Hvorfor LED-lampen lyser etter at den er slått av

Hvorfor LED-lampen lyser etter at den er slått av

I øyeblikket har LED-lamper fått spesiell popularitet blant mange mennesker. De viser et lang levetid, preges av lavt energiforbruk og skaper et kvalitetslys. Imidlertid, tidligere eller senere, er det problemer med slike belysningsenheter, og våre abonnenter stiller ofte spørsmålet: Hva om LED-lampen lyser etter at den er slått av? I denne artikkelen bestemte vi oss for å finne ut de mulige årsakene og fortelle deg hvordan du selv løser problemet.

Hvorfor LED-lampen lyser etter at den er slått av

LED-lampen lyser når den er slått av

Årsakene til LED-lys når den er slått av

Faktisk, nå er det mange grunner til at en LED-lampe kan brenne etter at den er slått av. Det kan brenne svakt, flimre eller skinne ved full kraft. Det er flere hovedårsaker:

 1. Dårlig ledningsisolering eller annen nettverksfeil. For eksempel, selv etter at kablene er slått av, kan det gi en minimal spenning til belysningsenheten, slik at den brenner.
  Hvorfor LED-lampen lyser etter at den er slått av
 2. En bryter som har bakgrunnsbelysning. Nå bytter med belysning (se bilder) anses å være ganske populære. Men ikke alle vet at bakgrunnsbelysningen kan overføre spenningen til lampen, noe som vil føre til glød. I denne situasjonen kan du bytte bryteren eller installere en kraftigere lampe.
  Hvorfor LED-lampen lyser etter at den er slått av
 3. I lampens utforming er det vanlige radiatorer. Som regel kan et slikt problem bare oppstå med billige kinesiske LED-lamper. Dette skyldes det faktum at de er vant til å spare alvorlig under produksjonen. Du kan ikke rette opp et slikt problem, du må kjøpe en ny belysningsenhet.
  Hvorfor LED-lampen lyser etter at den er slått av
 4. En spesiell funksjon av belysningsenheten. Vær oppmerksom! I noen armaturer er det en mulighet for glød etter at de er slått av. Så vær ikke redd på en gang, prøv å lese instruksjonene. Det er imidlertid ikke så mange lamper av denne typen, så vær oppmerksom på andre problemer.

Hva får LED-lampen til å lyse etter at den er slått av

Som regel er mange mennesker redd for at lys i avstanden kan være skadelig. Faktisk er det ikke noe forferdelig i dette, siden det ikke skader ledninger. Det eneste problemet er lampens levetid, som er sikkert redusert.

Vær oppmerksom! Det er en mer vanlig grunn - dette er en feil drivermontering. Det er ganske vanskelig å etablere et slikt problem nå. Derfor er kjøp av kinesiske lamper nå ganske kontroversielt.

Det er også et problem med feil tilkobling av lyskilder. Det er mye informasjon her, men dette problemet er ekstremt sjeldent. For å forstå årsaker og løsninger, anbefaler vi at du ser på følgende video.

Hvordan løse problemet

Vi kan markere noen anbefalinger som vil bidra til å kvitte seg med at LED-lampen lyser når den er slått av:

 • Prøv å installere en annen lampe. Som regel hjelper det alltid. For eksempel, hvis en kinesisk lampe er installert, sett på plass en kvalitet en. Hvis problemet vedvarer, må vi se etter årsakene.
 • Hvis du har et uttak med en indikator, så for å løse problemet er det nok bare å koble fra ledningen, som forsyner bakgrunnsbelysningen. Det er ikke vanskelig å gjøre dette i det hele tatt, demonter bryteren og kut ledningen. Hvis du ikke finner ledningen, må du bytte bryteren helt.
 • Hvis lampen lyser, men ingen grunn er egnet, må du se etter en lekkasjestrøm i ledningen. Her er det nødvendig å gjøre en god jobb, men vi har vurdert alt dette i detalj i artikkelen: Hva er feil i elektriske ledninger.

Som du kan se, er årsaken til at LED-lampen er slått av når den er slått av nå ganske mye. Men du kan fikse dem selv. Har du spørsmål eller problemer, skriv kommentarer, vil vi gjerne svare på noe.

Vi anbefaler også å se på denne videoen, som vil bidra til å løse problemet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

7 + 2 =