Hvordan tegne en tegning på veggen på badet

Hvordan tegne en tegning på veggen på badet

Utvikle utformingen av badet, du kan følge de klassiske kanonene, og du kan implementere dristige ideer. En av disse dristige ideene kan betraktes som en grafikk på veggene, brukt for hånd.

Hvordan tegne en tegning på veggen på badet

Tree gren malt på flisen på badet

Tegninger på veggene på badet ser veldig uventet og interessant ut, hvis temaet passer inn i det samlede bildet av interiøret. De kan kombineres med det generelle utseendet på rommet, og kan være en lyspunkt, kontrast, nøkkelnotat.

I tillegg vil barna dine sette pris på dette trinnet og vil glede seg over et slikt interiør. Selvfølgelig handler det ikke bare om tegninger av barnas temaer, men du kan velge nesten ethvert bilde.

Tegninger på veggene på badet, måter å løse problemet på

Etter å ha bestemt seg for en slik dristig beslutning om å forvandle badet, kan du gå på to forskjellige måter.

Den enkle måten

En enkel, men ofte dyr måte - å vende seg til profesjonelle kunstnere, dekoratører, designere. De vil være i stand til å gi råd om hvilken farge, mønster og hvordan de skal ordnes på veggene på et bad eller et bad.

Hvordan tegne en tegning på veggen på badet

Et lite, men harmonisk innskrevet bilde på veggen som gjentar ornamentet på badekaret

Anbefalinger fra fagfolk på kombinasjonen av farger, belysning og generelle formfaktorer i rommet kan være svært nyttige, spesielt hvis du ikke er skum i disse tingene.

Kostnaden for slikt arbeid er svært vanskelig å vurdere, det kan være svært kostbart, avhengig av nivået på den profesjonelle som utfører den.

En vanskelig vei

En mer komplisert, men veldig interessant måte er å utvikle eller forberede stenciler, velge materialer og implementere ideer med egne hender og naboer i boarealet. Å velge denne måten må du vise ikke bare design ferdigheter, men også byggevner.

Hvordan tegne en tegning på veggen på badet

Blomster og fugler, hjemmelaget enkel tegning, laget av egne hender

Det vil være nødvendig å kjøpe byggematerialer og de fleste for å gjøre alle manipulasjoner med fargestoffer. Men i dette tilfellet kan du trygt si at alle tegningene på veggen på badet ble gjort av deg uten utenhjelpere.

Forberedelse for det originale maleriet av vegger på badet

Anta at du bestemmer deg for å gå på andre måter, tegne et bilde i badekaret på veggen med egne hender, la oss snakke om sekvensen og hvordan du gjør alt.

Det første du må ta vare på byggematerialer. Vi vil kompilere en liten liste over verktøy og materialer som vi sikkert trenger i vårt arbeid.

maling

Du kan velge malingen i en boks eller flaske, det anbefales å bruke et vanndispersivt vanntett eller akrylbad som ikke har lukt. Fargen kan velges klar, eller bruk hvit og farge for å skru den inn i ønsket nyanse.

Hvordan tegne en tegning på veggen på badet

Franske emner i et mesterverk av bildet på veggene på badet

For øvrig er ikke løsningsmiddel for slike maling nødvendige, de vaskes lett og fortynnes med vann.

Maleri verktøy

Børster, ruller, ruller finnes i hvilken som helst byggevare. Velg pensler med naturlig haug, de klatrer mindre, og du trenger ikke å fjerne villiene fra bildet på veggen. For dekorativt arbeid på en flat overflate er ruller laget av skumgummi perfekt. En skuff for en pute må kjøpes i størrelse, en større størrelse vil føre til uleilighet.

sjablong

Hvis du trenger en stencil for et bilde, kan du selv gjøre det, du kan også bestille produksjonen i et utskriftsverksted.

Hvordan tegne en tegning på veggen på badet

Enkel sjablong med fisk for enhver smak

For å montere stencilen på veggen trenger du et malingstape (crepe). Scotch tape i dette tilfellet er det bedre å ikke bruke, ettersom det etterlater limspor, enn det er i stand til å skade bakgrunnsbilder og til og med en flis.

Hvordan tegne en tegning på veggen på badet

Små originale bilder på alle vegger på badet

Når du arbeider med stencilen, bør du unngå maling for det, dette kan føre til uskarphet av bildet. Vær spesielt oppmerksom på tegningens grenser, slik at de er så nivå som mulig, ved hjelp av et maleribånd vil du hjelpe deg med dette.

Hvis du har ferdigheter med tegning av kunst, kan du lage et mesterverk og uten sjabloner. Tegning på veggen på bad eller toalett er like enkelt som på lerretet.

Hvordan tegne en tegning på veggen på badet

Flisen med tegningene av blomster, vakker og lys

Noen enkle, profesjonelle bevegelser, og du har et fargerikt landskap i badekaret. For å gjøre dette, velg på Internett et pent bilde og overfør det til veggen.

Anbefalinger for å lage tegninger for vegger

Hvis bildet er lite, kan du skrive ut det, klippe det og feste det på veggen, overføre de generelle omrissene til badveggen.

Det er en annen måte å overføre skissene fra skjermen til et ark papir. For å gjøre dette må du mørke rommet og legge papiret til skjermen. Dens lyse lys vil hjelpe deg å tydelig se konturene på bildet, som du roligt tegner med en blyant.

Deretter utfører vi de ovenfor beskrevne handlingene, og overfører konturene til veggen.

Hvordan tegne en tegning på veggen på badet

Kunstnerisk maleri av vegger på badet

Vi anbefaler at du velger en stille tid der du skal male med tegningene på badet, hvor du ikke vil bli distrahert av fremmede saker. Haste og oppstyr kan føre til uønskede konsekvenser. Fokuser på arbeidet ditt, og resultatet blir imponerende.

Ved valg av tegningstegn kan vi ikke gi anbefalinger, stole på valget til din smak, men jeg vil gjerne merke at veggene i rommet ser flotte tegninger med glatte og skarpe kanter. De nødvendige bildene kan bli funnet i avløpene og på designsidene, bruk av søkemotorer vil hjelpe deg i denne saken.

Hvordan tegne en tegning på veggen på badet

Luksuriøs kunstnerisk utforming av badet

Hvis du kommer til prosessen med å lage et bilde på veggene på badet ditt med riktig fantasi, vil resultatet appellere til deg og din familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 10 = 14