Hvordan å gjøre døren innkassere deg selv

Hvordan å gjøre døren innkassere deg selv

Når du følger instruksjonene, er det mulig å få dørene i egne hender. Installere en kasserer er en oppgave som må løses etter installasjonen av hovedstrukturen. Det må gjøres, selv om det ikke er noe ønske, siden foringsrøret ikke bare gir rammen et ferdig utseende, men også for å beskytte dørkarmen og tilstøtende veggen.

Hvordan å gjøre døren innkassere deg selv

Ordningen av anordningen av en dør med platbaner og tilbehør.

Clypeus fungerer og hvordan man lager dem selv

Mange tror feilaktig at hovedformålet med disse detaljene er å gi dørene et ferdig utseende. Men dette er bare delvis riktig. Innbetaling er et multifunksjonelt system, og det tjener følgende oppgaver:

 • Hvis det ikke er installert, vil støv komme inn i rommet gjennom sprekker i dørkarmen;
 • Hvis platebåndene er installert på innerdørene, øker de de lydisolerende egenskapene til konstruksjonen.

For å gjøre trimmen, trenger du et verktøy og treplater, lameller. Den nøyaktige listen over alle nødvendige er gitt nedenfor. Arbeidet utføres som følger:

Hvordan å gjøre døren innkassere deg selv

Ordning for merking av platbaner.

 1. Fra 4 blader til en hacksav gjør tilpasningen for såing av torner. Kluter må styrkes mellom de 3 rekkene og på samme måte gjør de resterende bladene. Forskjellen mellom 2 par i avstanden mellom nabolandene.
 2. Mål dørene. Hovedstørrelsen er åpningen. Bredden på foringsrøret kan være noe, men de bør tillate at dørene åpnes.
 3. Fra brettene så av størrelsen på 2 lange og en kort trim. Hjørnene dine kan umiddelbart kuttes på 45º, slik at midt i tverrsnittet blir tornene i den korte delen, og i de andre to sporene. Hvis du trenger for å få fart på arbeidet, så kan du ikke gjøre det. Rama i dette tilfellet kommer til å slå av, uten festemidler, på noen negler.
 4. Overflaten på delene må behandles med et plan slik at de er glatte, og når de er ferdig, må de slipes med sandpapir. Hvis platene er tykke nok, kan du bruke meislene til å gjøre langsgående kutt på dem. Dette vil gi dørene et ferdig utseende.

Innbetaling: Hvordan installeres den på døren selv

Arbeidet begynner med demontering av de gamle platebåndene med en sterk skrutrekker eller ved montering og fjerning av tang eller spikring av gamle negler. Deretter kontrolleres den såkalte ekstra linjen, det kan være nødvendig å sette en ny del. For å gjøre dette må vi undersøke elementet fra alle sider og etablere måten baren er løst på.

Hvis du trenger å kjøpe en ny del, er det best å velge elementet i fabrikkproduksjonen, da dette sikrer en høy kvalitet på kantene og et godt utseende på stangen.

I dette tilfellet er det nødvendig å ta hensyn til ujevnheten til veggene. Hvis de er, anbefales det å foreta nøyaktige målinger av de største fremspringene på dørene. Dette vil unngå dannelse av sprekker.

Den neste fasen av arbeidet er installasjonen av en ekstra plank, som utføres som følger:

Hvordan å gjøre døren innkassere deg selv

Montering av platebånd av innerdører.

 1. Et målebånd eller en metalllinje måler bredden som kreves for å montere denne delen, og lengden fra kantene av veggene til sporene der stangen skal settes inn. I dette tilfellet må det tas hensyn til at dette elementet i dørstrukturen overlappes.
 2. For å redusere mulige unøyaktigheter til den målte bredden, legg til 20-30 mm.
 3. Den nye enheten må alltid installeres før sikringen på dørkarmen festes.
 4. Nye tilleggsdeler blir satt sammen fra vertikale skinner.
 5. Etter det er en horisontal bar satt til toppen. Hvis delen har større dimensjoner enn de nødvendige verdiene, må de overskytende delene kuttes med en sag.
 6. Alle dykkene er festet med lange skruer til dørkarmen.
 7. Når de allerede er installert på deres steder, styrkes de hverandre.

Hvordan sette platbanene selv

Ytterligere operasjoner utføres i følgende rekkefølge:

 1. Alle deler som må installeres, klippes med et stikksag i en vinkel på 45 °. For å gjøre dette kan du bruke trimmen til å markere skjærelinjen. Ved installasjon er det ingen spesielle regler: det kan startes med både en lang og en kort clypeus.
 2. Utfør arbeid med merking av detaljer: alle tegner en klar snittlinje, dette kan gjøres med en farget markør. Lengden på clypeus skal være et segment fra gjerdets nederste kant, som er montert på toppen av dørkarmen, til gulvet i rommet. (Figur 1) For å eliminere feil, legg til 5 mm til målverdien. Etter dette begynner de å kutte clypeus langs de merkede linjene.
 3. Når du fester delene på rammen og veggene, må du bite neglene fra neglene. Dette er viktig for utseendet på den installerte strukturen. De blir ikke synlige etter ferdigstillelsen av arbeidet.
 4. Når du installerer clypeus på øvre terning, fortsett som følger: Klipp ett hjørne ved 45 °, sett deretter på toppen av strukturen og merk vinkelen, eller rettere, den øverste, på den andre siden. Deretter kuttes delen på merket og settes på plass.
 5. Hvis sporene ikke gripes delvis, anbefales slike steder å fylles med tetningsmasse.
 6. Alle de ovennevnte operasjonene gjentas fra den andre siden av døråpningen.

Materialer, verktøy, enheter som trengs for arbeid

 1. Platbaner eller tykke brett (20-30 mm).
 2. Slettene på dope og slatsene er 2-3 cm tykke.
 3. Fugemasse.
 4. Skruer og negler.
 5. Montering og skrutrekker.
 6. Slutt og stikksag, hacksaw med lerret.
 7. Så et tre.
 8. Gummi og små skinn.
 9. Meisler.
 10. Tenger eller spiker.
 11. Roulette, metall linjal og markør.

Installering av platbanene med egne hender gir vanligvis ikke noen problemer for folk som vet hvordan man skal håndtere et enkelt verktøy.

Hvis en person ikke er selvsikker i sine evner, er det bedre å ringe til spesialister som utfører alt arbeidet beskrevet ovenfor for en viss avgift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

74 − 69 =