Hvordan dekorere balkongen fra utsiden med egne hender: teknologi og materialer

Hvordan dekorere balkongen fra utsiden med egne hender: teknologi og materialer

Vindsperre og isolasjon kan forbedre utseendet på balkongen og varmeisolasjon av leilighet Utvendig etterarbeid av balkongen - dette er en svært alvorlig arbeid, som bestemmer de termiske forholdene i hjemmet og utseendet av leiligheten. Flertallet av leilighetene i vår tid, er balkongen et ekstra rom i leiligheten, som spiller rollen som kontor, stue eller rom for å slappe av, selv om balkongen ikke oppfyller disse funksjonene, og er en enkel plattform, det er bedre estetisk dekorere og varm.

Materialer til utvendig dekorasjon av balkongen

For å trimme balkongen fra utsiden, må du velge et kvalitetsmateriale som passer for denne typen balkong.

I dag er det en slags etterbehandling som brukes til balkonger og loggier utenfor:

  1. Fasader. Dette er et forholdsvis slitesterkt materiale, det er av metall eller plast. Han er veldig enkelt å bruke, det viser perfekt tilpasset størrelsen på balkongen, festet raskt og like raskt montert på basen ved spesielle skruer, trenger ytterkledning arkene ikke har flere detaljer i forsamlingen, og dette forenkler monteringsarbeidet.
  2. trapesformet ark. Materialet er som regel metall, det er motstandsdyktig mot miljøpåvirkninger, det er tilgjengelig i forskjellige farger og størrelser, praktisk i drift.
  3. støpt. Tre- og plastfôr brukes til utvendig paneling, forskjellene er bare i materialets struktur. Treet er påvirket av miljøet og, i motsetning til plast, tjener en kortere periode.

Hvordan dekorere balkongen fra utsiden med egne hender: teknologi og materialer

Siding fortjener fortrinnsvis først i popularitet blant etterbehandling materialer

Før du trimmer balkongen utenfor, må den repareres og isoleres. Alle eksisterende uregelmessigheter og hull er pusset på forhånd, selv før begynnelsen av mål. For utendørsisolering brukes mineralull eller skum.

Siding på balkongen med sidespor (video)

Hvordan trimme en balkong fra utsiden med egne hender ved hjelp av sidespor

Siding er rimelig materiale for store etterbehandlingsroboter, og det er praktisk å montere det, så vi bruker det som et eksempel for å fullføre balkongen. For å sy balkongen utvendig med sidespor, er det nødvendig å reparere overflatene, for å isolere med nødvendig materiale. Å telle den nødvendige mengden materiale til balkongen, må du ta vare på maskinvaren. Armaturets beslag omfatter start- og kulestang, eksterne hjørneinnretninger og sidefester.

Startstangen er den første stripen av sidesporet, som sørger for den etterfølgende sikringen av sidesporet til den og kan sies å lede stripene.

Vinduket gjør det mulig å tette plassen under balkongvinduet forseglet slik at fuktighet ikke kommer under overflaten. Sidefiksere dekker alle sidene av sidesporet, og holder tett.

Hvordan dekorere balkongen fra utsiden med egne hender: teknologi og materialer

Vindukslet tjener til å beskytte overflaten mot fuktighet

Deretter må du ta vare på verktøyene du trenger i prosessen:

  • Bor med en spesiell dyse for selvskruende skruer;
  • nivå;
  • tang;
  • kniv;
  • Hammer.

I tillegg til nivået vil du trenge et tau eller fiskelinje, som du må forspenne på overflaten for at sidevingen skal ligge flatt på overflaten.

Fra risten må du fjerne alt det gamle fôret, og pass på at det ikke faller sammen når du faller på de nærliggende balkongene, bilene og menneskene. Etter å ha reparert platen under føttene må den trekkes av. For å gjøre dette, plasseres en trebjelke på toppen av hele omkretsen av platen og festes til platen og veggene med metalltunge.

Hvordan dekorere balkongen fra utsiden med egne hender: teknologi og materialer

Skjede omfatter to etapper: Fremstilling av en treramme og den påfølgende festingen på arket av sidespor

På utsiden av balkongen er bjelker pakket under nivået, og danner en ramme for sidekanten.

Alle metallstenger og et hjørne er malt. På sidesiden er forhåndsdefinerte spor for selvskruende skruer for enkel montering. Etter det forberedende arbeidet kan du fullføre etterbehandling. Siding er festet i rammen med spesielle skruer, som settes inn i borekronen, mens du observerer riktig installasjonsnivå. Sider av sidespor kan ikke festes tett til hverandre, materialet må være fritt forbundet med hverandre, mens de ikke har sprekker.

Hvis kledningen er ferdig, er det nødvendig med en kledning. Alle kanter er ferdige med hjørneinnretninger og sidefeste.

Teknologi for balkongfinish med sidespor (video)

Etterbehandling av den lukkede balkongen: nyanser og funksjoner

Lukket balkong før utvendig dekorasjon trenger å styrke gulvene ved konstruksjon av en metallramme, fordi betongbalkonen ikke tåler lukket installasjon.

Rammen av metall hjørner er festet direkte til veggene og betong overlapping, sammen med rammen er det nødvendig å montere og gjerde.

Klær på balkongen av lukket type fra utsiden med egne hender er et omfattende arbeid som krever sveising og fysisk innsats. Etter at metallrammen er montert og forsterket, kan du fortsette til plating. Alt utvendig kledning på balkongen holdes på en metallramme, så det er verdt å vurdere vekten av byggematerialet som brukes. Hvis siding brukes til ytre hud, er ytterligere bjelker fylt på metallrammen.

Hvordan dekorere balkongen fra utsiden med egne hender: teknologi og materialer

Lukket balkong trenger forsterkning ved å installere en metallramme

For å bruke metallprofilerte ark som en hud, kan pakking fra bjelkene utelates. Dette er bare hvis metallkonstruksjonen på rammen er tett laget, og det er en tilnærming til å fikse materialet til det. Etterbehandling materialer dekker alle sider av balkongen, tar hensyn til størrelsen og området av glassene. Når den lukkede balkongen er dekket av glass, er det et hermetisk rom som kan brukes som et ekstra rom.

Funksjoner for å etterbehandle loggias fasade med egne hender

Etter at lining av loggia med egne hender er klar, er alle materialene montert og festet fra innsiden, du kan fortsette for å avslutte fasaden fra utsiden. Dette er den siste fasen av arbeidet på paneling av balkongen.

Etter at sideleddene er lukket med alle åpne områder av materialer, nemlig ledd og hjørner, er det mulig å avslutte med motstående materialer.

Hvordan dekorere balkongen fra utsiden med egne hender: teknologi og materialer

Til tross for den opprinnelig gode termiske isolasjonen, trenger loggia også en ekstern bekledning

Facing materialer må dekke alle sider og ledd, nemlig vinkeloverganger, det vil være minst 5, plass under glasset og et sted for å binde materialet med en murstein eller betongvegg. For disse formål er det mulig å ta med det materialet som loggia dekselet er laget av. Hovedoppgaven med ferdigstillelse av arbeid er å beskytte leddene på balkongen mot virkningen av miljøfaktorer. Ved ferdigstillelsen av ferdigbehandlingen må du ikke glemme den hengslede beskyttelsen av strukturen, nemlig taket over loggia. Ofte, etter å ha påført loggia med ekstra materialer, dekker standardvisiret ikke lenger loggiaområdet, men du kan ikke forlate foringen åpen.

For å lukke loggia ovenfra, brukes hengslede plast hetter, når du monterer metallrammen, kan du fjerne takplatene over balkongen og deretter dekorere dem med plast eller legge skifer overlapp.

Ekstern balkong utseende og omsorg

Etter at det var mulig å sy balkongen med egne hender, må du ta vare på utseende og omsorg. Den elegante utformingen av balkongen spiller en viktig rolle for eierne, slik at balkongen kan dekoreres med fargemaling. Ved hjelp av sidespor kan du designe en flerfarget finish, ved hjelp av flere farger. Metallprofilerte ark kan også brukes i en bestemt farge. Treverket kan åpnes med lakk.

Hvordan dekorere balkongen fra utsiden med egne hender: teknologi og materialer

Du kan velge nesten hvilken som helst farge på huden

I spesiell omsorg trenger ikke den eksterne trepanelet på balkongen. For å opprettholde et pent utseende og renslighet av metall- eller plastbelegget, kan det behandles med vaskemidler utenfor 1-2 ganger i året.

Hvordan sy en balkong fra utsiden med egne hender: teknologi og materialer (video)

Så jobber på balkongen utenfor dekorasjon svært tidkrevende, det er først og fremst høytliggende arbeid som krever spesiell opplæring: robust forsikring, trapper, stiger, praktisk beliggenhet med verktøy og materialer, ofte ved hjelp av en annen person, men også sine egne hender for å gjøre dette mulig.