Modulære stingmønstre: gratis nedlasting, kjøkkensett

Modulære stingmønstre: gratis nedlasting, kjøkkensett

Modulære stingmønstre: gratis nedlasting, kjøkkensett

Et modulært maleri, brodert med et kryss, er nå et svært populært element i innredningen av ethvert rom. Broderte malerier fra moduler - en ny retning i interiørdesign. Deres bruk bidrar til en forandring i bebyggelsens design og stemning. Trinn-for-steg-ordninger for brodering av slike malerier er i stor grad på nettsteder. Materialer til produksjon er for enhver smak og fantasi. Slike bilder kombineres til en komplett tomt. Alle modulene i arbeidet er plassert separat i en ramme ramme.

Broderi av modulære kryss mønstre: tekniske funksjoner

Høydepunktet i maleriene er at en viss avstand opprettholdes mellom de produserte modulene. Med riktig arrangement av alle deler blir illusjonen av en overgang fra en modul til en annen opprettet.

Egenskaper av modulære malerier:

 • Mindre deler er plassert på kantene;
 • Takket være dette arrangementet er det mulig å skape en oppfatning av deler av bildet som helhet;
 • Når du vurderer produktets dynamikk.

Modulære stingmønstre: gratis nedlasting, kjøkkensett

Bildet av de modulære bildene er brodert fra venstre til høyre, og deretter i motsatt retning. På den riktige teknikken står et flatt kors på forsiden og et halvkors med en lomme

I samtidskunst er det også praktisert å legge bilder på lerret, uten innramming, slik at du ikke kjører deg inn i rammen.

Som regel har alle komponentene i bildet forskjellige størrelser. Men ofte mellom de minste delene har den største modulen.

Når du lager modulære malerier, kan du bruke teknikken for krysssting. En slik skape har et veldig naturlig utseende, dessuten tjener det som et ypperlig tillegg til noe ekstravagant interiør.

Forberedende stadium: Modulære stingmønster, ordninger med roser

I mange århundrer ble rosen avbildet i mange kunstners verk, beskrevet i de fleste diktere og forfatteres verk. Fans av broderi skyndte seg til å ta del i etableringen av modulære lerretene ved hjelp av deres arbeidsmetoder.

Nødvendige materialer for arbeid:

 • Sett med tråder;
 • Needle broderi;
 • saks,
 • Canva av den angitte størrelsen i ordningen;
 • Needle Threader;
 • Ramme for broderi.

Modulære stingmønstre: gratis nedlasting, kjøkkensett

På forhånd velger du en skjema for brodering av et modulært bilde og avtale med nøkkelen

Dette er minimumslisten over nødvendige materialer. I tilfelle at noe tilbehør ikke er tilgjengelig, kan de kjøpes i en butikk til relativt lave priser.

Vær oppmerksom! De fleste ordninger er tilgjengelige på Internett, og kvaliteten er ikke verre enn betalte alternativer.

Etter at du har samlet alt du trenger for å jobbe, kan du begynne å brodere et modulært bilde med et kryss.

Prosessprosessen: et modulært maleri "Roses"

For å lage et luksuriøst bilde, trenger du garn med elleve nyanser. De er valgt i henhold til typene som er angitt i ordningen. Bare tre blokker i bredden på 30 centimeter.

Første arbeidsfase:

 1. Kantene på lerretet før arbeidets begynnelse blir feid med en tråd;
 2. Før du går i gang med teknikken for å brodere et kors, er det nødvendig å finne et senter på materialet;
 3. Broderi bør starte fra midten.
 4. Lerret er strukket på en spesiell ramme.

Dette fullfører forberedelsen, og du kan begynne å brodere roser.

Modulære stingmønstre: gratis nedlasting, kjøkkensett

I ferd med å lage et modulært bilde, vær oppmerksom på arbeidet, og resultatet vil ikke få deg til å vente lenge

Det neste trinnet innebærer å brodere bildet, som begynner med den første modulen.

For ikke å bli forvirret, er det bedre å starte fra den første blokken, så erfarne needlewomen arbeid, og de anbefaler denne teknikken til nybegynnere.

Algoritmen er som følger:

 • Det er nødvendig å sette inn en tråd i nålen, som settes inn i venstre hjørne av torget fra undersiden. Gråden er fast.
 • Hvert kryss korresponderer med et bestemt farget firkant vist i diagrammet. Tegnet som er tegnet i boksen indikerer trådenes farge. Hvis buret er tomt, er det ikke brodert.
 • Først må du utføre en serie bestående av firkanter av samme farge. Hvert kryss i ordningen sys med fjerning av nålen til høyre bunn av cellehjørnet, og ikke separat. Deretter beveger den diagonalt inn i øvre venstre hjørne, trekker tråden inn i venstre hjørne fra undersiden. Da gjentas alle handlingene.
 • Kors skal være like og ha samme spenning.
 • Stillingen av de øvre stingene må følge en valgt retning.
 • Feste tråden skal gjøres i to masker, som sys i enden. Nålen vises på baksiden av lerretet og trykkes under de forrige masker.

Nodler trenger ikke, fordi de er synlige fra siden der kryssene sys. De andre ordningene er kryssstilt i samme rekkefølge.

Modulære stingmønster: kreativitetskit

Det spiller ingen rolle i hvilken alder det ble bestemt å lære å brodere. Det viktigste er å vite hva som er nødvendig for denne prosessen. For å starte og oppnå suksess i denne virksomheten i dag, finnes en rekke sett for broderi, inkludert for å lage modulære malerier.

Et sett for kreativitet kan kjøpes på en spesialisert butikk, men det er bedre å gi preferanse til Internett, fordi det er mange ganger flere valg.

Modulære stingmønstre: gratis nedlasting, kjøkkensett

Plukker opp alt du trenger for å brodere et modulært bilde, du kan oppfylle en ide etter eget skjønn

Kostnaden for sett for brodering av modulære malerier vil variere avhengig av kompleksiteten, kvaliteten på materialene og produsenten.

I de fleste tilfeller inkluderer pakken:

 • Stoff for broderi, avhengig av antall moduler som tilbys;
 • nål;
 • Tråder med passende farger;
 • ordningen;
 • Instruksjon for arbeid.

Takket være slike sett kan alle embrodere en favoritt tegning, lage et modulært bilde for kjøkkenet eller et annet rom etter eget skjønn.

Lag modulære malerier: kryssøm, diagrammer (video)

Ved hjelp av kryssstiplede modulære malerier kan du forvandle utformingen av ethvert rom på en original måte. Nålearbeid er nå på vogue, og tilbehør laget av seg selv viser tegnet av huset og identiteten til eierne selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 1 = 4