternativer her. Du kan velge temaet for populære mystiske og fantastiske filmer, du kan velge temaet for magi og hekseri, pyramider og mumier.

Din fantasi her spiller en avgjørende rolle. Postkort til Halloween kan være svært varierte. Det mest populære alternativet er en ond eller munter gresskar.

Hvis du ikke er kjent med ferieens symbolikk, bli kjent med det på forhånd. Som et skjema for invitasjoner, velg: mystiske bøker, witchy brooms og hatter, gresskar og mystiske lys.

Vi pynter huset på Halloween

Så dekorere huset er det viktigste stadiet av forberedelse. Det er verdt å sørge for hver eneste detalj, slik at inntrykk av ditt hjem fra gjestene er det mest forferdelige. La oss starte med vinduene. Gjør de forferdelige skyggene til "gjestene" som allerede har kommet.

Halloween hjemme

Fra en tykk papp, klipp ut monstre til din smak. Jo mer variert skjemaet er, jo mer interessant vil det være for gjestene å se gjennom vinduet til de som allerede har kommet.

I tillegg kan du dekorere inngangsdøren, for eksempel med en jullignende kranse. Det er en god ide: Ta den tradisjonelle juleutsmykningen av huset og skru den opp og ned.

På kransen på døren, i stedet for mistelten, bruk skjær og bein, erstattet kranser av farget lys erstattet med kranser av skremmende figurer. Ta med fantasi for å lage smykker uvanlige og originale.

Gresskar for å dekorere et hus på Halloween

Ingen Halloween kan gjøre uten det viktigste symbolet på ferien - gresskaret. Gresskar for dekorasjon av huset er brukt forskjellige: store og små, dekorert på utsiden eller hollowed fra innsiden.

Halloween hjemme

Gresskar tjener også som hovedrediens for retter på en mystisk fest.

Hvordan kan du dekorere gresskar for Halloween? For eksempel stakk fargede bånd, knapper eller mynter på små bindingsgrunnlag - slik natur, ordnet tilfeldig i huset, skaper perfekt atmosfære.

Hvis du får virkelige gresskar problematisk, gjør dem fra papir, små runde krukker, klut. Massen av master klasser vil hjelpe deg å velge og lage de dekorasjonene for huset du liker.

Du kan forberede lamper i form av et gresskar, som vil legge til farge til ferien.

Når du forbereder Halloween, ikke glem å komme opp med og forberede tematiske konkurranser, samt musikk som passer til stemningen og snacks.

Finn flere ideer for å organisere helligdager i vårt bygningsforum. Våre spesialister hjelper deg med å gjøre ferien din uforglemmelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

47 + = 52