Hovedelementene i utformingen av metall-plastvinduer

Hovedelementene i utformingen av metall-plastvinduer

I de senere årene, flere og flere byboerne er villige til å velge plast vinduer, som blir en reell frelse fra støv, støy og forurenset luft, trenge inn i leiligheten fra gaten og truer ikke bare fred, men også helsen til alle familiemedlemmer. På grunn av sin konstruksjon beskytter metallplastvinduene pålitelig mot utkast og gir perfekt varme- og lydisolasjon. I tillegg er de pålitelige og kan vare mer enn 50 år.

Hovedelementene i utformingen av metall-plastvinduer

Metall-plastvinduer på grunn av en kombinasjon av metall og PVC har økt motstand mot ugunstige værforhold.

Hva er de særegne i slike vinduer, og hvordan skiller de seg fra deres plast- og tre-kolleger?

Egenskapen av bygningen

Ved første øyekast er utformingen av alle vinduer helt identisk: noen av dem har både glass og ramme og tilbehør.

Men bare metall-plastkonstruksjonen i PVC-profilen har en sterk metallramme som gir absolutt pålitelighet og holdbarhet i drift.

Denne forsterkende profilen er en slags skjelett, og styrken er avhengig av tykkelsen. Gjør denne profilen av galvanisert stål: så det blir ikke korrosjon. Levetiden til metallplaststrukturen er mer enn 50 år.

utforming

Designet inneholder følgende elementer:

  • ramme;
  • fold;
  • bakker og vinduskarmer;
  • tilbehør;
  • doble vinduer;
  • impost.

Grunnleggende elementer

Hovedelementene i utformingen av metall-plastvinduer

Forsterkningsprofilen er et stålforsterkningselement for å gi ytterligere stivhet, styrke og stabilitet i vindusstrukturen.

Det er rammen som gir stivhet og pålitelighet. Den er laget av PVC, laget av plast, ikke følsom for solbrenthet og syrer. Inne i plastprofilen er en stålforzinket ramme av U-formen. Plastprofilen er koblet til stålforsterkningen ved hjelp av selvskruende skruer.

Skodder i metall-plastvinduene la merke til vinduene som var kjent for dem på en gang. Bladet, så vel som rammen, består av en plastprofil med en stålramme. Takket være de integrerte armaturene kan klaffen låses i åpen stilling. Nesten alle ventiler er utstyrt med myggnett som beskytter hus fra insekter. Det åpner døren i to retninger, noe som gir den en ubestridelig fordel i forhold til det vanlige vinduet.

Hovedelementene i utformingen av metall-plastvinduer

Maskinvaren er det mest høyteknologiske elementet i vinduet, dets levetid er i hovedsak avhengig av påliteligheten og kvaliteten på armaturene.

Alle metallbevegelser og faste deler av strukturen kalles beslag. Fra alle disse håndtakene er skruer, hengsler, låser, rotasjonsmekanismer avhengig av påliteligheten av festingen av dørene til rammen, samt luftdebøyningen ved festepunktene. Du bør være oppmerksom på maskinvaren, fordi på grunn av brudd på flere skruer, kan ikke bare utseendet til plastvinduet forringes, men også den generelle balansen.

Doble vinduer er et sett med to, tre eller fire høykvalitets briller med luft mellomlag. Vanligvis er "luft" -laget en inert gass som helt eliminerer utseendet av kondensasjon. Glassenheten utfører de viktigste funksjonene: termisk isolasjon og lydisolering.

Doble vinduer varierer i bredde: 24 mm, 28 mm, 30 mm, 32 mm, 42 mm. Bredden på et doble vindu er ofte skrevet med en formel. For eksempel, i et dobbeltkrysset vindu med 24 kpm, ser formelen slik ut: 4-16-4, hvor "4" er tykkelsen på glasset fra utsiden og fra innsiden, og "16" er avstanden mellom dem i millimeter. Ofte i utformingen av plastvinduer benyttes glass med forskjellige bredder for å øke nivået av absorbert støy. Energibesparende egenskaper er avhengig av antall briller og avstanden mellom dem.

Hovedelementene i utformingen av metall-plastvinduer

Impostet fungerer som en ekstra stabilisering av strukturen, noe som bidrar til å holde vinduet i sin opprinnelige form.

Impost gir tilkobling av flere klaffer. Vanligvis er det en plastprofil med en integrert stålforzinket forsterkningsdel. Den tjener til å gi ekstra stivhet og styrke av hele strukturen. I plastvinduene er impostet vertikalt, og i trevinduene med et vindu er det også en horisontal. Installer impostet i vindusboksen på to måter: Ved festing med mekanisk festing eller sveising inn i konstruksjonen.

Ofte i konstruksjonen mutalloplastikovyh boksene har plastprofil Sideplaten, som også forbinder rammen, men i motsetning til den impost, har en vinge ingen håndtak og åpner bare når den andre er allerede åpen. Den største fordelen med dette element til det impost er, at den ikke er montert på karmen og rammen til de fleste, og hvis man åpner vinduet på vidt gap, mellom de to vingene vil ikke være å skille partisjoner.

Under installasjonen tilbys mesteparten av etterbehandlingselementene: vinduskar og bakker. Skråninger dekker tilkoblingen med veggen og festingen med vinduskarmen. Vinduskarmen er vanligvis laget av gipsplater eller sandwichpaneler.

Tilleggsartikler

I tillegg til alle grunnelementene har metallplastkonstruksjonen også gummitetninger, som ligger ved krysset av deler som rammen og rammene. Tilstedeværelsen av disse små delene bidrar til å unngå å blåse og fukt inn i vinduene.

Monteringssystem

Ved montering av metall-plastvinduer brukes bare moderne byggblandinger og tetningsmidler. Påfør blandingen på det allerede tørkede skummet, slik at forsamlingssømmene blir kvitt overflødig fuktighet, noe som forhindrer dannelsen av sopp.

Selv ikke for store feil ved installatører kan føre til at glasset vil strømme gjennom vannet, og tilbehørene vil raskt begynne å "gripe".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 60 = 65