Sengtransformatorbordet selv: instruksjon

Sengtransformatorbordet selv: instruksjon

Innholdsfortegnelse: [skjul]

  • Transformer seng: transformasjonsalternativer
  • Instruksjoner for å lage en transformator for en student rom
    • Nødvendige materialer og verktøy

Problemet med små leiligheter er mangel på plass, hvor alle er reddet, som han kan. En av alternativene: å kjøpe møbler, for eksempel en stol-seng, eller lag det selv. Litt plass og i små hytter bygget på en tid da 6 hektar var grensen for drømmer.

Sengtransformatorbordet selv: instruksjon

Et multifunksjonelt og komfortabelt sengebord er et utmerket valg for et barnrom i små leiligheter.

Som svar på forespørsler fra småskala produsenter begynte industrien å diversifisere kombinasjoner av funksjonelle kombinasjoner. Så, på salg dukket opp en transformator seng, som lett kan konverteres til et bord. Som et resultat ble en slik kombinasjon kalt en tabell seng eller en tabell transformator seng.

Den kommende æra av minimalisme forårsaket også et slikt alternativ som sengetransformatoren: om natten sover vi, på dagtid får vi det til å ligne et skap.

Transformer seng: transformasjonsalternativer

Sengtransformatorbordet selv: instruksjon

De fleste organisk sett skaper sengene i sengene i ettromsleiligheter, og gjør rommet koselig og romslig samtidig.

Sengen er den vanligste typen møbler av typen "transformer". Selv en dobbeltsengstransformator kan gjøres i denne versjonen. Ideen om design er enkel. Basen som madrassen legges på, festes ved hjelp av en løftemekanisme til veggen. Avhengig av festingen av denne mekanismen, kan sengen løftes gjennom enden eller gjennom siden, det vil si at den kan brettes vertikalt eller horisontalt.

Når du bretter vertikalt, er hele strukturen gjemt i en nisje laget uavhengig av sengenes størrelse. Fra bunnen av sengen utføres en etterligning av skyvedører med en skyvedør garderobe med håndtak for enkelhets skyld når du slår hele strukturen. Resultatet er en naturlig fusjon med situasjonen i rommet.

Når du legger en seng i en nisje, plassert horisontalt, er det plass til kreativitet. Fra oven er det mulig å lage ikke bare en hylle for bøker. Kombinasjonen, når sengetransformatoren er omgjort til et sengebord, er veldig egnet for et lite barnerom.

Før du lager en bedtransformator selv, må du forberede deg veldig bra. Tross alt, bør slike møbler være helt trygge.

Tilbake til innholdet

Instruksjoner for å lage en transformator for en student rom

Hovedproblemet som må tas i betraktning før du bestemmer deg for å gjøre transformatoren selv, er dens styrke.

I hvilken som helst stilling bør sengebordet være stabilt. I vanlige møbler oppfylles disse forholdene med sterke faste forbindelser. Husk den gamle sengen. Hvor kraftig var metallfeste noder, utført av systemet "spike-groove".

Sengtransformatorbordet selv: instruksjon

Transformator, kombinere sengen og bordet, dekomponeres i sekunder og trenger ikke rengjøring av bordet og sengetøy fra sengen.

Det bevegelige spaksystemet må ha minst to stabile stillinger: et pålitelig, slitesterkt bord og en komfortabel seng for hvile. Den pålitelige festingen av bevegelige elementer i systemet "spike-sporet" i transformatoren er vanskelig å påføre. En annen er ikke veldig enkel å implementere tilstanden: Overgangen fra en stat til en annen skal gjøres uten mye innsats.

Designet som er vist på bildet passer for skolebarnets rom. Det øker ledig plass, siden du ikke trenger å ha en egen seng og et eget bord. Fraværet av et spaksystem er en fordel med denne utformingen.

Bildet viser at transformasjonen utføres ved å snu sengens kropp. Samtidig er det ingen løftestang. Ifølge bildet er avstanden til sengen fra gulvet bestemt av dimensjonene til sideveggene i enden av sengen. Det er klart at før vendingen til stillingen "seng", bord og alt som var på den, er det nødvendig å rengjøre.

Sengtransformatorbordet selv: instruksjon

Bordseng er et utmerket alternativ for møbler for skolebarn, slik at du kompakt plasserer de nødvendige elementene, og gir også et sted for spill.

Det kan ses at det ikke er noen spesiell mekanisme for dette. Bordplaten er plassert på horisontale støtter og krever ingen fiksering. For bøker og andre skolelever forsynes hyller. Skjermen kan ikke skjules under sengen, som vist på bildet, men flyttet oppe og sørger for et sted.

Naturligvis må du bestemme plasseringen av møblene. Siden du trenger å telle skrivebordet eller koble den bærbare datamaskinen, bør det være et stikkontakt i nærheten. Det er svært viktig at veggene ikke har en tilbøyelighet, ellers for stabilitet er det nødvendig å gi fiksering av hele strukturen til veggen. Dette vil kreve passende verktøy og maskinvare.

Deretter må du utarbeide skisser for enkelte elementer, som angir deres virkelige dimensjoner. For elementene som må roteres, er det nødvendig å ta hensyn til verdien av rotasjonsradiusen og for å sikre at de tilsvarende dimensjonene opprettholdes. Det ville være fint å modellere designen.

Du kan gjøre det som vist i bildet nedenfor. Det er ingen bevegelige elementer, men dette er ikke lenger en transformator, men et kompakt arrangement av møbler innendørs.

Tilbake til innholdet

Nødvendige materialer og verktøy

Sengtransformatorbordet selv: instruksjon

Bekreft gir en ideell kombinasjon av elementer, som gjør det mulig å lage ikke bare sterke, men vakre skjøter av møbler detaljer.

Naturlig tre ble erstattet av materialer som sponplate og trefiberplate, MDF.

MDF - materialet er miljøvennlig, fordi det ikke er skadelig for kosttilskudd under produksjonen. Styrke overlegen sponplater. Det er også sterkere enn et tre, men mye billigere enn det. Den har god fuktighetsbestandighet. Det danner ikke sopp og mugg, som bestemmer hygienen sin.

MDF kan behandles med nesten hvilket som helst verktøy, og eventuelle avrundede former kan festes til disse detaljene. En betydelig fordel over sponplater er den mye bedre oppbevaring av festemidler. For møbler er dette svært viktig.

Materialets overflate er jevn. Den er dekket med PVC-film, noe som gir en meget variert tekstur eller gjør den hvit.

For å bli med i MDF-paneler, bruk selvskruende skruer, skruer, tre eller plastdykler.

Men hovedarmaturene er bekreftet. Bildet viser sammenhengen mellom strukturelle elementer ved hjelp av bekreftelser. Boringshull utføres med spesielle øvelser. Dimensjonene på boret samsvarer med størrelsen på bekreftelsen.

Vanligvis bruker møbler med selvtankende skruer, hvor lengden er (A + H) 50 mm. Med slike festemidler er trådens innvendige diameter 4 mm, og ytterdiameteren er 6 mm. Diameteren på boret skal være 4,5-5 mm. I tillegg er det planlagt å bore et hull i henhold til diameteren i den øvre delen av bekreftelsen og en terskel for dens hette.

Skru den med en spesiell sekskantnøkkel.

Merking og boring hull, kanskje de viktigste operasjonene av møbler produksjon. Den mest hensiktsmessige, rask og pålitelige måten er å bore hull i to deler av gangen. For å utføre denne boringen er det nødvendig med spesielle klemmer for å feste elementene.

For å lukke endene av MDF-deler, bruk PVC-kanter av samme farge som farge på delen.

Ovenstående variant er en av de enkleste og krever ingen spesiell forklaring. Et særegne trekk ved denne modellen er at designen ikke begrenser den kreative tilnærmingen til mesteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

40 − 38 =