Loft stil i interiøret i stuen

Loft stil i interiøret i stuen

Loft stil i interiøret i stuen

Loft - dette er en original stil, som oppfattes av folk tvetydig. Det innebærer omlegging av et lager, et loft, en kjeller, en industribygning i en boligbygging. Den første til å legemliggjøre den lignende stilen til innbyggerne i Amerika, og spesielt New York. De satt opp en bolig i forlatte hus. For amerikanerne er loftstilen naturlig, forståelig, men ikke alle i utformingen av deres hjem vil foretrekke det til andre.

For i dag, eieren. Som lager en stue i en lignende stil, sendes ubevisst til publikum at han foretrekker ånden i Amerikas frittliggende. Besøkende, besøker huset hvor en slik stue er utstyrt, vil merke den delikate smaken av eieren, ros for originalitet og ressursfylling. Stue i denne stilen er samtidig en spisestue, og til og med et soverom.

funksjoner

"Loft" betyr "loft" eller "leilighet over". Blant annet er denne stilen preget av et spesielt layout og måter å implementere det opprinnelige design på. Takket være loftet kombinerer du harmonisk i ett rom gamle og nye møbler, husholdningsapparater.

Det viktigste i loftet er enkle, praktiske møbler. Hovedtrekkene i retningen - et kaldt fargevalg, romslige vinduer med minimal dekorasjon. I tillegg stuen. Laget i denne stilen, den har murstein og visse uregelmessigheter, gulv laget av brett eller laminat, pussede vegger, full lengde speil, originale overflater.

Loft stil i interiøret i stuen

Kjennetegn på "Loft"

Tenk på hovedtrekkene på loftet:

  1. Romslig, uten partisjoner rom fra 200 kvadratmeter. m til 1000 kvadratmeter. m omtrentlig.
  2. Taket er ganske høyt.
  3. Vinduene, du kan si, er store.
  4. Veggene, taket og gulvet er grovt trimmet.
  5. For å gi originalitet, stilighet til rommet, la store metallstrukturer være åpne. Dette er inngangen til ventilasjonsakselen, rørledninger i sikte, bjelkene bærer på taket.
  6. Møbler er litt, men det er tydelig stilig.

Designere spiller denne stilen i stuen, bruker en stor plass, legger til elementer som er iboende i industrilokaler, lager en spesiell tekstur "fabrikk" i designen.

Møbler og møbler

Det sentrale stedet i stuen i denne stilen er massiv, stilig, trimmet med lyd tekstiler eller lær, en sofa. Det kan være veldig stort. Ofte er polstringen gammel, noe som gjør gnister og andre effekter. På sofaen er det mange komfortable puter. Nærliggende sette stoler, som også er romslige, store. Prøv å sikre at stuen var mye landing, komfortable seter.

Loft stil i interiøret i stuen

Ideell når møblene med hjul. For loftet er det enkelt og enkelt å gjøre forskjellige permutasjoner i stuen. Utmerket passform i det indre polstret avføring. Sofaen legges på et lavt salongbord, laget i minimalistisk stil.

På gulvet legger du en ekstravagant, lyst mønstret teppe. Shikaren skildrer leopardens hud. Det vil dekorere interiøret i stuen. Hvis mulig, installer en TV med et utmerket akustikksystem.

Interiøret er veldig brutalt. Der kan du henge en sving til taket, et rutenett for en basketball på veggen, en rekke hengekøyer og til og med trær i store potter.

Veldig praktisk i interiøret av antikvariske ting og gjenstander. For eksempel, en kiste fra forfedre, en gammel gyngestol, gamle lamper, lysestaker, en sconce med smijerns base, blomsterstativer, bokhyller og andre originale ting, vitner fra fortiden. Ikke dekorér vinduene med gardiner i blonder, henge tett av naturlig bomull eller i det hele tatt, persienner.

Stue i denne stilen forutsetter tilstedeværelsen av mange lamper i strenge geometriske former. Vanligvis er de svart eller hvitt, grå i fargen. Husholdningsapparater bruker en rekke gamle og moderne utstyr. Spesielt imponerende er den store plasmaskjermen på veggen.

Loft stil i interiøret i stuen

I interiøret på sofaen, lenestoler, polstret avføring, lær er tradisjonelt brukt, men ruskind er også vakkert. I tillegg til polstret avføring, er puter laget av henne, og dekslene er trimmet. Gi preferanse til tepper av filt og filt. Polstring er godt fra alpaca eller kasjmir, det er originalt, og har pimply uvanlig tekstur.

Loft stil i interiøret i stuen

dekorasjon

Elementer til dekorasjon, uten som du ikke kan gjøre, dekorere utformingen av stuen i denne stilen:

  1. Bjelker.
  2. Bricks.
  3. Rør.

Loftets stil er preget av en uttrykksfull, fargerik tekstur på tak og veggbelegg. I interiøret lage originale fragmenter av murverk, dekke veggene med grov gips, som ikke skjuler kledningsmaterialet til blokkene, helt betong.

vegger

Hvis veggene i stuen er like, kan du legge dem over med fliser til en murstein, vekslende med en stilig gips dekorativ.

Loft stil i interiøret i stuen

Ulike vegger brukes til forskjellige vegger. Så rommet er innredet og zoned.

For eksempel på 3 vegger fjerne plasterlaget til murverket, og resten er dekket med hvitt eller farget dekorativt gips. Eller veggen ser opprinnelig ut, når de i midten legger en grov merkbar tekstur av putten og legger et spisebord og stoler ved siden av den. Når veggene er malt, er det valgt kalde toner.

Så grov som det var "ufullstendig" dekorasjon av veggene skaper en viss effekt av upretensiøsitet, enkelhet, demokrati og uaktsomhet. Dette er ånden på loftet. Loft stil er enkelhet og asketikk, hvor en skinnsofa ser luksuriøs ut, og denne kombinasjonen av enkelhet med luksus gir den en spesiell glans og elegant.

Rør av gass og vann er ikke bare ikke skjult bak falske vegger eller skjermer, men vises på skjermen.

Loft stil i interiøret i stuen

Dette er en stilig entourage. Ofte er konvensjonelle rør erstattet av store. Elementer av metallmaling i samme metalliske farge.

Dekorer veggene på en original måte. De kan male kunstnere graffiti, henge forskjellige plakater eller plakater, legg til veiskilt fra metall. Sofistikering legges inn i det indre av store canvases av samtidskunstnere. Disse maleriene er ikke klassisk henget på veggene, men legges direkte på gulvet og lener seg mot veggene. Denne ideen.

Paul

Gulvet er oftest dekket med en flis som etterligner en stein. Dette er et slitesterkt, behagelig, slitesterkt belegg.

Loft stil i interiøret i stuen

Eller de lager gulv med kunstig "alderen" lameller. Taket er tradisjonelt hvitt eller lys, og er best malt i sølv. Vertene, for å understreke stilen, ved taket utfører store skinnende rør og bjelker av metall.

belysning

Suspended fra takarmaturer som brukes i fabrikker. Alt er rettet mot å skape en atmosfære som er iboende i butikken i et industrivirksomhet. Det beste lyser med LED-belysning. De er suspendert på bussystemer.

Loft stil i interiøret i stuen

Ideelt, når vinduene er store, av gulvet og ikke gardin. Og når vinduene er vanlige små og bak dem et vanlig bylandskap, de er hengt med persienner. Det er bedre å velge hvite eller metalliske horisontale farger. Hvis gardinene, deretter av bomulls lin. Tung og lang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

53 + = 60